HABERLER>SEÇİM 2015
18 Ocak 2014 Cumartesi - 11:26

Bornova aday adayı Dündar’a mimarlardan onay!

CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Enver Dündar’ın geçtiğimiz hafta kamuoyuna sunduğu 14 maddelik “Kent ve İmar Çalışmaları Taahhütnamesi” Bornova halkı ve konunun uzmanları tarafından ilgi ile karşılandı. Bunun üzerine konuyla ilgili meslek odası olan TMMOB Mimarlar Odası’nın İzmir Şubesi yönetimi Dündar’ı görüşmeye davet etti.

Bornova aday adayı Dündar’a mimarlardan onay!

Belediyeciliğin ilkelendirilmiş bir anlayış ile yapılması gerektiğini sürekli vurgulayan CHP Bornova aday adayı Enver Dündar ‘Kent ve İmar Çalışmaları Taahhütnamesi’ni açıkladıktan sonra gelen davet üzerine TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı Hasan Topal ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ekinci ile yeni açılan binalarında bir görüşme gerçekleştirdi.

Bornova Belediye Meclis Üyesi aday adayları İnşaat Mühendisi Pınar Uslu, Avukat Ulaş Polat ve Hülya Uğurlu ile birlikte görüşmeye katılan Enver Dündar oda yönetimi ile kent ve imar politikaları üzerine konuştu. Mimarlar Odası tarafından kamuoyuna sunduğu taahhütnamedeki 14 maddenin tamamı takdirle karşılanan Dündar, belediye başkanı seçildiği zaman TMMOB Mimarlar Odası ile birlikte Bornova için bilimsel, halktan yana ve kamucu bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını ifade etti.
 
Bornova’daki imar ve kent sorunları üzerine fikir alışverişinde bulunan Enver Dündar ve Mimarlar Odası İzmir Şube Başkanı Hasan Topal kent içinde askeriyeye ve karayollarına ait alanların yapılaşmaya yönelik değil kamusal alanlar olarak yeniden düzenlenmesi gerektiği konusunda hemfikir oldular. Belediyenin kamuya yönelik tüm projelerinin mimari proje yarışmaları ile gerçekleştirme sözünü çok değerli bulan Hasan Topal bu konuda Enver Dündar’ı kutladı.
 


Enver Dündar gerçekleşen görüşmenin ardından şunları söyledi:
“Bir belediye başkan aday adayı olarak kent ve imar çalışmalarımıza Mimarlar Odası'nın onayını almak benim için çok değerlidir. Oldukça verimli geçen görüşmemiz için Sayın Hasan Topal ve Ali Ekinci'ye bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra Bornova için bilimsel, halktan yana ve kamucu bir anlayışla kent ve imar sorunlarına çözümler üreteceğiz. Bunun sözünü uzmanların onayını alan 14 maddelik taahhütnamemizde veriyoruz. Bornova’nın geleceğine yön çizmek için, daha temiz, sağlıklı, sosyal adalet ve güven içinde yaşanabilir bir Bornova için çalışmalarımız devam edecek.”

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ayşe 19 Ocak 2014 Pazar 18:42

Nurhan hanım, ilçede projeler üretip çalışmak istememiz önşart koşmaksa eğer, evet bizler bu önşartı koştuk buna rağmen projeler reddedildiyse ve bizim tarafımızdan tüm projeler genel merkeze gönderilip genel başkanımız tarafından kabul gördüyse,burada kabahat kimin diye sormak lazım. Dolayısıyla genel merkezde Enver beyin şikayet dosyası çok kabarık, Aziz başkana da güvenmesin çünkü bu şikayetler Aziz başkanı da aşıyor...

Yorumu oyla      15      10  
nurhan 19 Ocak 2014 Pazar 13:07

Gerçek bir gözlem yapın, her mahallede Enver Dündar kadar ilgi ile karşılanan aday adayı yok. Mevcut başkandan bile çok kişi geliyor Dündar'ı dinlemeye. Diğer aday adayları ise ancak dolanıp el sıkıyorlar kahvede. Bir de Enver Dündar partiye emek verirken önşart koşan insanlar için ötekileştirici olmuştur muhtemelen. Onları da Bornova CHP'dekiler tanır.. Bunun dışında CHP genel merkezinin Bornova'da güvendiği isim Dündar'dır.

Yorumu oyla      18      10  
ayşe 19 Ocak 2014 Pazar 12:48

"Bornova"rumuzlu yorumcu,kendi adınıza konuşun lütfen,Dündar dürüst olabilir ama çalışkan değildir(örnek ilçe başkanlığı dönemi),çevresinde sevilebilir ama her kesimden oy alamaz bir o kadar çok ta sevmeyeni vardır.Partiye emek vermesi noktasında ilçe başkanlığı sırasında insanları ötekileştirdiği, yıldırdığı için çok tepki almıştır, bu şikayetler genel merkezde dosyalar dolusudur.Enver Dündar aday olduğu taktirde oy vermeyecek olan azımsanmıyacak kadar çok seçmen vardır...

Yorumu oyla      16      15  
bornova 18 Ocak 2014 Cumartesi 21:26

enver dündar çalışkan dürst herkes tarafından sevilen bilgili bir başkandır her kesimden oy alır genel merkez birazda partiye emek verenleri bornovanın her mahallesini çok iyi analiz etme; onlardan oy alma yetisi olanlara fırsat vermelidir.....

Yorumu oyla      21      11  
murat 18 Ocak 2014 Cumartesi 15:52

yıllardır tanıdığımız enver dündar'a güveniyoruz. bornova kazanacak

Yorumu oyla      29      15  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yıldırım’dan Çeşme mesajları: İthal aday yanıtı ve hizmet vurgusu
AK Parti Büyükşehir Adayı Çeşme’de STK’larla yapılan toplantıda yerel ...
Taşer’den Büyükşehir’e ESHOT salvosu: Rakamlarla konuştu
MHP Adayı Murat Taşer rakamları ortaya koyduğu yazılı bir açıklama yaparak ...
CHP İzmir’de istifa rüzgarı
PM’de 11 ilçe adayının açıklanması sonrası İzmir’de sarsıntılar yaşandı. ...
 
Yıldırım’dan Yarımada’da yargı ve yerel idare salvosu!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Karaburun ...
Karaburun’a ‘Yıldırım’ güvence: ‘Vaat edilenler ortada’ dedi ve…
AK Parti Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım Yarımada turu kapsamında incelemelerde ...
CHP İzmir’de isyan, istifa ve sevinç bir arada!
Bergama’da mevcut Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in yeniden aday gösterilmesine ...
 
‘Çapraz bağ’ kavgası: Totuk’tan Kertiş’e çok sert yanıt
Partisi tarafından Bayındır’a aday gösterildikten sonra yaşadığı talihsiz ...
Flaş! CHP İzmir’de kriz: Örgüt yönetiminden toplu istifa
CHP Bergama Örgütü Yönetim Kurulu aday belirleme sürecinde by-pass edildikleri ...
Yıldırım’dan tünel mesaisi: Kocaoğlu’na yanıt ve ‘aday’ açıklaması
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Dünya rekoru O'nda!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Evlad-ı Fatihan ne yapacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Belediye meclisleri
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Önemli bir düzeltme!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva