HABERLER>POLİTİKA
15 Haziran 2011 Çarşamba - 22:14

Kılıçdaroğlu’na CHP Gençlik Kolları’ndan destek

CHP İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yaptı. İl Başkanlığında toplanan gençler, “Gençlik seninle durma ilerle” sloganıyla Kılıçdaroğlu’na destek verdi.

Kılıçdaroğlu’na CHP Gençlik Kolları’ndan destek

Fırat Soylu/Egedesonsöz - Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından parti içinde yaşanan tartışmalara CHP İzmir İl Gençlik Kolları da katıldı. Önceki gün muhaliflerin Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasına karşılık İl Başkanlığında toplanan CHP Gençlik Kolları üyeleri, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yaptı.

“NEREDEYDİNİZ?”

Genel Başkan Yardımcısı İlke Curacı ile İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz’ın yanı yaklaşık 100 kişinin katıldığı destek açıklamasında konuşan Curacı, daha seçilen milletvekillerinin mazbatalarını bile almadan bazı kişilerin parti içinde yıkıcı tutumlar sergilediğini belirterek , “‘Biz partimiz için çalışmak istiyoruz, bize görev verin’ dediniz de, kim size ‘Oturan çalışmayın’ dedi. Tam tersine bu tarz eleştiriler yapan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirinler önce öz eleştiri yapmalıdır. Bizler ne kadar çalıştık sorusunu kendilerine sormuşlar mıdır? Bizler kahvehanelerde, evlerde, sokaklarda köylerde iktidar meşalesiyle koştururken, miting alanlarında meydanlarda ‘Tam bağımsız Türkiye’ diye bağırırken sizler neredeydiniz” diye konuştu.

“GENÇLİK SENİNLE DURMA İLERLE”

Basın açıklamasına katılan gençlerin ‘Halkın umudu Kılıçdaroğlu’, ‘Gençlik Seninle durma ilerle’ sloganları arasında konuşan Curacı, “Partimizin işbirliği yaptığının iddia ettikleri uluslar arası güçler kimlerdir? Diyarbakır’da çoban Mahmut, Muğla’da çiftçi Fatma ana, İstanbul’da parasız eğitim istediği için 14 aydır hapiste olan Berna Yılmaz ve Ferhat Tüzer dış güç ise bizlerle işbirlikçiyiz. Yeni CHP için, temelinde insan hakları bulunan bu özgürlükçü demokrasi ve sosyal demokrasi anlayışı, ‘özgür insan’ idealinde sembolleşmektedir. Partinin yeni politikalarını eleştirenlere de şunu hatırlatmak gerekir, Mustafa Kemal Atatürk, ‘Beni aşınız’ demiştir. Unutulmasın ki İsmet İnönü Genel Başkanlığı döneminde ‘ortanın solu’ kavramı ortaya atıldığında ilk seçimlerden başarısızlıkla çıkmıştır. 1977 seçimlerinde Bülent Ecevit ‘in zaferle çıkmasını sağlayan en önemli duruş ise ‘ortanın solu’ kavramının daha da derinleştirip sahiplenmesidir” dedi.

SÖZ VERDİLER

“Gün kişisel egolarla hareket ederek birbirimizi kırma günü değil, gün birlik beraberlik günüdür” diyen Curacı, örgüt emekçilerinin dışlandığı iddialarına da sert çıktı. Curacı, “Ülkemiz üzerinde oyun oynan uluslararası güçlere karşı kol kola omuz omuza direnme günüdür. Solun temelinde sorgulama ve eleştiri her zaman vardır. Biz özeleştiri ve eleştirilere her zaman açığız. Bu nedenle düşüncelerini bizimle paylaşarak CHP’nin gelecek iktidar dönemine katkıda bulunmak isteyen bütün arkadaşlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun her zaman yanında olduklarının altını çizen Curacı, Kılıçdaroğlu ile birlikte önümüzdeki seçimlere kadar tüm çalışmalarda birlikte olma sözü verdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
haydar 24 Ağustos 2011 Çarşamba 16:00

son 10 yılda hangi gençlik kolları ve ekibi cumhuriyet halk partisinde bu kadar çok etkinlik ve projeye imza attı acaba..cumhuriyet halk partisi sosyete salonlarından dışarıya çıkmıştır arkadaşlar bunu kimse engelleyemez artık

Yorumu oyla      12      6  
BEYDAĞLI 17 Haziran 2011 Cuma 13:02

ARKADAŞLAR BİRLİK OLALIMLÜTFEN ÖNÜNE GELEN ÇIKIYOO MEYDANA İSTİFA DİYO KOLTUK KAPMA ÇABASINA GİRİYOR KÖSTEK OLMAYIN DESTEK OLUN LÜTFEN.TAKIMIŞINIZ Bİ BAYKALA BAYKALLA SEÇİME GİRSEK OYUMUZ 23 TE KALIRDI EMİN OLUN KILIÇDAROĞLUNUNDA HATASI OLDU AMA BAYKAL KADAR GENEL BASKAN OLARAK KALSAYDI YÜZDE 58 OYUMUZ VARDIII GENÇLERİMİZ ESKİYE NAZARAN ÇOK ÇALIŞTI KILIÇDAROĞLU GİBİ ÇALIŞIPTA KAÇDEFA MEYDAN OKUDU SAYIN BAYKAL BENCE KEMAL DİYORUMMM

Yorumu oyla      19      8  
Ali Eren Emsen 17 Haziran 2011 Cuma 12:20

Arkadaşlar , partimizde eski-yeni kavgası mı önemliydi yoksa sosyal demokrat olarak bu gericileri tahttan indirmemiz mi önemliydi ki 'siz biz eskilerden destek mi istediniz? ' sözünü ediyorsunuz? Partiye kaydını dahi yapmayan insanlar sabahlara kadar bayrak asıp ertesi gün köylere , mahallelere , pazar yerlerine gittiler uykusuz ve yorgun halde.. Sizler gördünüz mü bu seçimlerde bu insanların ne hallerde çalışıp çabaladığını? Görmediyseniz bu olanları şunu bilesiniz gelip burada yorum yapmaya hakkınız yok ama en azından vicdanımız rahat,en azından biz birşeyleri değiştirmek için çabaladık..Emre Yılmaz ' a da İlke Curacı'ya da kişisel desteğim tamdır , ve arkalarında olabildiğim kadar olacağım.

Yorumu oyla      20      10  
erhan ertek 17 Haziran 2011 Cuma 12:08

bırakın bu işleri emre ve yönetimi sürekli çlıştılar berk gibi kokteylerde gezmedi bu insanlar taşralarda çalıştılar.insanların emeklerini hiçe saymayın.emre başkan sonuna kadar seninleyiz İNADINA KEMAL İNADINA SOL

Yorumu oyla      19      10  
buket 17 Haziran 2011 Cuma 12:00

arkadaşlar kendi başarızlığınızı başkalarının üzerine ve partimize yıkmaya çalışmayın.. öncelikle sunu söylemek istiyorum izmir de il gençlik kollarının gece yarılarına kadar bıkmadan usanmadan bir cok engellemeye ve zoruluga rağmen calıstıklarını cok iyi biliyorum bi yerleri kaldırmayıp çalısmamışlar diyeceğinize bir de sizde gelip baksaydınız burda ne oluyor nasıl çalışılıyor neler yapılıyor eleştiri yapabilirisniz ama başkalarının emeğine laf söyleyemezsiniz keşke sizde arkadaşlarımızın harcadığı emeğin yarısı kadar emek harcasaydınız da o zmn konusma hakkınız olsaydı... İlke Curacı'yı kıyasladıgınız insanlara dikkat edin alakası olmadıgını sizde cok iyi göreceksiniz meyve veren ağaç taşlanır diyorum demek ki arkadaslarım gercekten basarılı olmus ki bu denli saldırıyorsunuz.....

Yorumu oyla      20      9  
HAKAN AKTAŞ 17 Haziran 2011 Cuma 11:49

Onun bunun adamı demeyi bırakalım artık.Partili adamı kimse çalışmak için çağırmaz.çalışmaya niyeti olan gelir,olamayan yerim dar oynayamam der.partimizi böldürmeyeceğiz bölemiyecekler.Genel Başkanımız "KEMAL KILIÇDAROĞLU" 6 ayda tam 3.500.000 yeni oydaş kazanmıştır.Darbe'den sonraki en yüksek oy'u almıştır.Partimizin Eski yöneticileri ne yapmıştır kadrolu muhalefetliğe özenmişler ve hep öyle kalmışlardır.Artık devir değişti partinin hedefi ideali "Onurlu" bir genel başkanı var.Ve biz partinin karışmasına izin vermiyeceğiz.Atatürk'ün Hitap Ettiği Gençler bizleriz.UMUDUN ADI "KEMAL"

Yorumu oyla      18      9  
sena tokgöz 17 Haziran 2011 Cuma 11:46

eğer emre yılmaz ve yönetimi bana göre en çok çalışan il gençlik kollarıdır.bende emre yılmaz ve yönetiminin sonuna kadar arkasındayım.GENÇLİK SENİNLE DURMA İLERLE

Yorumu oyla      18      9  
aylin soylu 17 Haziran 2011 Cuma 10:13

çalışanıda biliyoruz biz

Yorumu oyla      16      10  
Emre YILMAZ 17 Haziran 2011 Cuma 01:04

Ben destek istedim fakat partimize oy vermeyenlerden partimiz için destek istedim, nereden bilebilirdim ki partililerinde partiye çalışması için onlardan destek istemem gerektiğini. çalışmak için gelen kimseyi geri çevirmedik parti için çalışmak isteyen kimseyede seninle çalışmayız demedik. neremizi kaldıdırp çalıştığımızı sen yattığın yerden göremezsin, bunun cevabınıda ben vermem çalışan örgüte sor...

Yorumu oyla      28      20  
Süleyman Çelebi 16 Haziran 2011 Perşembe 19:22

Çok komiksiniz arkadaşlar. İşin garibi ilke daha düne kadar seçimden sonra Emre yılmaz ve İrfan gidecek demiyormuydun da şimdi onlara sahip çıkıyorsun. Atma ilke biz eskiler olarak Emre Yılmaz bizden destek istedimide destek verelim ? Söyleyin snce partiyi kim düşünüyor biz mi sizler mi ? SAvunduğun il gençlik kolları kaç ayrır görevdeyse bir taraflarını kaldırıp çalışmamışlardır . .

Yorumu oyla      25      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Susam'dan Kocaoğlu'na 'adam mısın?' davası
Seçimlerden sadece iki gün önce düzenlenen basın toplantısı öncesi kameralar ...
MYK’ya göre CHP başarılı, kurultay yok
Muhalefetin ayaklandığı, Kılıçdaroğlu'nu istifaya, partiyi kurultaya davet ...
Günay: Kılıçdaroğlu oyunu bize atmıştır
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ''Seçimde her iki kişiden biri ...
 
CHP'nin itirazı Buca'da da kabul edildi
İzmir 1. bölgede bazı sandıklardan çıkan sonuçların sandık birleştirme ...
CHP kulislerindeki sürpriz aday Haluk Koç
CHP hükümetlerinde bakanlık ve sözcülük yapmış isimlerden Orhan Birgit, ...
Kılıçdaroğlu’nun rakibi Berhan Şimşek mi?
Baykal’ın restine restle karşılık veren ve kurultay için hodri meydan ...
 
Gürsel Tekin'den seçim özeleştirisi
Seçim sonrası CHP'deki muhaliflerin hedefinde olan Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin konuştu.
Arınç: Aman yarabbim, öyle mi söyledi?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “Helallaşmeden ...
’Kocaoğlu’nun Bornova’sında daha farklı kazanmalıydık’
CHP İl Başkanı Tacettin Bayır, 11 ilçede AK Parti’nin gerisinde kalmaları ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Vali Bey neden ‘yıkamam’ dedi?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Keşke idam olsaydı’ diyenler haklı mı?
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva