HABERLER>POLİTİKA
9 Kasım 2011 Çarşamba - 14:53

Bahçeli, yerel seçim hedefini koydu

İzmir’e gelerek partililerle bayramlaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İzmir Teşkilatı’na yerel seçim hedefi koydu. Bahçeli, partililerden İzmir’de başarı beklediğini söyledi.

Bahçeli, yerel seçim hedefini koydu

FATİH YAPAR/ Egedesonsöz- Kurban Bayramı’nın üçüncü günü İzmir’e gelerek partililerle bayramlaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasında hükümeti terör konusunda ağır sözlerle eleştirirken İzmir’in herkese kucak açtığını ifade etmişti. Bahçeli’nin Kültürpark’ta yaptığı konuşma öncesi yeni atanan İl Başkanı Nejat Karataş ve yönetimi ile yaptığı özel görüşmenin ayrıntıları da netleşmeye başladı. Bahçeli’nin MHP İzmir Teşkilatı’ndan 2014 yerel seçimlerine iyi hazırlanılmasını ve seçimlerden başarıyla çıkılması yönünde beklentilerini ifade ettiği öğrenildi. Bahçeli, Karataş ve ekibine, “Mahalli İdareler seçimlerinde sizlerden büyük başarı bekliyorum. Siz, İzmir’i çok yakından tanıyorsunuz ve iyi biliyorsunuz. Teşkilatın yapısını da bilen insanlar olarak burada çok çalışmanız gerekiyor” dedi. Bahçeli, yerel seçimler için ilçe ve belediye sayısı vermezken rakamın en üst seviyede tutulmasını istedi.

Bahçeli, İzmir'den hükümete yüklendi
 
KUCAKLAYIN
Yeni atanan il yönetiminin ilçelerde oluşacak yansımasına dikkat çeken Bahçeli’nin bu konuda önemli uyarılarda da bulunduğu ifade edildi. Bahçeli, parti üst yönetimine kucaklayıcı, birleştirici ve uzlaştırıcı olmaları yönünde talimat verdi. Parti teşkilatının tamamını birlik olmuş şekilde görmek istediğini ifade eden Bahçeli”nin, “İlçelerde çok düzgün bir yapılanma yapın. Sizin yapılanmayı iyi kuracağınız konusunda bir şüphem yok” dediği öğrenildi. Bahçeli coşkulu kalabalık karşısında katılımın yüksek olduğunu görünce İl Başkanı Karataş ve yönetime teşekkür etti. Bahçeli’nin ayrıca il yönetiminden, ilçe yönetimlerine ve belde teşkilatlarına kendisinden selam götürmelerini istediği belirtildi.

 
MUTLU OLDUK
Genel Başkan Bahçeli’nin ziyaretinin kendilerini çok mutlu ve mesut ettiğini belirten İl Başkanı Nejat Karataş, “Genel başkanımız katılımdan çok memnun kaldılar. Baş başa yaptığımız görüşmede bize talimatları ve söylemleri oldu. Biz de bu doğrultuda çalışmalara başladık. Zaten kendisi de kalabalık ve coşkudan çok memnun kaldı” dedi. Yeni atanmalarına rağmen başta kendisi olmak üzere tüm il yönetiminde görev alan kişilerin partinin içinde yıllardan beri çalışmalar yaptığını söyleyen Karataş, “Genel başkanımızın bize olan güveni tamdır. Zaten kendisi bizi çok yakından ve iyi tanıyor Heyecanımıza ortak olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İLÇELER GÖREVİNE DEVAM EDECEK
Partide önümüzdeki süreçte yapılacak delege seçimleri ve ilçe kongreleri ile ilgili bilgiler de veren Karataş, “ Aralık ayında delege seçimlerini tamamlamayı düşünüyoruz. Önümüzdeki yıl Ocak Ayı’ndan Mart Ayı’nın ortalarına kadar ilçe kongrelerini gerçekleştireceğiz. Mayıs ya da Haziran’da ise İl Kongresi’ni yapmayı düşünüyoruz. Bu zamana kadar İzmir’in tüm ilçeleri görevlerine devam edecek. İl Başkanlığı olarak, kongrelere kadar ilçe başkanlıklarına dokunmayacağız. Partililerimiz kimi isterse demokratik olarak kongrelerde onlar görevlerine devam edecek. Mantıklı ve olması gereken de budur. Şu anda Dikili’de ilçe başkanı arkadaşımız rahatsızlığı nedeniyle görevinden ayrıldı. Yerine atama yapılacak. Ayrıca Menemen’deki arkadaşımız da İl Yönetimi’ne girdiği için yerine başka birisi gelecek. Son olarak Beydağ’da İlçe Başkanlığı görevi vekaleten yürütülüyordu. Oradaki arkadaşımızın da asaleti önümüzdeki günlerde verilecek. Hiçbir ilçeyi görevden alma gibi bir düşüncemiz yok” ifadelerini kullandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Murat 10 Kasım 2011 Perşembe 09:55

Mhp inşallah Bayraklı'da başarılı olup, bir ilki yaratacak. Bayraklı teşkilatı ve adayları çok uyumlu.

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Susam: CHP İzmir örgütü daha iyi yönetilmeli
Geçtiğimiz günlerde, "CHP İzmir İl Yönetimi görevden alınmalı" çıkışıyla ...
Kılıçdaroğlu, Silivri'de tutuklu vekilleri ziyaret etti
Silivri'de tutuklu vekilleri ziyaret eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Bir ...
AK Parti’de bayram mesaisi
Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli Menderes’te partililerle bayramlaştı. ...
 
Bahçeli hükümete çok sert yüklendi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’deki bayramlaşma töreninde hükümete ...
CHP Karşıyaka’da buruk bayramlaşma
CHP Karşıyaka İlçe Örgütü, Karşıyaka Latife Hanım Köşkü’nde bayramlaşmak ...
CHP’li Susam’dan 6 Bakan’a esnaf sorusu
CHP İzmir Milletvekili ve Sanayi Ticaret Komisyonu üyesi Mehmet Ali Susam, ...
 
MHP İzmir’den kentsel dönüşüm atağı
Yeni yönetim kadrosu ile yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren ...
Bahçeli: ‘Erbil’den abimiz gelmiş’ sandılar
MHP lideri Devlet Bahçeli, K.Irak Kürt Yönetimi lideri Barzani’nin ziyaretine ...
Aydoğan: İzmir köpek dolabına sokuldu
CHP İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşan ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva