HABERLER>POLİTİKA
18 Haziran 2011 Cumartesi - 15:27

Susam: Şahsımdan özür dilenmedi

CHP Milletvekili Mehmet Ali Susam, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun grup toplantısında yaptığı açıklamalarını yeterli bulmadı.

Susam: Şahsımdan özür dilenmedi

FATİH YAPAR/Egedesonsöz - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile partilisi Milletvekili Mehmet Ali Susam arasında seçime günler kala yaşanan kavganın etkisi bir türlü dinmiyor. Susam’ın mahkemeye giderek hakkında dava açtığı Kocaoğlu, partili ve basın önünde yaptıklarından pişman olduğunu söylemişti. Dün, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda meclis üyelerine konuşan Kocaoğlu, “O günden beri sersem tavuk gibiyim. Bu hatayı nasıl yaptım bilmiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Kocaoğlu’nun Susam ile arasında yaşanan olay nedeniyle pişmanlık duyduğunu açıklamasının ardından yanıt gecikmedi. Susam, Kocaoğlu’nun kendisi ile görüşmediğini ifade etti.

Kocaoğlu: Seçimde başarısızız, Susam'a karşı haksızım...haberi için tıklayın
 
ÖZÜR BEKLENTİSİ

Milletvekili Susam, Kocaoğlu’nun yaptığı konuşmanın ardından, yaptığı açıklamada, “Sahsıma basın aracılığıyla kamuoyu önünde hakaret edilmiştir. Kamuoyu önünde şahsımdan dilenmiş bir özür yoktur. Bu konuyu bir polemik noktasına getirmek istemiyorum. Söylenmesi gereken şeyleri basın toplantısında söyledim” ifadelerini kullandı. 

 

 

UCUZ KAHRAMANLIK YAPIYOR

 

Öte yandan Kocaoğlu’nun özür dilediği CHP grup toplantısında Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Şerif Sürücü arasında yaşanan sert tartışma farklı bir noktaya taşındı. Tatı’nın grupta Kocaoğlu’nu destekler nitelikte söylediği, “Size hak veriyorum. Biz de zaman zaman dolma noktasına geliyoruz. Bazen hepimiz aynı şekilde tepki koyabiliyoruz” sözleri gerginlik çıkartmıştı. Aynı zamanda Balçova Esnaf Odası Başkanı da olan Sürücü’nün, Tatı’ya yönelik, “Şimdi Susam’ın arkasında olanlar yarın peşinde pervane olacaklar” cümlesi salonda yumruklaşmaya varan kavgaya neden olmuştu. Tatı, dün akşam yaşananların ayrıntısını anlatırken Sürücü’nün ucuz kahramanlık yaptığını söyledi.

 
YUMRUK SALLADIM GELMEDİ
Bir ilçe belediye başkanı olarak grup toplantısında konuşma yaptığını ve sonrasında tanımadığı Sürücü’nün kendisine laf attığını belirten Başkan Tatı, “Bu partide yapılan adamcılık yüzünden çok sıkıntı çekildi. Kimse adamcılık yapmasın. Bu tür bir cevap verme ve açıklama çok yanlış. Kendisini tanımam ama yapılan doğru değil. O anda çok sinirlendim. Aramızda başka arkadaşlar vardı. Ayağa kalkıp bir yumruk salladım ama denk gelmedi. Sonra da bizi ayırdılar” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sedat erkan 19 Haziran 2011 Pazar 15:31

güngör kaya olsaydı herkes dostça yaşardı

Yorumu oyla      12      6  
CHP 19 Haziran 2011 Pazar 00:37

EY CHP LİLER UYANIN BU KADAR GAFLET YETER ARTIK NEYİN KAVGASI SAYIN AZİZ KOCAOĞLU İLE SAYIN M.ALİ SUSAM VEKİLİN ARALARIN KÖTÜ OLMASI KİME NE KAZANDIRIR.SEN BEN KAVGASI YÜZÜNDEN İZMİR KALESİ ELDEN GİDİYOR.6.6.1 DEN 7.5.1 DEN KALEMİ OLUR.KALE 11.1 KONYA 7.1 KAYSERİ 9.2 GAZİANTEP GİBİ OLUR.EY CHP LİLER VAKİT VARKEN ÇALIŞIN VE BİRİBİRİNİZİ SEVİN VE SAYIN...

Yorumu oyla      14      6  
arben 18 Haziran 2011 Cumartesi 23:34

susam kendini genel başkan zannediyor..her seçilmiş veya atanmış adamı kontrol etmeye çalışıyor..esas derdi myk dan düşmesi,ve adı olmayan a.yükselin önüne geçmesi bence..onunla yarışıyor..ve aziz başkanın alaattine yakınlığını kırarak tekrar myk ya girmek hesapları içinde..ama kişisel ihtirasları ile partiye zarar veriyor..

Yorumu oyla      14      8  
YASİN 18 Haziran 2011 Cumartesi 18:34

AZİZ BAŞKANA SESLENMEK İSTİYORUM, BAKIN KONAKTA YKM DURAKLARINA BİRGÜN İŞ ÇIKIŞI YANİ MESAİ BİTİMİ 17 30 GİBİ BİRKEZ OLSUN GİTSİN VE VATANDAŞIN GÜNEŞİN ALTINDA SAATLERDE NE KADAR OTOBÜS BEKLEDİĞİNİ GÖRSÜN TÜRKİYENİN HİÇBİR YERİNDE BÖYLE İLGİSİZLİK YOK .HAREKET MEMURLARINA SORAMAZSINIZ BİLE ŞU HATTAKİ OTOBÜS NE ZAMAN BURDA OLUR DİYE .

Yorumu oyla      18      8  
ersin 18 Haziran 2011 Cumartesi 18:28

Aziz başkan söylediğini geri alma,doğru sözler söyledin isteyen mahkemeye versin bütün etekteki taşlar dökülsün.Biz hakkında olumsuz dosya olanları CHP de istemiyoruz.4 yıl sonra listelerde yine SUSAM olursa bu kez baraja takılırız.Ayrıca SUSAM ın kesinlikle İzmir belediye başkanlığı gibi bir düşünce içerinde olmasını istemiyoruz.Yoksa Büyükşehir belediye de AKP ye geçer.

Yorumu oyla      19      8  
Mustafa Can 18 Haziran 2011 Cumartesi 16:31

Yukarıdaki haber helalleşmeyle ilgili değil, merak etmeyin o haberlerede yorum yazıyorum, sizden farklı düşünmüyorum. Ama Aziz başkanın da yaptıkları yeter, buna hakkı yok, bizler canımızı dişimize takıyoruz, o bir çuval inciri kirletiyor. Kendimizi ne kadar sağlıklı sorgularsak, ancak o zaman örnek olabiliriz.

Yorumu oyla      16      10  
Canım sıkılıyor 18 Haziran 2011 Cumartesi 16:19

Mustafa Can aynı aklı helalleşme projeseni açıklayan Başbakan içinde versene, mesela Nuray Mert ve alevi olduğu için yuhalattırılan Kılıçdaroğlu için. Konak meydanı darmı gelir yoksa,

Yorumu oyla      14      7  
Mustafa Can 18 Haziran 2011 Cumartesi 15:45

Aziz başkan Konak meydanına çıkıp, bağıra, bağıra özür dilemelidir ki, ulusal basına haber olsun, küfrettiği gibi.

Yorumu oyla      18      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal ve Sav ‘kurultay’ için anlaştı
Yeni CHP’nin seçimde aldığı sonucu her yönüyle tartışan CHP’de beklenen ...
Milletvekillerinden Durak’a teşekkür
İzmir 2. bölge Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili seçilenler Karşıyaka ...
Günay’dan iki önemli proje
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay İzmir’e iki yeni müze kuracaklarını bildirdi.
 
Günay’dan İzmir’e iki müze müjdesi
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, genel seçimlerin ardından İzmir’e ...
İşbilen, AK Partili gençleri denizde buluşturdu
AK Parti İzmir Teşkilatının ağabeyi konumundaki Milletvekili İlhan İşbilen, ...
AK Parti’ye geçen DP’liler sonuçlardan memnun
Genel seçimler öncesi toplu katılım töreniyle AK Partiye geçen Demokrat ...
 
Arıtman ve Mengü, Tekin’e sert çıktı
CHP’de hedefteki isim Gürsel Tekin’in açıklamaları muhalifleri tatmin ...
Yüksel: Başarısız değiliz
İzmir'in Aliağa ilçesinde parti teşkilatını ziyaret eden Yüksel, seçim ...
'Seçimde başarısızız, Susam'a karşı haksızım'
Partisinin toplantısında milletvekili Mehmet Ali Susam ile kavga eden ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva