HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Mayıs 2010 Cuma - 00:00

İşte Karşıyaka’’nın en güzel balkonu, bahçeleri’…

Karşıyaka Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenene en güzel balkon ve bahçe yarışması sonuçları Mavişehir Deniz Kent Restoran yanındaki etkinlik alanında düzenlenen törenle açıklandı.’

İşte Karşıyaka’’nın en güzel balkonu, bahçeleri’…


Özel hazırlanan ve çevresi ağaç fidanlarıyla çevrilip zemini çimlendirilen alanda gerçekleştirilen ilk etkinlikte dereceye girenlere çok sayıda hediye verildi.

İZMİR - Törende konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ’“ Yeşili az olan İzmir’’in, Karşıyaka’’nın daha yeşil olmasını istiyoruz. Plansız kentler yarattık, dar sokaklarda, yeterli oyun olanları bırakılmadan kentleşme yapıldı. Şimdi kirlenen denizimizi temizlemeye, dar sokaklarda yeşil alanlar yaratmaya çalışıyoruz. Kentimizin daha güzel olması için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Evlerinin çevresinde, bahçelerinde, balkonlarında yeşile önem veren, onu koruyan, güzelleştiren herkese teşekkür ediyorum. Dereceye girenleri kutluyorum, ödül alamayan bahçeler de mutlaka güzeldir, onlar gelecek yıllarda ödül alabilirler. Kentin güzelleşmesi için bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz.’” Dedi. Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı’’da konuşmasında ’“Karşıyaka’’nın her evinin, her balkonun, her bahçesinin bu kadar güzel olmasını diliyorum. Emeği geçenler kutluyorum’” dedi.
Karşıyaka Belediyesi en güzel bahçe, balkon ve apartman bahçesi olarak üç kategoride gerçekleştirilen yarışmaya bu yıl 100 kişi başvurdu. Üç dalda ilk üçe girenler ile üç kişiye jüri özel ödülü verildi.

Jüri üyeleri Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj mimarlığı bölümü adına Prof. Dr. Tanay Birişçi, Peyzaj Mimarları Odası İzmir Şubesi adına Peyzaj mimarı Esra Erkmen, Karşıyaka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü adına Ziraat mühendisi Faik Erdem’’den oluştu. Yarışmaya İzmir Gaz, Ayça Organizasyon, Cemer Bahçe Ekipmanları, Fortes Doğalgaz, Sun Ekspres, Köseoğlu Turizm, Koçtaş Alışveriş Merkezi, Kent Spor Kafe, Fatih Filiz Optik sponsor oldu.   



BİRİNCİ  OLAN AİLENİN DUYGUSAL HİKAYESİ

Karşıyaka Belediyesi tarafından gerçekleştirilen en güzel balkon-bahçe yarışmasında birinci olan ailenin ilginç yaşam öyküsü törene katılanları duygulandırdı, anneyi herkes yürekten alkışladı.

Bahçe dalında 2020 sokak 6 numaralı evde oturan Hamiyet Yorgancıoğlu birinci seçildi. Ödül plaketini Başkan Cevat Durak’’tan alan Hamiyet hanım, ’“Eşim vefat etti, otistik 32 yaşındaki oğlum Arday’’la yaşıyoruz. Onun hayatını güzelleştirmek istedim, onunla birlikte küçücük bahçemizi hazırlamaya başladım. Her köşesini oğlum için hazırladım. Doğayı, insanları, hayvanları çok seviyorum. Yarışmaya katılmayı hiç düşünmedim. Komşularım bizim adımıza başvurmuş, bu ödül bize daha da hayata bağladı. Herkese teşekkür ediyorum’” dedi.

DERECEYE GİRENLER
 
Müstakil Bahçe:
Birinci Hamiyet Yorgancıoğlu: 2020 sokak 6 numaralı ev Bostanlı: Hediyeler: Fortes Doğal Gaz firmasından Kombi, çim biçme makinesi ile misinalı çim biçme makinesi, kasa ile mevsimlik çiçek, bitki, plaket.
İkinci:Tanju Olgun: 2045 sokak no 2: Mavişehir: Hediyeler Mavişehir Deniz kent Restoran’’da iki kişilik akşam yemeği, Koçtaş hediye çeki, mangal, hortum seti, mevsimlik çiçek.
Üçümcü: Yasemin Süer: 1762/2 sokak no 4 Bahriye Üçok Mahallesi Hediyeler: Kent Spor Kafe 1 ay ücretsiz üyelik, Agua Fantasy 2 kişilik giriş bileti, Fatih Filiz Optik’’ten gözlük, bahçe ev aletleri, hortum seti, bahçe bitkileri 

BALKON KATEGORİSİ:

Birinci: Burcu Taşkıran- Şehit Yzb. Hüseyin Olgun Sokak no 41 d 7 Bahriye Üçok Mahallesi. Hediyeleri: Sun Ekspres’’ten İzmir-Atina iki kişi gidiş dönüş uçak bileti,  balkon masa takımı, saksı, sulama kabı, mevsimlik çiçek, plaket.
İkinci: Güler Sarıgöl: 2020 sokak No 5 d 4 Bostanlı. Hediyeleri: Fatih Filiz Optik’’ten gözlük, Koçtaş’’tan hediye çeki, balkon şemsiyesi, saksı, mevsimlik bileti, plaket
Üçüncü: Bülent Akaya: 6254 sokak no 4 d 3 Şemikler Hediyeleri: Kent Spor Kafe’’de cilt bakımı ve saç kesimi, Koçtaş’’tan hediye çeki, mangal, bahçe ev aletleri seti, saksı, mevsimlik çiçek , plaket 



APARTMAN BAHÇESİ: 

Birinci: Serdar Dağdal. 6351 sokak no 45 Atakent: Hediyeler: Altınyunus’’ta 4 kişi hafta sonu tatili, Cemer Bahçe Ekipmanları’’ndan ay bank ile yunus çöp kovası, misinalı çim biçme makinesi, bitki, mevsimlik çiçek, plaket 
İkinci: Alper Kurt: 1823 sokak No 8 d 1 Hediyeleri: Köseoğlu Turizm’’den İzmir-Antalya gidiş dönüş iki kişilik uçak bileti, Koçtaş’’tan hediye çeki,  salıncak, mevsimlik çiçek ve plaket 
Üçüncü: Sema Aydıngöz:1744 sokak no 18. Kent  Spor Kafe bir ay ücretsiz üyelik, Kent Restoran’’da 2 kişi akşam yemeği,  bahçe ev aletleri seti, hortum seti, mevsimlik çiçek, plaket.  
Yarışmada ayrıca Ayşe Mergen, Fikri-Rüçhan Zencirli ile Karşıyaka Çocuk Yuvalı Müdürlüğü’’ne jüri özel ödülü verildi.   

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova’’da eğlencenin '1' sınırı var!
Karşıyaka’’nın ardından İzmir’’in üniversiteli nüfusunun ağırlıklı ikamet ...
İzmir’’in Başkanları Aliağa’’da buluştu
İzmir Büyükşehir sınırları içinde yer alan ilçe belediye başkanları ...
Yavaş Şehir’’de ’‘Koyun-Keçi’’ Panayırı
Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından Seferihisar Belediyesi ...
 
Öztekin’’den Kılıçdaroğlu'na ikinci Buca daveti!
Buca Meclis üyesi Adnan Öztekin, CHP’’nin yeni liderine yılbaşında çıkarılan ...
İzmir’’de ulaşıma ’‘Açıköğretim’’ makyajı
Bu hafta sonu yapılacak Açıköğretim Fakültesi sınavları nedeniyle İzmir’’de ...
Kemeraltı’’nda 4. büyük adım
İzmir Büyükşehir Belediyesi’’nin Kemeraltı Restorasyon Projesi’’nde ...
 
İGEP’’te buruk veda
İç Göç Entegrasyon Projesi (İGEP), Tarihi Havagazı Fabrikası’’nda düzenlenen ...
İzmirli veteranlar Zaragoza’’yı ’“gözüne kestirdi’”
2014 Avrupa Şampiyonası için aday olan İzmir Masterler Atletizm Kulübü ...
Aliağa susuz kalacak!
Pompa İstasyonu çıkışlı bir boruda meydana gelen arızanın onarımı nedeniyle ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva