HABERLER>POLİTİKA
23 Mayıs 2011 Pazartesi - 14:44

‘Çünkü Erdoğan'ın maskesini düşürdük’

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partiyi sarsan kaset skandallarıyla ilgili olarak AK Parti'yi suçlayarak, "Başbakan Erdoğan'ın 'ustalık, Yeni Türkiye' dediği planda MHP büyük bir engel, bu yüzden MHP'yi yok etmeye çalışıyorlar" dedi.

‘Çünkü Erdoğan ın maskesini düşürdük’

İZMİR - MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partiyi sarsan kaset skandallarıyla ilgili olarak AK Parti'yi suçlayarak, "Başbakan Erdoğan'ın 'ustalık, Yeni Türkiye' dediği planda MHP büyük bir engel, bu yüzden MHP'yi yok etmeye çalışıyorlar" dedi.
 
Vural, Habertürk'te katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. İşte Vural'ın konuşmasından satır başları:
 
"MHP O SENARYODA EN ÖNEMLİ ENGELDİ"
"Bütün bunlar neden oluyor önce bu sorunun cevabını bulmak lazım. Bugün MHP'ye topyekun bir saldırı var. Bugün bunu seçimde malzeme olarak kullanan kim? Recep Tayyip Erdoğan. Bu böyle olunca bundan faydalanacak olanın kendisi olduğu ortaya çıkıyor. Seçim öncesinde MHP'ye yönelik bir imha, bitirme planı hazırlanmış. Neden MHP hedeftedir? Çünkü Türkiye hedeftedir. Ne diyorlar, "Yeni Türkiye". Yani yeni Türkiye'de Türkiye, Cumhuriyet yok diyorlar, demokratik özerklik adı altında özerk bölgeler oluşturmak lazım diyorlar. Bunları bozan kim MHP, o yüzden bu senaryolarda MHP en önemli engeldi ve onu ortadan kaldırmaya çalışıyorlar."
 
"MHP SON KALEYDİ, ŞİMDİ ONU YIKMAYA ÇALIŞIYORLAR"
"TSK üzerine psikolojik haretkat yapıldı mı, yargı kuşatma altına alındı mı, CHP'yi sarstılar mı? MHP son kaledir ve şimdi MHP'yi bu son kaleyi yıkmak istiyorlar. Ama Genel Başkanımız bunlara prim vermeyeceğini açıkladı. Birileri şunun farkına vardı, bu hedefte Türkiye'nin kendisi var. Birçok siyasi arkadaşımız bu tür kaset, çirkin propagandalarla siyaseti kirletmeye çalışanları kınıyoruz derken bir tek AKP bunu seçim malzemesi olarak kullanmaya çalıştı."
 
Yani demokrasiye sahip çıkmak gibi bir olguyla karşı karşıyayız ve bunun vatandaşlarımız da farkına varmışlardır.
 
"ERDOĞAN'IN MASKESİNİ DÜŞÜRDÜK ÇÜNKÜ"
"Recep Tayyip Erdoğan, ustalık dönemi dediği Türkiye'de MHP bir engel, onun için parti içinde bir karışıklık yaratmaya çalışıyorlar. Biz siyaset ve fikir namusumuzu başkaları gibi hemen geride bırakanlardan değiliz ki... Seçimde bunu malzeme yapıyorlar çünkü MHP onların maskesini düşürüyor, Habur rezaletini ortaya koyan sonra da Türkiye'de güzel şeyler oluyor diyen Recep Tayyip Erdoğan'ın maskesini düşürdü. Yani MHP'nin varlığı AKP için bir tehdit noktasıdır, bu nedenle MHP'yi ortadan kaldırmaya çalışmaktadır.
 
Milletimizin bu oyunun farkına vardığını görüyorum. Bunun için bir telaş başladı. Bülent Arınç Ve Başbakan Erdoğan mitinglerde ne diyeceklerini şaşırdı. Şimdi de çetelerle ilgili cümleler kuruyorlar. Neden bu kasetleri yapanlar ortaya çıkarılmıyor, biz devlete güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Çünkü işin içinde hükümet vardır."
 
"SEÇMENE MÜSLÜMAN ETİ YEDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR"
"Sen benim ahlakımın bekçisi misin? Bunu nasıl sorgularsın ve bundan seçim için sonuç çıkarmaya çalışırsın. Bir kişinin yanlışını, hatasını nasıl bir partiye mal edersin? AKP'ye oy veren değerli kardeşlerime Bülent Arınç, Recep Tayyip Erdoğan seçim meydanlarında Müslüman eti yedirmeye çalışıyor."
 
"MİLLETİNİN DİĞER SIKINTILARINI UNUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR"
"Emeklinin, balıkçının, işçinin sıkıntısını dile getirmeye çalıştığımızda işte gerçek sıkıntıları unutturup vatandaşın gündemini sıkıntısını böyle çirkin tezgahlarla unutturmaya çalışıyorlar. Milletin sıkıntılarının tartışılmasını bu yolla engellemeye çalışıyorlar."
 
"EVET, HAYALDİ GERÇEK OLDU..."
"Bir resmi törenle Türkiye'de terörristlerin karşılanması hayaldi, gerçek oldu. Hani Başbakan diyor ya. Ey AKP'liler itiraz ediyorsunu ama hayaldi, gerçek oldu. Teröristlerle şehitleri aynı kefeye koydunuz, hayaldi, gerçek oldu."

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
H.A. 23 Mayıs 2011 Pazartesi 17:15

SN OKTAY VURAL A HATIRLATIRIM.GÜNEŞ BALÇIKLA SIVAZLANMAZ.YAZIK ETTİNİZ GÜZELİM PARTİYE.RAHMETLİ SN MUHSİN BEY İN AYRILIŞI BU İŞLERİN İŞARETİ İDİ ZATEN YOKSA ÇOK SAYGIDEĞER GENEL BAŞKANIMIZ NEDEN HERŞEYİ BIRAKIP GİTTİ DERSİNİZ.BUNLARI YAŞAYACAĞINI BİLDİĞİ İÇİNKOPTU GİTTİ .SİZLER DEBÖYLE ULU ORTADA KALDINIZ SAVRULUP DURUYORSUNUZ NERDE NASIL ÇARPACAĞINIZ HALA BELLİ DEĞİL.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.SİZLER DE ÇOK HAKARET VARİ KONUŞUYORSUNUZ BU USLÜPLA GENEL BAŞKANLIK HAYALİ KURUYORSAN SEN DE BİTTİN.SUS DA YARIN YOLLARA ÇIKTIĞIN ZAMAN SANA SELAM VERECEK BİR İKİ İNSAN ÇIKSIN.BU DEFA İZMİRDE ZATEN BİR VARLIK GÖSTERMENİZ SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL.YAZIK YAZIK

Yorumu oyla      12      8  
Yusuf Terzioğlu 23 Mayıs 2011 Pazartesi 15:16

Abi sizin adam da garsoniyerlerde alem yapacağına kaleyi korusaydı.

Yorumu oyla      15      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir Gündoğdu'ya 250 bin kişi bekliyor
CHP İzmir İl Örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumartesi günü ...
Şahin: Tarıma destek artarak sürecek
AK Parti İzmir 2. Bölgenin çiftçi milletvekili adayı Hasan Şahin, AK Parti’nin ...
Kamalak: Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin il ...
 
Çam: AKP’yi 12 Haziran'da sandığa gömeceğiz
CHP İzmir 1. Bölge Adayı Musa Çam, 12 Haziran’daki genel seçimlerin ülkenin ...
Aksünger Gültepe esnafını dinledi
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Erdal Aksünger, ...
Şahin: Devlet hiçbir terör örgütüyle konuşmaz
TBMM Başkanı Şahin, ''Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir terör örgütüyle oturup konuşmaz'' dedi.
 
Dervişoğlu: Milli vicdan sandıkta hesap soracaktır
Büyük Türk Milletinin “MHP’nin neden yok edilmek istendiğinin” farkında ...
Bakan Günay keşkek dövdü
Günay, İzmir’in Torbalı ilçesi Yeniköy alanındaki Metropolis Antik Kenti’nde ...
Bahçeli'den Erdoğan'a: Suç örgütü eşbaşkanı
Partisinde yaşanan kaset skandalıyla ilgili “Devlet yok, milletime gidiyorum” ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva