HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Ekim 2011 Cuma - 09:23

Aziz Başkan’a Simav teşekkürü

Mayıs ayında 5.9’luk depremle sarsılan Simav’ın Belediye Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye’sinin uzattığı yardım elini asla unutmayacaklarını söyledi.

Aziz Başkan’a Simav teşekkürü

İZMİR - Aziz Kocaoğlu’na Simav halkının şükran plaketini sunan Başkan Karahan, “Çoğu belediye başkanı bize ‘geçmiş olsun’ bile demezken, Aziz Başkan hem araç, hem ekipman hem de gönüllülerle büyük katkıda bulundu. Deprem yaralarının sarılmasında bize büyük güç ve destek verdi. Kendilerine müteşekkiriz” diye konuştu.
 
Geçtiğimiz 19 Mayıs gecesinde 5.9’luk depremle sarsılan Kütahya’nın Simav ilçesi yaralarını henüz yeni yeni sararken, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan teşekkür için İzmir’e geldi. Ege Belediyeler Birliği’nin Ekim ayı olağan meclis toplantısına katılan Karahan, ilçesinde yaşanan deprem sonrasında verdiği desteklerden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na teşekkür plaketi sundu. Karahan, “Simav’da yaşanan depremde 378 bina yıkıldı, şimdi 928 konut yapılıyor. İlçede can kaybı ve büyük ekonomik hasar meydana geldi. Bu sıkıntılı dönemimizde bazı büyükşehir belediye başkanları ‘geçmiş olsun’ demezken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu, hem araç, hem ekipman hem de gönüllülerle büyük katkıda bulundu. Deprem yaralarının sarılmasında bize büyük güç ve destek verdi. Bu plaketi sunmaktan büyük onur duyuyoruz. Kendilerine müteşekkiriz. Çok teşekkür ederiz” dedi.
 
Başkanlar dayanışması
Ege Belediyeler Birliği toplantısında, yeni kurulan Belediye Başkanları Derneği Başkanı Cengiz Bulut da kısa bir konuşma yaparak derneklerini ve amaçlarını anlattı. Hem belediye başkanlığı hem de milletvekilliği yaptığını hatırlatan Bulut, “Parlamenterlerin görev süresi dolduktan sonra hakları çok daha geniş ama belediye başkanları için böyle bir durum söz konusu değil! Biz bu eksikliği gidermek, vefasızlığa karşı sesimizi yükseltmek için yola çıktık. Bize yer tahsis ederek büyük destek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Kendisine gittik. Fikrimizi söyledik, ‘siz varsanız biz de varız’ dedi, ‘yola çıkın desteğimle yanınızdayım’ dedi. Eski belediye binasını verdi. Yönetim kurulunu kurduk ve yola çıktık” dedi. Cengiz Bulut, Ege Belediyeler Birliği üyesi belediye başkanlarına da üyelik çağrısı yaptı.
Ege Belediyeler Birliği Başkanı Aziz Kocaoğlu toplantıda, Birlik Genel Sekreter Vekilliğine getirilen Yusuf Ali Karaman’ı da tanıttı.
Meclis toplantısında Ege Belediyeler Birliği’nin 2012 yılı çalışma programı, 2012 Mali Yılı Analatik Bütçe Tasarısı, 2012 Mali Yılı birlik ücret tarifesinin tespiti oyalanarak kabul edild
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Solak’a Milli Eğitim’den plaket
Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa Arı, eğitime yaptığı önemli katkılardan dolayı ...
Bucalılar yardım başında
Buca Belediyesi tarafından Van’daki depremzedeler için başlatılan yardım ...
EXPO toplantısında taş ocağı kavgası
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile İl Özel İdaresi Genel ...
 
Kocaoğlu, başkanları dayanışmaya çağırdı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, görevler bittikten sonra ...
İzmir'in çöpü sorun olmaktan çıkıyor!
Başkan Kocaoğlu, İzmirli gazetecilere Menemen’deki Katı Atık Değerlendirme ...
İzmir’den Van’a 35 ‘tır’lık yardım
Depremle sarsılan Van için İzmir’de seferber oldu. İlçe belediyeler, siyasi ...
 
Foça'ya yat limanı geliyor
Bayraklı’ya yapılacak 360 yat kapasiteli limanın ardından Foça’daki proje ...
91 saat sonra gelen mucize
Van’da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremden 91 saat sonra 19 yaşındaki ...
Kendileri küçük yürekleri büyük
Minik anaokulu öğrencileri, en sevdikleri oyuncak ve giysilerini Van’a ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva