HABERLER>POLİTİKA
1 Mart 2012 Perşembe - 09:57

Ulema'dan,Kocaoğlu'na slogan siyaseti göndermesi

Ulukent ve Asarlık’ta vatandaşların sorunlarını dinleyen AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema; “İşimiz İzmir, gücümüz İzmir” diyen Aziz Kocaoğlu’na Menemen’den seslendi: Sayın başkan burası İzmir değil mi? İzmir’de sadece slogan siyaseti yapıyorsunuz şeklinde konuştu.

Ulema dan,Kocaoğlu na slogan siyaseti göndermesi

İZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran ,Kadın, Gençlik Kolları ve Meclis üyeleri ile birlikte İzmir’in Menemen ilçesinde sivil toplum kuruluşlarını, muhtarları, esnafı ve TOKİ’de oturan vatandaşları ziyaret etti. Ulukent çarşı esnafını tek tek ziyaret eden İzmir Milletvekili Ulema’ya vatandaşlar belediye hizmetleri konusunda yaşadıkları sorunları aktardı.
Menemen Asarlık 2. Etap TOKİ Konutlarını ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema TOKİ sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. TOKİ sakinleri yol ve su konusunda uzun zamandan beri sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Mahalle sakinleri Konuyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Menemen Belediyesi’ne müracaatları olduğunu ancak hiçbir gelişme kaydedilmediğini bildirdi.

Türkiye’de bir çok belediyenin bu tür küçük sorunları çok önceden bitirip artık yıllar sonrasına fırsatlar oluşturmak için dev yatırım yaptığını belirten AK Parti Milletvekili Ulema, 21 yüzyılda hala böyle sorunların yaşanmasının kabul edilemez olduğunu dile getirdi. AK Parti Hükümeti’nin geçmişte yaptığı KÖYDES ve BELDES projesiyle Türkiye’nin köylerinin tamamında altyapı ve su probleminin tarihe karıştığını hatırlatan Ulema, diğer yandan yasalar gereği Büyükşehir Belediyelerinin sorumluluk alanlarında bulunan yerleşim yerlerinde su ve altyapı hizmetlerini belediyelerin yaptığını hatırlatarak şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızın su ve yol gibi sorunları olduğunu görmek bizi çok üzüyor ancak bu tür konular belediyelerin görevi olduğu için maalesef bir şey yapamıyoruz. 21. Yüzyılda Türkiye’nin üçüncü büyük şehrinde hala böyle sıkıntıların olması gerçekten çok üzücü bir konu. AK Parti’nin görevde olduğu Büyükşehir Belediyeleri uzun yıllar önce bu tür sorunları bitirip on yıllar sonrasının dahi planlarını yapmış durumdalar. Şehirlerine dev yatırımlar yaparak gelecek nesillere de büyük miras bırakma derdine girmişler. Ancak İzmir’de yerel yönetimler hala yerinde sayarcasına küçük sorunları bile çözebilmiş değil. Geçmişte AK Parti Hükümeti olarak KÖYDES ve BELDES projesiyle köylere büyük kaynaklar aktarılarak tüm altyapı ve su sorunlarını çözdük ancak burası gibi belediyelerin sorumluluğunda olan yerlere maalesef bir şey yapılamadı. Çünkü buralardaki hizmeti yapma görevi belediyelerdedir ”

Ulukent Köy içi sakinleriyle yapılan toplantıda çok sayıda vatandaşla bire bir görüşen Ulema’ya, vatandaşlar uzun zamandır yol ve su sorunu yaşadıklarını aktardı. Esnaf, yaklaşık 60 bin kişinin yaşadığı Ulukent bölgesinde ciddi bir kaçak yapılaşma, yol ve su sıkıntısı olduğunu dile getirdi. Okulların hemen karşılarında alkol ve sigara satan kaçak işletmelerin açılması üzerine konuyla ilgili Menemen Belediyesine defalarca başvurduklarını belirten mahalle sakinleri ise, diğer yandan mezarlık konusuna da değinerek “Doğduğu günden beri burada yaşamış insanı buraya gömmek istediğimizde 660 TL para ödememiz gerekiyor” dedi.

Diğer yandan Kahvehane ziyaretinde bir vatandaşın “Seçim geçti ama Nesrin hanım, birkaç haftada bir sürekli bizi ziyaret etmeye devam ediyor, eskiden siyasetçiler seçimden önce görünür beş yıl boyunca bir daha uğramazdı. İlgisinden dolayı kendisine teşekkür ederiz” demesi dikkat çekti.
AK Parti olarak en büyük amaçlarının halkın mutluluğu ve refahı olduğunu dile getiren İzmir Milletvekili Ulema, “Seçim öncesinde vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimde en çok ‘Seçimden sonra da bekliyoruz’ şeklinde istekler gelmişti. Biz de milletvekili seçildiğimiz günden bu yana mahalle mahalle sokak sokak vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Zaman zaman bu kadar sık gelip onlarla görüşmemize şaşıran vatandaşlarımız da oluyor. Biz seçimden önce söylediğimizi yine söylüyoruz. Biz oy ya da seçim için değil ülkemizin yarınları, çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. Çünkü bizler Halka Hizmet Hak’ka Hizmettir anlayışının temsilcileriyiz” diye konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın Şengül'den çarpıcı sözler: Termik santral doğru!
Milletvekili Şengül, canlı yayında CHP’ye yüklendi. Aliağa'daki termik ...
CHP 8 yıllık kesintisiz eğitimde ısrarlı
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Birgül Ayman Güler, kesintisiz ...
CHP’den okuldaki AK Parti toplantısına tepki
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın Mavişehir’de bulunan Milli Eğitim ...
 
Bakanlar İzmir’i yazdı! Yıldırım: SİT, otur demek değildir!
Star Gazetesi için İzmir’i kaleme alan kentin iki bakanı Binali Yıldırım ...
AK Parti Bayındır’da Cantimur heyecanı
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Genel Merkez Teşkilat Başkan ...
"Kemalist diktatörlüğün katlettiği on binlerce..."
TBMM Genel Kurulunda, BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'ın sözleri gerginliğe neden oldu.
 
CHP’li Aygün’den bomba gibi iddia!
CHP'li vekil yazdı, Maraş katliamını hatırlatan olay sosyal medyada konuşulmaya başlandı.
Pamukoğlu: Kerkük Türkiye'ye bağlanmalı
Hak ve Eşitlik Partisi(Hepar) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Irak’ta yaşanan ...
CHP’li Çıray nakilleri meclise taşıdı
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından büyük umutlarla başlatılan ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva