HABERLER>POLİTİKA
15 Haziran 2011 Çarşamba - 22:18

Bayır ve Yüksel ilçelere gidiyor!

CHP İzmir seçilen 13 milletvekili ilçe örgütlerine teşekkür etmek adına tura çıkıyor. CHP'nin yeni vekilleri Kınık'tan başlayarak 30 ilçeyi gezecek. Kulislerde ziyaretinin perde arkasında alınan başarısız sonuçların hesabının yerinde sormak yattığı iddia ediliyor.

Bayır ve Yüksel ilçelere gidiyor!

Fırat Soylu/Egedesonsöz - İzmir'de oy oranını artırmasına karşılık milletvekili sayısı ve AK Parti ile aradaki oy farkı bakımından beklentilerin altında kalan CHP, örgütlerde yaşanan moral bozukluluğunun önüne geçmek için harekete geçti. Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, seçimlerden sonra ilk kez yapılan MYK toplantısının hemen ardından ilçelere teşekkür ziyaretlerinde bulunulması kararını aldı. İl Başkanı Tacettin Bayır tarafından ilçelere duyurulan ziyaret programları kapsamında seçilen 13 milletvekili ilçelere teşekkür ziyaretlerinde bulunacak. Kınık'tan başlayacak turda ilçe örgütleri ziyaret edilecek.  Yüksel ve İl Başkanı Tacettin Bayır'ın öncülüğünde 16 Haziran bugün saat 11.00'de Kınık'a gidecek olan milletvekilleri  ilçe örgütüne seçimlerde gösterdikleri çalışmalardan ötürü teşekkür edecek. Kınık'ın ardından ilk gün turları Bergama, Dikili, Aliağa, Foça, Menemen, Çiğli ve Karşıyaka ile devam edecek. İki gün sürmesi beklenen ziyaretlerde ilk günün ardından ikinci gün ise 2. Bölgede gidilmeyen ilçeler ve 1. Bölgede kalan ilçeler gezilecek.

Kocaoğlu'nun Bornova'sında daha farklı kazanmalıydık

ASIL AMAÇ HESAP SORMAK MI?

Öte yandan teşekkür ziyaretlerinin perde arkasındaki asıl amacının alınan seçim sonuçları ile ilgili ilçe örgütlerinden rapor almak olduğu iddia ediliyor. Özellikle tur kararının  MYK toplantısının hemen sonrasında alınmış olması bu iddiayı gündeme getirdi. Kulislerde CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun MYK toplantısında üyelerden başarısız sonuçların alındığı örgütlerden detaylı bilgi istediği ifade ediliyor. Kılıçdaroğlu'nun bu talebi üzerine harekete geçen Genel Başkan Yardımcısı Yüksel'in teşekkür ziyaretleri adı altında ilçe örgütlerini gezerek her örgütten seçim çalışmaları hakkında rapor alacağı belirtiliyor. 30 ilçenin 11'in de AK Parti'nin gerisinde kalmanın yarattığı moral bozukluluğunun önüne geçmek isteyen Yüksel'in oyları düşen ilçelerdeki örgütlerden hesap soracağı dile getiriliyor.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
serdar zıhnalı 16 Haziran 2011 Perşembe 20:42

partiler yaşayan organizmalar gibidir yenilenmeyen organizmalar ölürler 21. yy de ana ilkelerden vazgeçmeden parti çağa ayak uydurmalıdır yeni sözcüğü eskinin inkarı değildir.ülkemizde en büyük eksikliklerden biri politikacılarımızın zamanında çekilmesini bilmemeleridir halbuki bunu yaptıklarında unutulmayacaklar aksine akil adam olarak partinin politikalarında söz sahibi olacaklardır ne yazık ki partilerimiz lider partisi olma hatasına son verememişlerdir buda siyasetin kişilere dayalı olmasının yolunu açmıştır onun için chp hariç uzun ömürlü partiler yoktur yapılması gereken katı idollojiler den vazgeçmek kökünden ve geçmişinden kopmadan yenilenmesini bilmektir

Yorumu oyla      12      6  
ersin 16 Haziran 2011 Perşembe 17:07

Kemal bey, GÜRSEL TEKİN İzmir adayı değildi ama İzmir listelerinin bu şekilde olmasında katkısı oldu.Örgüt çalışmadı diyorsunuz neden çalışsın örgüt! Siz yeni chp deyip ortaya çıkıyorsunuz ve il başkanlarını aday yapmıyorsunuz,chp ye yeni üye olanı milletvekili adayı yapıyorsunuz sonuçta örgütten destek bekliyorsunuz,örgüt zaten sesini çıkarmamakla sizlere en büyük desteği yaptı daha ne yapsın.İddia ile seçime hazırlanıyorsunuz ama örgütü arkanıza almaz iseniz hiç bir zaman başarılı olamazsınız.Yüksel bey ve ekibi çok konuşacağına daha çok çalışsa idi,demek ki İzmir de fazla desteği yok bundan bu anlaşılıyor.:))Soruyorum size Karşıyaka dan seçilen milletvekillerinden hangisi Karşıyakalı?bu resmen seçmen ile dalga geçmektir.İzmir çantada keklik diye İzmir li olmayan aday ile doldurursan olacağı bu.3-4 kişi İzmir li onları saymıyorum.Yada örgüt ile çalışmamış ama Ankara da genel merkez ile işini halledip aday olanlara İzmir de kim oy verir ki.Hülya güven yıllarca CHP ye emek mi vermiş ki aday yapılıp bizlerden oy istiyorlar.Göstermelik yerlerde ön seçim yapılsın ama önemli olan İzmir de ön seçim yapılmasın,kimden korktular ki?İzmir de ön seçim yapılsa idi şimdiki listeden moroğlo dışında kimse olmazdı bunu da bilin.

Yorumu oyla      12      8  
doğrucu davut 16 Haziran 2011 Perşembe 14:58

siyaseti yalan etmişler.bunların hiç bir şey yapacağı yok.adam gib çık deki .başarısız ilçeler gidecek.tv de seyrattim.cek cak kem küm.laf ebeliği.çalışmayanları alın görevden kardeşim diğerlerine ders olsun .çalışan ve çalışmak isteyen gelsin .bakın başarısızlığın arkasında yatanı bu ilçe teşkilatları belediyelerin arka bahçeleri oluvermiş .ilçe başkanı belediye başkanı oluvermiş .partini düşünmeyeni sende düşünme.bayraklıda bir tane yiğit çıksın desinki .ilçe başkanı levent ölçerdir.hasan başkan değil desin.hasan başkan ne derse bayraklıda o olur beyler .ölçer hiç bir şeydir orada o bir şekilde yüklü bir maddi refaha kavuşturulmuştur.o onları saymakla meşguldür.chp nin kaybettiğine değil o koltuğunu kaybettiğine üzülür.o zaman vurun tekmeyi düşsün yere..

Yorumu oyla      13      7  
kamal 16 Haziran 2011 Perşembe 08:33

ersin Gürsel TEKİN izmir adayımıydı konu önce izmir senin gibi düşünenler bu partiye zarar verir.metin kardeşimin yazdığı çok doğru.asıl sorgulanacak ilçelerde örgüt bile deyil belediye başkanları.hiçbiri çalışmadı ...bu genel seçimya ONLARI ATIYANLAR aday olmadıya..asıl sorun bu..

Yorumu oyla      15      7  
bornovalı partili 16 Haziran 2011 Perşembe 07:38

örgüt içindeki partililere şalgam dediğin partili olarak ben sonuna kadar C H P liyim ve partili kalacağım acaba sayın bşk adam dedikleri neyaptı bornovada seçim sürecinde hiç göremedikte adamları yalnız bunu bilmelisin sayın bşk adam adam demekle olmaz adam adam gibi olmalı her tarafı oynamamalı bunuda bilin sayın bşk biri birini senin için satarsa yarın senide satar sevgili başkanım ben bir şalgam olarak her zaman senin yanındayım sevgili başkanım.

Yorumu oyla      17      6  
ersin 16 Haziran 2011 Perşembe 00:12

İlk önce kendinizi sorgulasanız daha iyi olur.Bu listeleri kim beğendi ki sizlere oy versin.Örgüte dayatma yaparsanız sonuç bu olur.Gürsel tekin yüzde 30 altında alırsak istifa edeceğini söyledi, sözünün eri ise istifa etsin,sizlere söyleyeyim dedim..

Yorumu oyla      18      13  
METİN 15 Haziran 2011 Çarşamba 23:08

SEÇİMLER DE CANLA BAŞLA ÇALIŞAN 3 İLÇE ÖRGÜTÜ VARDI..ÇEŞME,ÇİĞLİ,URLA..ZATEN SEÇİM SONUÇLARINDAN DA BELLİ..İLÇE YÖTECİTİLERİNİ VE EMEĞİ GEÇENLERİ AYAKTA ALIKIŞLIYORUZ..HELAL OLSUN SİZLERE...

Yorumu oyla      27      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu’na CHP Gençlik Kolları’ndan destek
CHP İzmir İl Gençlik Kolları üyeleri Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek ...
Susam'dan Kocaoğlu'na 'adam mısın?' davası
Seçimlerden sadece iki gün önce düzenlenen basın toplantısı öncesi kameralar ...
MYK’ya göre CHP başarılı, kurultay yok
Muhalefetin ayaklandığı, Kılıçdaroğlu'nu istifaya, partiyi kurultaya davet ...
 
Günay: Kılıçdaroğlu oyunu bize atmıştır
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ''Seçimde her iki kişiden biri ...
CHP'nin itirazı Buca'da da kabul edildi
İzmir 1. bölgede bazı sandıklardan çıkan sonuçların sandık birleştirme ...
CHP kulislerindeki sürpriz aday Haluk Koç
CHP hükümetlerinde bakanlık ve sözcülük yapmış isimlerden Orhan Birgit, ...
 
Kılıçdaroğlu’nun rakibi Berhan Şimşek mi?
Baykal’ın restine restle karşılık veren ve kurultay için hodri meydan ...
Gürsel Tekin'den seçim özeleştirisi
Seçim sonrası CHP'deki muhaliflerin hedefinde olan Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin konuştu.
Arınç: Aman yarabbim, öyle mi söyledi?
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “Helallaşmeden ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Vali Bey neden ‘yıkamam’ dedi?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Keşke idam olsaydı’ diyenler haklı mı?
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva