Oytun NALBANTOĞLU
Sepil başkan döner mi?
19 Kasım 2023 Pazar

Göztepe’miz 5’de 5’lik seri sonrası üst üste gelen Kocaelispor ve Erzurumspor mağlubiyetleri ile şampiyonluk yarışında ciddi yara aldı. Skorlar ne olursa olsun sezon başından beri oynanan kötü futbol ve bireysel oyuncu performansları taraftarımızdan geçerli not alamadı. Teknik, taktik ve kadro tercihleriyle en çok eleştirilen isim olan Teknik Direktör Radomir Kokoviç tepkilerin odağında yer almasına rağmen Rasmus Ankersen ve Yönetim Kurulu’nun onayıyla hala görevini sürdürüyor. Kokoviç’le devam kararının alınmasıyla Tuzlaspor maçında olası protestoları göğüslemeye de ‘hazırım’ mesajını veren Başkan Ankersen’in ısrarını “zaman kaybı” olarak yorumluyorum.

Ligin ilk devresinin tamamlanmasına son 5 hafta kala Göztepe’nin toplayacağı puanlarla oluşacak sıralamadaki yeri kulübün geleceği hakkında önemli ipuçlarını beraberinde getirecektir. Türkiye’de ilk kez atılan imzalarla “Yabancı Yatırımcı” müjdesiyle lanse edilen ve büyük heyecan yaratan Sport Republic’in şu ana kadar tam bir hayalkırıklığı olduğunu söylemek sanırım yanlış olmayacaktır. 2 sezondur desteğini asla esirgemeyen, içeride-dışarıda takımını yalnız bırakmayan muhteşem Göztepe taraftarına vasatın çok altında isimleri izlettiren Sport Republic ve Rasmus Ankersen’in kredisi her geçen gün azalmaktadır. Teknik Direktör Kokoviç’in oynatmak istediği sistemle mevcut kadronun o sistemi oynayabilme ihtimalinin eşleşmediği ve ayrıca futbolun doğruları ile de örtüşmediği apaçık ortadadır. Buna Kokoviç’in hataları da eklenince liderle arasında tam 10 puan fark olan Göztepe ortaya çıkmaktadır. Ara transferde en az 4-5 üst düzey oyuncu Göztepe’ye kazandırılmazsa 2023-2024 sezonu bizler için hüsranla noktalanacaktır.

Sport Republic’in öncelikle anlaması gereken en önemli konu, kalitesiz ve kötü bir Lig olan TFF 1.Lig’de Göztepe üzerinden para kazanamayacağı gerçeğini  kabullenmesidir. Bu yüzden önce Süper Lig’e dönüş biletini cebine koyup sonrasında orta ve uzun vadeli planlamalarını hayata geçirebilecektir. Aksi halde Sport Republic’in kUlübümüzün anahtarlarını tekrar Mehmet Sepil Başkan’a geri teslim etmesini şahsım adına kuvvetli bir ihtimal olarak görmekteyim.

“Deneyimden daha güçlü bir öğretmen yoktur; ama öğrenme isteği bulunmadıkça deneyimden bir şey öğrenilemez”  (George Bernard Shaw)

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Matador 21 Kasım 2023 Salı 00:38

Sepil başkan da amatör ! Bu takımın başına, gerçwk bir profeayonel getirilmeli!!! Teknik direktör olarak değil ama Futbol başkanı olarak, Fatih Terim''e "başladığın işi bitirme şansı " diye lanse edilirse, bu işi o adam yapar...!

Yorumu oyla      3      4  
Ünal 20 Kasım 2023 Pazartesi 22:32

Vallahi bravo Oytun evladım. Bugüne kadar kimse böylesine doğru teşhis koyamamıştı. Bu kadro ile bu puan bile fazla. Bu Ankersen yüzüncü yılı da mı bilmiyor. 2 sene sonra yüzüncü yıl var.

Yorumu oyla      4      3  
Abdullah ÇINAR 20 Kasım 2023 Pazartesi 11:10

yapılır yine bir yerlede ihale satılır yine göstepeee

Yorumu oyla      6      4  
Tayfun Özen 19 Kasım 2023 Pazar 12:06

Izmir in gururu Göztepe yi tekrar süper lig de görmek umuduyla takıma başarılar dilerim

Yorumu oyla      4      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İran’da yeniden Türk başkan!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Sensedim - 266 Gün
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Atatürk’ün, Çeşmeliler ile ilk teması...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kalbi güzel kötü adam!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Köprü üstü kalabalık
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk istismarı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Ormanlarımız yanar gider!
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İnsan insanı yakar mı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva