HABERLER>POLİTİKA
1 Mart 2012 Perşembe - 15:55

Hüseyin Çelik: Sizi gidi ölü seviciler sizi

Hüseyin Çelik: ”Erbakan hoca mezarından kalksa bu muhalefete ne der biliyor musunuz? Erbakan Hoca o malum üslubuyla bunlara her halde şunu der: ’Sizi gidi ölü seviciler, sizi gidi ölü seviciler”

Hüseyin Çelik: Sizi gidi ölü seviciler sizi

ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.
 
Muhalefet liderlerinin ve muhalefet partilerinin AK Parti’ye yönelik eleştirilerine cevap veren Hüseyin Çelik, şunları söyledi:
 
”Salı günü grup toplantıları 28 Şubat’ın yıldönümüne denk geldi. Bütün muhalif siyasi partiler, CHP, MHP ve BDP bir ağızdan merhum Başbakan Erbakan hocaya övgüler düzdüler. Sağlığında Erbakan Hoca’ya hayatı zindan eden, sağlığında her yaptığıyla ve söyledikleriyle alay etmek gibi bir basitlik içine düşen bu zihniyet, ölümünden sonra, yani kendileri için bir rakip olmaktan çıktıktan sonra övgüler düzüyorlar. Menderes’i idam ettireceksiniz sonra oğlunu ziyaret edip, Menderes ailesine yönelik güzel şeyler söyleyeceksiniz. Buna timsah gözyaşı denir. Erbakan hoca mezarından kalksa bu muhalefete ne der biliyor musunuz? Erbakan Hoca o malum üslubuyla bunlara her halde şunu der: ’Sizi gidi ölü seviciler, sizi gidi ölü seviciler.”
 
”Bunlara kimsenin itibar ettiği yok”
Çelik, ”Sayın Erdoğan, sayın Erbakan’ı sırtından hançerledi” sözlerine Türkiye’de hiç kimsenin itibar etmediğine dikkati çekerek, ”Yaşadığımız dönemde birbirimize hayatı zindan edeceğiz. Ondan sonra da çıkıp ’Esas Erbakan Hoca milliciydi siz Türkiye’yi pazarlıyorsunuz. Sayın Erdoğan, sayın Erbakan’ı sırtından hançerledi’ gibi laflar edeceksiniz. Tabi bunlara kimsenin itibar ettiği yok ama Türkiye’de biz iktidar partisiyiz bir de anamuhalefet var. Herhalde sebze komisyoncularını muhatap alarak siyaset yapmayacağız” dedi.
 
Çelik, ”Biz Kılıçdaroğlu’nu önemsediğimiz için değil halkımızı, CHP’ye oy veren halkımızı önemsediğimiz bu abuk sabuk lafların düzeltilmesi gerektiği için bunlara cevap veriyoruz. Erbakan Hoca aşkı aslında başka amaca yöneliktir. Muhalefet ve bazı yazarların Özel yetkili mahkemelere demedikleri kalmadı. Fakat şu MİT meselesinde ne olduysa o hakim ve savcıları göklere çıkaracak yazılar yazdılar. Kim AK Parti’ye vurursa o onların sevgilisi haline geliyor” ifadesini kullandı.
 
Şizofrenik hayaller
Bugün Türkiye’de genel irade diye bir iradenin olduğunu ve bunun AK Parti’de tecelli ettiğini ifade eden Çelik, geçmişte DP’de ANAP’ta tecelli eden irade bugün AK Parti’de tecelli etmektedir” diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nu da eleştirdi. Çelik, şunları söyledi:
 
”28 Şubat AK Parti’yi iktidara getirmek için yapılmış hatta AK Parti bunun ürünüymüş hatta sayın Kılıçdaroğlu o kadar ileri gitti ki Sayın Başbakanın hapse girmesi de bunun için tasarlanmış... buna şizofrenik hayaller denir. Şunu diyebilirsiniz. Her darbeden sonra halk toplum mühendislerine, darbecilere ki burada darbeyi yapan zihniyet CHP’nin fikri kardeşidir, tepkisini darbecilere, kendisini reşit kabul etmeyenlere karşı gereken dersi veriyor. 2002’de AK Parti’nin iktidara gelmesinde, 28 Şubatçılara karşı, elbette bu toplum mühendislerine halkın ders verme arzusu vardır. Ama sanki birileri biz iktidara gelelim diye söyleminde bulunmak eğer safdillik değilse artniyettir.”
 
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, geçtiğimiz günlerde Genelkurmay eski Başkanı Yaşar Büyükanıt’la Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Dolmabahçe’de biraraya gelip anlaştıkları ve ondan sonra Genelkurmay’ın 27 Nisan bildirisini yayınladığını; bunun karşılığında da AK Parti oylarının yüzde 47’ye çıktığına ilişkin iddiada bulunduğunu anımsatan AK Parti Sözcüsü Çelik, ”Sayın Kılıçdaroğlu, böyle söyleyince orada bulunan gazeteci, ’ama 27 Nisan bildirisi, Dolmabahçe’deki görüşmeden önce verilmişti’ diye hatırlatması üzerine ’Ama olsun ben yine de öyle inanıyorum’ karşılığını verdi. Bunun yenir yutulur tarafı yok” diye konuştu.
 
”Halkımız darbeseverleri sevmez”
AK Parti Sözcüsü Çelik, ”Halkımız darbe yapanları, darbe severleri sevmez. Darbesavarları sever. CHP bu yönüyle de kendini sorgulamalıdır. CHP, 27 Nisan bildirisinden sonraki tavrını da sorgulamalıdır. Eğer yeni bir CHP sunuyorlarsa halka, ülke meselelerine bakışının da değişmesi gerekir. Yoksa araba aynı şoförü değiştirseniz ne değişir. Onun için sayın Kılıçdaroğlu genel başkan olduğunda, ’1974 model Murat 124’ün direksiyonuna Schumacher’i de getirseniz ondan başarı elde edemezsiniz. Temenni ederim ki bir daha Sayın Kılıçdaroğlu bu özgeçmişiyle övünmeyi ağzına almaz. Aksi halde CHP’nin özgeçmişini irdelemeye devam edeceğiz” görüşünü dile getirdi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş 1 Mart 2012 Perşembe 16:36

Peki sn. çelik rahmetli mezarından kalkarsa size ne derdi acaba. gerçi size sağlığında da 'sizi gidi siyonistçiler' diyordu da şimdi diyeceği ise bre zındıklar, bre kafirler ben size halka zulmetmeyimi yoksa hizmet etmeyimi öğrettim derse ne cevap verirsiniz acaba.

Yorumu oyla      19      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli'de sorunları AK belediyecilik çözecek
AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, Çiğli’de ulaşım ve kangrene ...
CHP İzmir’e ‘Parti Okulu’ müjdesi
CHP Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen Parti Okulu Projesi’nin ...
Katıldığı mitinge soruşturma açan bakan!
İçişleri Bakanlığı, İstanbul’da düzenlenen Hocalı katliamını protesto ...
 
Kadın kotası CHP'li kadınlarda yüzleri güldürdü
CHP Tüzük Kurultayı’nda getirilen yüzde 33’lük Cinsiyet Kotası, özellikle ...
Başbakan'dan TÜSİAD'a bir sert cevap daha
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası Konferans Salonu'nda Türk ...
Konak ve Bayraklı’da sürpriz adaylar: Metin ve Karadağ!
CHP’de kurultayın tamamlanmasının ardından gözler ilçe kongrelerine çevrildi. ...
 
Ulema'dan,Kocaoğlu'na slogan siyaseti göndermesi
Ulukent ve Asarlık’ta vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti İzmir ...
Aydın Şengül'den çarpıcı sözler: Termik santral doğru!
Milletvekili Şengül, canlı yayında CHP’ye yüklendi. Aliağa'daki termik ...
CHP 8 yıllık kesintisiz eğitimde ısrarlı
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birgül Ayman Güler, kesintisiz ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva