HABERLER>POLİTİKA
23 Mayıs 2011 Pazartesi - 14:24

CHP İzmir Gündoğdu'ya 250 bin kişi bekliyor

CHP İzmir İl Örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’nda yapılacak mitinginde katılım rekoru kırmak için çalışıyor. Yaklaşık 250 bin kişinin katılması hedeflenen mitingin duyuruları için farklı yöntemler uyguluyor.

CHP İzmir Gündoğdu ya 250 bin kişi bekliyor

Fırat Soylu/Egedesonsoz - CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs Cumartesi günü İzmir’de miting yapacak. İzmir Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda saat 17.00’de başlayacak miting için hazırlıklar ise tüm hızıyla sürüyor. İl Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarda tek hedef İzmir’de tarihi bir mitinge imza atmak olarak belirlendi. Miting çalışmaları hakkında bilgi veren CHP İl Sekreteri Yekta Varnalı, mitinge 250 bin kişinin katılmasını hedeflediklerini söyledi. Varnalı, cumhuriyet mitinglerinden sonra tek bir siyasi partinin yaptığı en yüksek katılımlı mitingi yapmayı amaçladıklarını belirterek, rekor katılımlı bir miting olması için çalıştıklarını dile getirdi.

BİSİKLETLE DUYURU YAPILACAK
Varnalı, miting için 100 bin el ilanı, 10 bin poster bastırdıklarını, 500 ayaklı duyuru panosu hazırladıklarını, 300 billboard kiralandığını belirterek, amaçlarının en yüksek katılımı sağlamak olduğunu ifade etti. Varnalı, “Miting duyurularımıza başladık. Şehrin her bölgesine duyuru ilanlarımız, afişlerimiz ve posterlerimiz asıldı. Ayrıca mitinge üç gün kala özel bir şirketten kiraladığımız özel tasarım bisikletler şehir merkezini gezerek mitingimizin duyurusunu yapacak. Arkasında yer alan bölmede mitingimizin duyurusunun yapıldığı panolar taşıyan dört bisiklet, kentin merkezinde günde 16 saat tur atacak” dedi.

100 BİN SEÇİM POSTASI HALKA DAĞITILACAK
Mitingde denizi de kullanmak istediklerini ifade eden Varnalı, kiralanacak tekne ve kayıkların CHP bayraklarıyla süslenerek, Gündoğdu Meydanı’na yakın kısımda denizde yer alacak” diye konuştu. Miting öncesi “Seçim Postası” adlı gazete de bastırdıklarını ifade eden Varnalı, halka dağıtılacak 100 bin gazetenin içerisinde mitinge çağrının yapıldığı el ilanları da yer alacağını söyledi. Miting günü tüm ulusal ve yerel gazetelere ilan verileceğini de dile getiren Varnalı, tüm İzmirlileri 28 Mayıs cumartesi günü Gündoğdu Meydanı’na davet etti. 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 16 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
VATANDAŞ 24 Mayıs 2011 Salı 14:51

KAYSERİLİ ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER.. BİZ İSTER BAYKALCI OLALIM İSTER KILIÇDAROĞLUCU FARK ETMEZ ARKADAŞLAR BİZ ATATÜRK İLKELERİ İLE BEZENMİŞ CHP LKİYİZ HANİ BAZI KESİMLER DİYOR YA İZMİRLİLER TAKIM TUTAR GİBİ PARTİ TUTUYOR EVET ONU GÖSTERMELİYİZ BU HÜKÜMETE.. HADİ BİRLİK ZAMANI. İZMİRLİYE YAKIŞANI YAPALIM. TULUM ÇIKARTALIM..

Yorumu oyla      14      6  
Emre.M 24 Mayıs 2011 Salı 10:22

Ben Kayseriliyim cuma günün den oradayım :) Buca'da teyzem de kalıp mitinge gideceğim.Orada olmayı çok istiyordum.

Yorumu oyla      15      6  
Işık Dikicigil 24 Mayıs 2011 Salı 09:16

SEVGİLİ YORUMCULAR , BİRBİRİNİZE DÜŞMEK CHP YE BİR ŞEY KAZANDIRMAZ. ORTAK AMAÇ ETRAFINDA BULUŞMANIZI ÖNERİRİM.

Yorumu oyla      13      6  
Gökhan 24 Mayıs 2011 Salı 03:49

Hayırdır arkadaşlar..Kimin başta olduğunun ne önemi var? Kılıçdaroğlu olmuş, Baykal olmuş bir şey değişir mi? Burda bir bütün olup CHP'ye destek vermek varken nedir bu bölünme? Atalarımız boşuna dememiş 'Bir elin nesi var, iki elin sesi var' diye..Gün, birlik günüdür..

Yorumu oyla      15      6  
RAMAZAN AKTAŞ 23 Mayıs 2011 Pazartesi 23:42

gün birlik günü.intikam alma değil.iç dalaşmayı bırakınız da biraz kafanızı yorun.sayın DENİZ BAYKAL a dil uzatmak yakışmıyor.yüzde 4 lerden son seçim yüzde 22 lere çıkardı partiyi.ve yüzde 28 lerde bıraktı.akıllı olmaya özen gösterelim.saygılar

Yorumu oyla      14      6  
ERKAN TEK 23 Mayıs 2011 Pazartesi 19:43

BAYKALCILAR HİÇ BİR ŞEYDEN KORKMAZ HİÇ BİR MEKANİZMA ONLARI UZAKLAŞTIRMAZ PARTİSİNDEN AMAAAA EĞER BİR GÜN DEVRAN DÖNERSE İKİDE BİR TEHDİT SAVURAN KİŞİLİKSİZLERDEN HESAP SORMAZSAK NAMERDİZXZZZZ

Yorumu oyla      15      8  
erkan tek 23 Mayıs 2011 Pazartesi 19:19

belediye başkanı milletvekili seçimlerinde baykalın savın önünde takla atanlar şimdi düşman oldular sistem diyorki akp 50 chp30 mhp barajaltı sen van la sakarya ile övün anayasada parmak kaldırda göreyim umudu kim ne derse desin kılıçdaroğlu doğru gelmedi şimdi ....daşları istiyor diye kabullenemem

Yorumu oyla      16      7  
RAHAT OL 23 Mayıs 2011 Pazartesi 19:19

bende bu partının neferıyım hıc uzulme. hancerleyenlerı goruyoruz partı ıktıdara gıdıyor sız hala baykal'dasınız. evet bu duruma chp'yı baykal getırdı. chp'yı barajın altında baykal bırakmadı mı?

Yorumu oyla      16      13  
erkan tek 23 Mayıs 2011 Pazartesi 19:14

chp bugünlere geldiyse baykal ve arkadaşlarının adamlığındandır iktidar olamadıysa senin gibilerin bizler chp şarkıları okurken ödp ye dsp ye oy verip partiyi hançerlemesindendir şimdi kılıçdaroğlunun eteğinde soluk alması kolay bizler 4 lerden geldik sizler 28 i hazır buldunuz korneam değil damarlarımda baykal varrrrrr

Yorumu oyla      20      11  
erkan tek 23 Mayıs 2011 Pazartesi 19:06

chp de çok bilmiş ukela dolu mhp nasıl sahip çıktı partisine onlar kadar olamadınız şimdide geç diyosun geçelimde nisan kararları olsun sivasta insanlar yansın shp artıkları sizi ölümüne baykalllllll

Yorumu oyla      17      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şahin: Tarıma destek artarak sürecek
AK Parti İzmir 2. Bölgenin çiftçi milletvekili adayı Hasan Şahin, AK Parti’nin ...
Kamalak: Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin il ...
Çam: AKP’yi 12 Haziran'da sandığa gömeceğiz
CHP İzmir 1. Bölge Adayı Musa Çam, 12 Haziran’daki genel seçimlerin ülkenin ...
 
Aksünger Gültepe esnafını dinledi
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Erdal Aksünger, ...
Şahin: Devlet hiçbir terör örgütüyle konuşmaz
TBMM Başkanı Şahin, ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir terör örgütüyle oturup konuşmaz'' dedi.
Dervişoğlu: Milli vicdan sandıkta hesap soracaktır
Büyük Türk Milletinin “MHP’nin neden yok edilmek istendiğinin” farkında ...
 
Bakan Günay keşkek dövdü
Günay, İzmir’in Torbalı ilçesi Yeniköy alanındaki Metropolis Antik Kenti’nde ...
Bahçeli'den Erdoğan'a: Suç örgütü eşbaşkanı
Partisinde yaşanan kaset skandalıyla ilgili “Devlet yok, milletime gidiyorum” ...
Balıkçı, engelli öğrencilere umut oldu
AK Parti’nin engelli milletvekili adayı Tolga Murat Balıkçı değişik yaş ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva