Oytun NALBANTOĞLU
Alkışlarla 1 puan!
11 Ağustos 2024 Pazar

Göztepe 2 sezonluk aradan sonra ait ve layık olduğu lige geri döndü. Muhteşem taraftarıyla mesafe tanımaksızın memleketin her köşesinde saygıyla ağırlanan bu büyük camia yine oldukça adından söz ettirecektir. 

Güzel anılarımızın olduğu Antalyaspor deplasmanıyla ilk ciddi sınavına çıkan Göz-Göz birinci devre rakibine oranla çok daha olumlu sinyaller verdi. Romulo ve Kubilay ile pozisyonlar bulan sarı kırmızılılar aradığı gole kavuşamadı. Orta sahanın dinamizmi yanında defansif disiplinden de asla taviz vermeyen Göztepe soyunma odasına 0-0’la girdi.

İkinci yarıya daha durgun bir tempoda başlayan takımımız oyunu kendi yarı alanında kabullendi. Defansımızın arkasına atılan toplarda Djenepo ile etkili olan Antalyaspor’un bir golü VAR kararı ile iptal edildi. Sonrasında son derece doğru hamlelerle oyuna müdahale eden Hocamız Stanimir Stoilov 4 oyuncu değişikliği birden yaparak rüzgarın lehimize dönmesini sağladı.

Maç boyu sürekli aksayan Nazım Sangare ile hiçbir varlık gösteremeyen Yalçın Kayan oynadıkları futbolla hayal kırıklığı yarattılar. Son bölümde Doğan ve Tijaniç ikilisinin hücuma verdiği destek oldukça önemliydi. Nielsen’in 2 şutuyla kaleyi yoklayan Göztepe, Tijaniç ile % 100’lük bir pozisyondan da faydalanamadı.

Sonuç olarak deplasmandan alınan 1 puan her zaman alkışı haketmektedir. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin prensibini gayet verimli şekilde uygulayan Hocamız kendisine güvenenleri mahcup etmedi. 

Transfer döneminde özellikle kaleci ve kaliteli golcü konularında eleştirilerin odağı haline gelen Rasmus Ankersen ve yönetim kurulu belirledikleri strateji çerçevesinde hareket etseler de bu gecikme taraftarımızın motivasyonunu oldukça düşürüyor. Beklenen hamlelerin gelmesiyle daha güçlü bir Göztepe hepimizin ortak arzusudur. Fenerbahçe karşılaşması öncesi yine birlik beraberlik çerçevesinde tüm enerjimizi takımımıza yansıtacağız. Kazasız belasız zaferlerle dolu bir sezon bizlerin olsun.

İnadına GÖZTEPE!

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Selim kurt 11 Ağustos 2024 Pazar 00:58

Duygularımızı harika ifade eden bir yazı olmuş, yıllardır okunuyorsun kutluyorum.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Badel Harab-ül İzmir
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Turist ve inşaat istemeyen Egeli Belediye Başkanı!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Ödüllü yönetmen sadece tarihin değil sanatın da doğru tarafında
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
CHP değişirken Türkiye’yi nasıl değiştirecek?
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Umutsuzluğun doruklarında yaşam meselesi
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Beyhude yakınmalar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Böyle yayın yasağı olmaz!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Yunan’a kahveli mesaj!
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk, esir yunan komutanına ne dedi?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kadı ola davacı…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva