HABERLER>POLİTİKA
8 Kasım 2011 Salı - 17:59

AK Parti’de bayram mesaisi

Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli Menderes’te partililerle bayramlaştı. Önemli konularda bilgi paylaşımı yapan Denizli, İlçe Başkanı Mustafa Bahar’dan İzmir’in yeni ilçe çalışması konusunda yürüttükleri çalışmalar konusunda bilgi aldı.

AK Parti’de bayram mesaisi

İZMİR - Gümüldür, Ürkmez, Özdere ve Doğanbey/Payamlı eski beldelerin birleşerek büyük bir sahil ilçesi olmasını halk istediği için Ak Parti olarak çalıştıklarını belirten Denizli, ilçe başkanı Bahar’dan halkın istek ve görüşlerinin daha net belirlenmesi için anket yapmasını istedi.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir Milletvekili İlknur Denizli Menderes İlçe Başkanlığı’nda partililerle bayramlaştı. Programa İlçe Başkanı Mustafa Bahar, Kadın Kolları Başkanı Zerrin Ak, Gençlik Kolları Başkanı Rubil Destanoğlu, Ana kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile çok sayıda partili katıldı. İlçedeki işadamları İrfan Keskin, Mustafa Beşer, Hasan Kabancı da programda hazır bulundu.
 
Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Ak Parti Hükümetinin çalışmalarıyla Türkiye ve Dünyada yaşanan gelişmeleri partililere aktardı. Türkiye’nin bir çok ilinde, ilçesinde ve beldesinde Ak Parti icraatlarının iyi idrak edildiğine dikkat çeken Milletvekili Denizli, İzmir için yerel seçimlerin çok çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Gümüldür, Ürkmez, Özdere ve Doğanbey/Payamlı eski sahil beldelerinin halkı birleşerek yeni bir ilçe olmak istedikleri için kendilerinin de bir çalışma yürüttüklerini anlatan Denizli, İlçe Başkanı Mustafa Bahar’dan eski beldelerde yaşayan halkın istekleri ve bakış açısı konusunda bilgi aldı. Denizli, sahilde yaşayan halkın neden ilçe olmak istediklerinin, yaşam alanlarında nelerin değişmesini istediklerinin veya neden ilçe olmak istemediklerinin net olarak anlaşılması için İlçe Başkanı Bahar’dan detaylı bir anket yaptırmasını istedi.
 

Yürüttükleri çalışmalarla referandum ve son genel seçimde Menderes’te oylarının adeta patlama yaptığına dikkat çeken Ak Parti Menderes İlçe Başkanı Mustafa Bahar, 2014 yerel seçimini yüksek farkla alacaklarını söyledi. Başkan Bahar, Gümüldür, Ürkmez, Özdere ve Doğanbey/Payamlı eski beldelerde yaşayan halkın yeni bir ilçe oluşturulması isteğine karşı durmadıklarını, ama bu özlemin gerçeğe dönüşebilmesinin sivil toplum kuruluşlarının önderliğinde yapılabileceği fikriyle kurulan Gümüldür Turizm ve Tanıtım Derneği’nin yürüttüğü çalışmaları desteklediklerini ifade etti. Başkan Bahar, “Sahildeki eski beldelerimizde yaşayan vatandaşlar birleşerek ilçe olmayı bugüne kadar hiç olmadığı kadar istiyor. Bu güne kadar her belde kendisinin merkezi olduğu ilçe için çalışmıştı. Farklı siyasi partiler biz yaptık demek için ortaya çıkmışlardı. Bu nedenlerle işin içinden çıkılmaz bir hal almıştı. Doğrusunu söylemek gerekirse sahildeki eski beldeler birleşse de ilçe olma kriterleri yerine gelmiş olmuyor. Ama o bölgede yaşayan halkımız ilçe olmayı çok istiyor. Biz de kamusal yarar sağlanacaksa halkımızın isteğinin yerine gelmesini istiyoruz. Gerek Teşkilatımız gerekse Milletvekillerimizle vatandaşın hayalinin gerçeğe dönüştürebilmek için formüller arıyoruz. Halkımızı mutlu etmek istiyoruz Kaymakamlıklar ve belediyeler eliyle sahil eski beldelerinde fizibilite çalışmaları yapılıyor. Araştırma yapan kurumların taraf olmamalarını istiyoruz. Çalışmalarında kamu yararını düşünsünler istiyoruz. Milletvekilimiz sayın İlknur Denizli’nin isteği ile yapacağımız vatandaş anketinde de istekler daha net olarak ortaya konacaktır”dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli hükümete çok sert yüklendi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’deki bayramlaşma töreninde hükümete ...
CHP Karşıyaka’da buruk bayramlaşma
CHP Karşıyaka İlçe Örgütü, Karşıyaka Latife Hanım Köşkü’nde bayramlaşmak ...
CHP’li Susam’dan 6 Bakan’a esnaf sorusu
CHP İzmir Milletvekili ve Sanayi Ticaret Komisyonu üyesi Mehmet Ali Susam, ...
 
MHP İzmir’den kentsel dönüşüm atağı
Yeni yönetim kadrosu ile yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren ...
Bahçeli: ‘Erbil’den abimiz gelmiş’ sandılar
MHP lideri Devlet Bahçeli, K.Irak Kürt Yönetimi lideri Barzani’nin ziyaretine ...
Aydoğan: İzmir köpek dolabına sokuldu
CHP İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma töreninde konuşan ...
 
Kılıçdaroğlu Mehmetçik’le bayramlaştı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eşi ve CHP heyetiyle Koçkıran Sınır Karakolu'nda ...
Erdoğan'dan çok sert KCK çıkışı!
"KCK'yı bilmeden yapılan açıklamalar teröre destektir. Biz gerçekleri ...
Bakan, 81 ilden 76'sını değiştirdi
AK Parti’nin yeni kurduğu bakanlıklardan Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda, ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva