HABERLER>POLİTİKA
23 Mayıs 2011 Pazartesi - 14:41

DP seçim bürosu açmaya devam ediyor

DP İzmir İl Teşkilatı, seçim bürosu açmaya devam ediyor. DP’nin Gümüşpala, Karabağlar ve Menderes’te seçim ofisleri faaliyete geçti.

DP seçim bürosu açmaya devam ediyor

İZMİR - Demokrat Parti’nin 13 Haziran tarihinde iktidara geleceğini ifade eden DP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Dr. Nuran Talu; “İzmir ve Türkiye demokratları demokrasinin ne olduğunu tüm Türkiye’ye biz anlatacağız. Herkes farkına varmaya başladı. Sayın Başbakan durmak yok yola devam dedi Biz 13 Haziran sabahı durmak var yol bitti diyeceğiz. Çünkü demokrasiyi biz başlattık. 65 yıl önce DP ile birlikte kadınlarla, gençlerle, insan haklarıyla biz başlattık Bizi unutturmaya çalıştılar demokrasi ne diye. Ayakları yere basmayan Çılgın projeler ortaya koymaya demokrat denmez. Devleti yok ettiler. Anayasayı değiştireceğiz diyorlar. Yeni anayasayla devletin yapısını yeniden oluşturacağız diyorlar. Devlet bırakmadılar ki yapısını oluştursunlar. Biz sürekli çalışıyoruz. İktidar bunu görüyor ve endişe ile izliyor bizim de çılgın projelerimiz de var. 11 ilde 1. sıraya kadın milletvekili adayı koyduk 550 aday arasında 115’i kadın adayımız var. Hemen hepside seçilecek yerlerden” dedi
 
Herkesle Kurtuluş Savası’nı konuştuğunu sözlerine ekleyen Talu; “Şuanda mermi yerine bayrak, broşür taşıyoruz. Bugün hala bize demokrasiyi tartışıyorlar. Türk milleti doğru yolu mutlaka bulacaktır. Adalarımızı satıyorlar. Bu konuda kimse bir şey söylemiyorlar buna da demokrasi diyorlar. Toprağımızın vatanımızın bütünlüğünü bozanlara, Sayın Dışişleri Bakanı’na sesleniyorum hemen görevinizden istifa ediniz.” şeklinde konuştu.
 
DEMOKRAT PARTİ BAŞI DİK İKTİDARA YÜRÜYOR
DP Menderes Seçim ofisinin açılışına katılan DP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Dr. Nuran Talu, Demokrat Parti Kırat’ının başı dik, emin adımlarla iktidara doğru yürüdüğünü ifade ederek; “Sayın Başbakan o kadar kavgacı ki, çocuklarımıza televizyonda izletmemeye çalışıyoruz huy kaparlar diye. Bunlara son vermek lazım gerekir. Biz DP olarak bu ülkenin gerçek devlet adamı ve lideriyle Sayın Namık Kemal Zeybek ile iktidara yürüyoruz. Bu bizim için en büyük değerdir. Onun başbakan olması çok yakındır. Biz sadece 13 Haziran’a kadar muhalefetteyiz. Çünkü ne CHP ne de MHP muhalefet yapabiliyor. 13 Haziran sabahı iktidar olacağız. Bunu Menderes’te daha iyi anladım. Bugün esnafla konuştuk. Esnaf bizden o kadar çok umutlu ki kararsızlarla 2 saniyede konuşmamız yeterli oluyor. 12 Haziran seçimlerinden sonra AK Parti iktidarını ve kavgacı zihniyeti yok edeceğiz” dedi.
 
HİZMET DEDİLER SADECE TOKİ HEYKELLERİİ DİKTİLER
DP Karabağlar Seçim ofisinin açılışına katılan Talu, DP Karabağlar İlçe Başkanı Sema Çuhadaroğlu’na çalışmalarından ötürü teşekkürlerini ileterek seçim çalışmaları hakkında kısa bir bilgi verdi. Demokrat Parti dalgasının İzmir’e tüm hızla yayıldığını ifade eden Talu; “İzmir’i semt semt, ilçe ilçe gezerek Demokrat Parti nabzını tutuyoruz. Bütün vatandaşlarımız gözümüzün içine bakıyor iktidarımızı bekliyor. Başımızdakiler tekel şirketleri. Hizmet yaptık diyorlar bakıyoruz birkaç duble yol bide TOKİ heykelleri. Kolaysa üretim yapsın yatırım yapsın işsizliği yok etsin. Başörtülerini marka giyen, kravatlarını marka giyenlerle siyaset yapıyorlar. Biz tabandan kalkınacağız. Ekonomimizde tabandandı, halkımızda yoksulumuzda çiftçimizde tabandandı. 65 yıllık babamızın dedemizin partisi Demokrat Parti üreten halk ile çiftçi ile orta direkle kalkınacak ve şaha kalkacak” şeklinde konuştu.
 Açılıştan önce Menderes ilçesinde esnafı ziyaret eden Talu, vatandaşın sıkıntılarını dinledi ve çözüm olarak Demokrat Parti’nin iktidar olması gerektiğini ifade etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Çünkü Erdoğan'ın maskesini düşürdük’
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partiyi sarsan kaset skandallarıyla ...
CHP İzmir Gündoğdu'ya 250 bin kişi bekliyor
CHP İzmir İl Örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumartesi günü ...
Şahin: Tarıma destek artarak sürecek
AK Parti İzmir 2. Bölgenin çiftçi milletvekili adayı Hasan Şahin, AK Parti’nin ...
 
Kamalak: Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin il ...
Çam: AKP’yi 12 Haziran'da sandığa gömeceğiz
CHP İzmir 1. Bölge Adayı Musa Çam, 12 Haziran’daki genel seçimlerin ülkenin ...
Aksünger Gültepe esnafını dinledi
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Erdal Aksünger, ...
 
Şahin: Devlet hiçbir terör örgütüyle konuşmaz
TBMM Başkanı Şahin, ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir terör örgütüyle oturup konuşmaz'' dedi.
Dervişoğlu: Milli vicdan sandıkta hesap soracaktır
Büyük Türk Milletinin “MHP’nin neden yok edilmek istendiğinin” farkında ...
Bakan Günay keşkek dövdü
Günay, İzmir’in Torbalı ilçesi Yeniköy alanındaki Metropolis Antik Kenti’nde ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva