HABERLER>POLİTİKA
10 Temmuz 2011 Pazar - 12:55

Yüksel Demirsoy içini döktü

CHP İzmir örgütünün, önemli isimlerinden biri olan Gaziemir eski İlçe Başkanı Yüksel Demirsoy, siyasete mola verdiği şu günlerde içini egedesonsoz.com’a döktü.

Yüksel Demirsoy içini döktü

Fatih Yapar/Egedesonsöz - Parti içinde bir dönem eski genel sekreter Önder Sav ekibiyle siyaset yapan, Baykal’ın adayı Ekrem Bulgun’ a karşı il başkanı adayı olan, 22 Mayıs 2010 Kurultayında mevcut genel başkan Kılıçdaroğlu’na Ecevit şapkası takarak dikkat çeken ve yaptığı birbirinden ilginç eylem ve açıklamalarla dikkatleri hep üzerinde tutan Yüksel Demirsoy, CHP’de gelinen noktada yaşadığı kırgınlıkları tek tek anlattı.. Milletvekili adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa eden fakat partisi tarafından aday gösterilmeyen Demirsoy içini Egedesonsöz’e döktü. Urla’ya bağlı Bademler Köyü’nün hemen karşısında yer alan Seferihisar’ın şirin köyü Gödenceler’deki Tokatlılar Kooperatifi’nde bulunan evinde boş zamanlarını değerlendiren Demirsoy, güncel konuları ve parti içi gelişmeleri değerlendirdi. Milletvekili adaylığı sürecinde yıllardır birlikte hareket ettiği Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile ayrışması konusuna da değinen Demirsoy, bahçesinde meyve ve sebze bakımı ile uğraştığı mütevazi evinde ‘dost’ adını verdiği köpeğiyle vakit geçiriyor.
 
KİMSE AMİGOLUK YAPMASIN
Partide tüzük önerilerinin gündeme geldiği bir dönemde cep telefonuna gelen mesajlardan yola çıkarak bir ilçe başkanı gibi tüzük örneği hazırlayan ve  İl Başkanlığı’na gönderen Demirsoy, partinin ancak yeni bir tüzük ile ayağa kalkacağını ifade etti. Kendi hazırladığı tüzük önerilerinde partide herhangi bir görevde bulunan birisinin en az iki kez aynı göreve gelebilmesi kararı bulunduğunu anlatan Demirsoy, “Ayrıca alt yönetimde çalışmayan üst yönetimde görev almayacak. Önseçim olmadan bunların hiç birisi olmaz. Partide aidat ödemeyen ve etkinliğe katılmayanlar seçme ve seçilme imkanı bulamayacak. Daha bunun gibi birçok önerim var. Olağanüstü kurultay konusunda kurultay kararını bizzat Kemal Kılıçdaroğlu’nun almasından yanayım. CHP’nin şu anki şartları bu kararın alınmasını zaten zorunlu kılıyor. Kraldan fazla kimse bu partide kralcı olmamalıdır. Belediye başkanları bir araya gelip ahkam kesiyorlar. İl Başkanı da çıkıp “Beni mangal partisine neden çağırmadınız?” diyor. Ben il başkanı olacağım ve belediye başkanları çıkıp açıklama yapacaklar. Onları sokağa bile çıkartmam. Acilen İzmir’de tüm kanaat önderlerinin bir araya getirilip onların fikirlerinin alınması gerekiyor. Kimse kimsenin amigoluğunu yapmasın. Başka Türkiye yok. Başka CHP de yok” ifadelerini kullandı.
 


KEPENGİ İNDİRDİM
Urla ve Seferihisar’a çok yakın olduğu için partililerin yoğun ilgisi ile karşılaştığını ifade eden Demlirsoy talep gelmesi halinde partili olarak elinden geleni yapacağını ifade etti. Demirsoy, “Bu partinin sade bir üyesi olmanın da çok önemli olduğunu her zaman ifade ettim. Gerek görürlerse sadece buraya değil İzmir’in 30 ilçesinde siyasi birikimimi paylaşmaya hazırım. Ne kadar Gaziemir’den arayıp sormasalar da ben buradayım. Önümüzdeki sürece dair planlamalar yapıyorum. Siyaseti bırakıp bırakmamanın kritiğini gerçekleştiriyorum. Şu anda yol ayrımındayım. Burada kararımı vereceğim. Ama bana ‘gel Gaziemir’e tekrar ilçe başkanı ol’ desinler kesinlikle kabul etmem. Artık kepengi indirdim. Her şey Gaziemir siyaseti değil” dedi.
 
HALİL İBRAHİM’E SÖZ YAZDIM
Geçmiş dönemde yaptıklarının karşılığını alamadığını anlatan Demirsoy, çok kırıldığını ifade etti. Demirsoy, “Bizim için önce parti ve siyaset, ardından belediye sonra da Halil İbrahim Şenol geldi. Olmayacak duaya amin dedik. Hatta akan suyun yerini bile değiştirdik. Seçim döneminde bizim kadın kolları ilçe başkanı Fatma Tınaztepe istifa etti. O zaman ilgilenemedim. Daha sonra sorduğumda bana anlattılar. Aday adaylığım sürecinde bir seçim ofisimiz vardı. Kadınlar da başkan ile birlikte oraya gelmişler. Yapabileceklerinin olup olmadığını sormuşlar. Ardından partiye dönüyorlar ve Başkan Halil İbrahim Şenol’un eşi Birsen, kadınlara, ‘Yüksel başkanın ofisine gitmişsiniz’ diyerek çıkışmış. Onlar da ‘evet gittik’ demişler. Sonra istifalar geldi. Genel Başkan, Gaziemir’e geldiğinde yazılan bir pankartın altında benim web adresim olduğu  gerekçesiyle partilileri oradan uzaklaştırdılar. Bana bunları üzülmeyeyim diye söylemediler. Ve kadınlar partiyi terk etti. Yerel seçimlerin öncesinde Deniz Baykal İzmir’e geldiğinde Halil İbrahim’i tanıtmak için kaç kez önüne attım. Amale gibi günde 9 düğüne gittiğimi bilirim. Toplantılarda, oralarda ‘Bu bizim belediye başkan adayımız’ der hediyemizi verirdik. Parti içi muhalefet de bana, “Bu nasıl ilçe başkanı başka aday mı yok da hep onu çıkartıyor’ diye tepki gösteriyordu. Gittiğim her düğünde Halil İbrahim şarkısını çaldırıyordum. Maalesef bitti. Artık cep telefonumun “Yaslan be Halil İbrahim” şarkılı melodisini bile kaldırdım.  Beni arayanlar olduğunda özellikle siyasi bir kişiyse telefonu bilerek açmazdım. O şarkıyı dinlesin diye. Başkanı sevmeyenler beni aradığında da o türküyü dinliyordu.  Kendisine söz yazdım, müzik yaptım. Bir müzik grubu ile anlaştık ve onu şarkı yaptık. Bana sorarsanız başkanı çok kötü günler bekliyor. Onun kendisine de söyledim. Herkes terk etse ben yanındayım. Buna en yakınındaki eşi de dahil. Benim onu inkar etme, tu kaka deme şansım yok. Bana yoksa ‘daha önce savunduğun adamı niye kötülüyorsun’ derler. Ben onun iyiliğini isterim. Halil İbrahim’in ayağına diken batsa yine ilk koşan ben olurum. Yüreğimdeki kırgınlığı asla silemem. Süreç ortada ve belli zaten. Köpeğim yedi aylık. Cinsi de Alman kurdu. Adı dost. Benim için çok önemli. Köpeğimi 27 günlükken aldım. Adını dost koymamın da gerekçeleri var. Herkes anlasın” diye konuştu. 
 


CANIM YANIYOR
Yazlığının bahçesinde çalışırken geçmişi yad ettiğini anlatan Demirsoy, “Bahçemdeki bitkilerin dibine çapayı vururken aklımdan siyaset hiç çıkmıyor. Bir de vefa denen bir şey var. Benim Gaziemir ile ilgili yaptıklarım ortada. Orada 60 yıl sonra seçimi aldık. Bu benim şahsi başarım değildir elbette fakat kimse doğru düzgün arayıp sormuyor. Biz eski Belediye Başkanı Adnan Yüksel’e belediye başkanlığı yaptırmadık. Yaptığını yapmadığını ortaya koyduk ona karneler verdik. Neler neler yaptık. Gaziemir’de görevimden istifa ettim. O zamandan bu yana kadar yapılan faaliyetlerle ilgili bana mesaj bile gelmedi. Beni mesaj sisteminden bile silmişler.  Ben orada kolay mı yetiştim. Eski dönemde Hüseyin Şahin olayındaki kavgadan kalma kafamda 10 dikiş var. Bunun için bedeller ödedim. İlçe başkanlığı yaptığım zamandaki parti içinde bulunan erkimi hep başkanın yararına kullandım. Görünüşte öküz öldü ortaklık bozuldu mantığı oluştu. Yazıktır günahtır. Siyaset bizim orada ailemiz gibiydi. Kırgınlıklarım, küskünlüklerim var. Gaziemir’de siyaset yaptığım süreçte kaybettiklerimi ancak ben bilirim. Bunu kimse bilemez. Benim yaptığıma bakın. Onların mantığına bakın. Bunların hiçbirisine inanmak istemiyorum. Çok üzülüyorum. Canım acıyor.”dedi.
 
YANLIŞ YAPTILAR
Gaziemir’de kendisinin istifasının ardından yapılan ilçe başkanlığı seçiminde Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile ters düşmesi konusuna da açıklık getiren Demirsoy, “Ben ilçe başkanlığı seçiminde belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol kimi istiyorsa onun ilçe başkanı olmasını istedim. Ama başkan bana terbiyesizliğin en büyüğünü yaptı. Gelip bana fikrini soracağına ‘sen bu işe karışma’ dedi. Ona şimdi sorduğunuzda ise ‘Benim Yüksel Demirsoy’la aramda problem yok. Benim buraya gelmemi o sağladı’ diye konuşur. Durum baktığınızda uygulamada öyle olmuyor. Ortada problemler var. Bir araya geldiysek hep benim aramamla oldu. Aday adaylığım sürecinde kendisine genel merkeze gitmesini söyledim. Partinin üst yapısıyla bağlantıya geçmesini rica ettim. Ama bunların hiçbirisini yapmadı. Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin’i arayıp randevu almasını istedim. Onu bile yapmadı. Kendisine sorduğunuzda güya tüm bunları yaptı ve bana destek oldu. Baktığınızda ona göre yapılan bana göre yapılmayan şeyler var. Bunların hiçbirisini yapmadı. Bana neden bunu yaptıklarını anlayamıyorum. Bir gün bunu kendilerine soracağım. Ben onları güneşten bile koruyordum. Tam yedi  yıl hiç tatil yapmadım. Çocuklarımla, ailemle sofrada bulunma ve aynı yerde buluşma sayım yılda 10’u geçmez. Ben bu kadar fedakarlık yapmışken yapılanları hazmedemiyorum. Geldiğimiz noktaya bak.  Benim kadar ilçesine giden ilçe başkanı yoktur. Gece gündüz, düğünde, cenazede hep oradaydım. Anlamakta zorlanıyorum. Biri bana bu yaşananları anlatırsa ben de rahatlayacağım” diye konuştu.



AHENGİ BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK
İlçeye bir siyasi yapı ve düzen getirdiğini belirten Demirsoy, verdiği 10 yıllık emeğinin göz ardı edilemeyeceğini söyledi. Demirsoy, “Biz orada yoktan bir siyaseti var ettik. ‘Kork kokmazdan, utan utanmazdan’ diye bir laf vardır. Herkese olur da anaya bacıya olmaz. Yola çıktığım arkadaşlarımı yolda gördüklerime değişmem. Bunların hepsini öğrettim onlara. Ama başarıları ortada. Gaziemir’de ne kadar oranda oldukları ortada.  Benim zamanımda parti içinde kimi saygıdan, kimi sevgiden kimi de korkudan yerinde duruyordu. Şimdi ise ortalık karışık. Belediye meclis üyeleri grup toplantılarına, komisyonlara girmiyorlar. Belediye başkanı ile karşı karşıya gelenler var. Belediye başkanı tüm bu olanlardan benim haberim olduğunu sanıyor. Benim olanlardan haberim yok. Zaten meclis üyeleri bana, ‘sana danıştığımızda bizi durduruyorsun’ diyorlar. Buranın ahengini bozmaya kimsenin hakkı yok.
 
SEÇİM BAŞARISIZ
Gaziemir’deki seçim sonuçlarını da değerlendiren Demirsoy, rakamlar üzerinden açıklama yaptı. Demirsoy, “Ben 12 bin 400 oy farkla belediye başkanlığı seçimini almışım. Ardından referandum geldi ve yüzde 61 almışım. Bunun yüzde 11-12’sini MHP’ye verdiğinizde rakamlarımız korunmuş oluyor. Zaten biz yerel seçimlerde yüzde 49 oy oranını yakalamıştık. Şimdi bu fark kapandı. AKP üzerine bin oy da öne geçti. Biz başarılıyız diyorlar. Gerekçeleri ise 2007 genel seçimlerinde AKP’nin CHP’den 2 bin oy daha fazla alması. İyi de zaten onlar yerelde iktidardı. Şimdi bizden bin oy fazla almışlar diye kendilerini avutuyorlar. İyi de bu aradan geçen 4 yıl nerede. Yerel seçimlerde ve referandumda 12 bin oy fark attık. Bunların hiçbirisi kalmadı.  Seçmenin verdiği bir karne var. Bunu kim nasıl okuyorsa iyi okumalıdır. Önümüzdeki sürecin yol haritası çok iyi çıkartılmalıdır” ifadelerini kullandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 35 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
RAZİYE 19 Ekim 2011 Çarşamba 22:30

KOLA ÇOKZARARLI

Yorumu oyla      12      6  
ilkay 17 Temmuz 2011 Pazar 23:43

Gaziemir'de 60 yılda büyük bir oy farkıyla başa gelen CHP'Yİ 2,5 yılda bu kadar farkı tüketerek ve bu kadar insanı küstürerek kaybetme noktasına gelmek büyük bir başarı(!) Bundan önce yapılan yoruma cevabı ben vermek istiyorum. Çok haklısınız arkadaşım.. Başkanımız sayın H. İbrahim Şenol ve sevgili eşi Birsen Şenol yanlarındaki azınlığın onlara yeteceğini düşünüyorlar. Siyasetin masa başında sabahlayarak yapılacağını zannediyorlar. Hizmet beklemek büyük hata olur çünkü sabah belediyeye aklı selim düşünen insanlar gelmiyor. Bu bir hakaret değildir görünen bir gerçektir.Parti için diğer çalışanları çok güzel silip atabiliryorlar. Yüksel Başkanın partiye verdiği emekler göz ardı edildi daha önce olduğu ve daha sonra olacağı gibi. Tek dönemlik iktidarda olan Gaziemir Chp son 2,5 yılını yaşamaktadır. Her birini tebrik ediyorum. Bu kadar insanın emeğinin boşa gittiğini anlatabilmek adına yorumum yayınlanmasını rica ederim.

Yorumu oyla      21      10  
isimsiz 16 Temmuz 2011 Cumartesi 12:48

Zaten sizde buna cevap verebilecek kapasiteyi aramak hata...

Yorumu oyla      16      10  
isimsiz 14 Temmuz 2011 Perşembe 13:12

gaziemirimizin kenar mahallelerinden bir parti üyesiyim. Bu güne kadar gerek yerel gerekse genel seçimlerde çok çalıştım. Gözükmesem bile, sonradan olmalar gibi bi masada rakı-bira içmek yerine, broşür dağıtıp geleceği görmeye çalışanlardanım. Belediyemizi eleştiren yüzlere, kişilere ve üçüncü şahıslara karşı, hep dimdik durmaya çalıştım. Lafımı esirgemedim. Sol ruh'unu hep yaşatmaya çalıştım.. Geçen gün hatrı sayılır yaşlı bi amcamız, bana niçin bir çivi bile çakılmadığını sordu cevap veremedim. Şimdi bu cevap veremediğim konuyu sayın H.İbrahim Şenol ve eşi Birsen Şenol'a soruyorum.... Niçin sizin için Gaziemir denilince aklınıza Seydiköy'den başka bir yer gelmiyor? aa pardon birde sarnıç'ınız var.. Hani şu restorantınıza gidip takıldığınız sarnıç.. Merak ediyorum, oy oranlarını yüzde yüz etkileyen kenar mahalleler sizin için neden bu kadar önemsiz. Son olarak, geçtiğimiz genel seçimde görüldüğü gibi, Kenar mahallelerimizin hepsinde çook ciddi bir oy kaybı yaşadık. Kimileri evinde kahroldu, kimileri koltuğuna yaslanıp keyfine baktı. Onu bunu suçladı.. Ne yazıkki halkımızın bir çoğunluğu genel seçim ile yerel seçimi aynı keseye koyuyor. Genel seçimde yaşadığımız o sıkıntıyı sadece biz biliriz.. Tüm seçmenler, bir çivi bile çakmayan belediyenin partysine neden oy vereyim diye birbirine fısıldıyor. Sayenizde utanır duruma geldik.. Seydiköy'den biraz açılın, çok uzak değiller, gelin halkın sorunlarını dinleyin, sorunları halledin.. Kenar mahalleleri kaybettik bari merkezi kazanalım diye bir siyaset anlayışı olamaz..... Sol'cu insan hedefleri için savaşmasını çok iyi bilir. peki ya siz, Sol'cu olduğunuza eminmisiniz?

Yorumu oyla      24      14  
hulisi kaykısız 13 Temmuz 2011 Çarşamba 20:40

Editör: Yorumlarınız kişileri suçlayıcı, hakaret içerici ve zan altında bırakıcı olduğu için onaylanmamıştır....

Yorumu oyla      13      11  
Hasan Fehmi 11 Temmuz 2011 Pazartesi 14:48

Evet vefa artık sadece istanbuldaki bir semt adı olarak gözüküyor maalesef. Burda yüksel başkan ile ilgili olumsuz eleştirilerde bulunanların çoğunun canı öncelerde yüksel başkan tarafından yakılmıştır. Delegasyon seçimlerinde saf dışı bırakılmışlardır, disiplinlere verilmişlerdir. Ama sanırım yüksel başkanın demek istediği farklı birşey bu yazıda. Yüksel başkan kim için yapmıştır bunların hepsini??? akar suyun yolunu değiştirdik demiştir kim için??? olmuyacak duaya amin demiştir kim için???? Halil ibrahim belediye başkanı olsun diye, gaziemir ilçe, kendine ait bir ilçe binasına kavuşsun, kiradan kurtulsun diye. karşılığındada sürekli karısının ağzının içine bakan bir halil ibrahim için... bu yazıda zaten o ilçenin muhaliflerine tek birşey söylememiş yüksel başkan, sade ve sadece halil ibrahim için söylemiştir. en son ne zaman arayıp sormuş? yanına gitmiş halil ibrahim yüksel başkanın ha? Birsen hanım demişki ilçe başkanı benim, belediye başkanı benim, dernek başkanı benim... Evet siz bütün başkanlarsınız birsen hanım ama ne yazıkki hiçbirini iyi yönetemiyorsunuz hiç.. heryerin durumu ortada ilçede bir tane insan yok, dernek desen bi halta yaramıyor, belediye desen akp lilerin yuvası olmuş, icraat yok,proje yok. sen neyi gelip görmemizi istiyosun?elif hanım acaba siz gerçekten ilçe başkanı olduğunuzu düşünüyormusunuz?eee işte vefa sadece istanbulda bir semt adı sadece

Yorumu oyla      25      19  
Mustafa 11 Temmuz 2011 Pazartesi 14:46

Yüksel Demirsoy,Halil İbrahim Şenol ve Birsen Şenol eğer sizler siyaseti düzgün yapmış olsaydınız bugün bu durumlara düşmezdiniz. 60 yıl sonra seçim kazanılmış olabilir ama sizlerin sayesinde bir 60 yılda semimleri alamayız. Hepinize yazıklar olsun.

Yorumu oyla      18      23  
GERÇEK BİRSEN ŞENOL 11 Temmuz 2011 Pazartesi 14:38

Benim adımı ve soyadımı kullanarak yapılan yorum bana ait değildir. Benim adımı ve soyadımı kullanarak yorum yapan kişiyi kınıyorum. Bu şekilde başkalarının adını kullanacaklarına, yürekleri varsa açık açık isimlerini yazarak yorum yapmaları daha doğru olur. İnönü'nün dediği gibi, "Bu ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır..."

Yorumu oyla      42      14  
yazık 11 Temmuz 2011 Pazartesi 13:45

evet çok yazık, o yazılan yorumlar Sayın Yüksel Demirsoy' un yaptıklarının hemen unutulması, şuan ki ilçenin ne durumda olduğu, belediyenin ne drurumda olduğunu görememek. seçimler de kol kola gezen üçlünün arasında bu kadar seviyesiz insanların yer alması... Neden ne oldu ki_?? Ne değiştirdi Birsen hanım ve Halil Bey' i.. sonradan olmalar bu kadar kolay mı girebildi aranıza. Önder keskin ne yaptı da yanınızda. deli gibi koşan insanlar neden yanınızda yok. Üzülüyorum halinize ve diyorum ki bir an önce istifanızı verinde daha fazla alçalmayın.. ve bir arkadaşın yorumu birahane ve evden bahsetmiş. Bu adam bir şekilde hayatını idame ettirecek. ama siz ne anlarsınız ki. Aptallık.

Yorumu oyla      23      19  
ZAMANNNN 11 Temmuz 2011 Pazartesi 13:15

YILLARDIR BU ZAMANI BEKLEYENLERİN GÖZÜ AYDIN...SABIR DERLERDİDE İNANMAZDIM...SABREDİN DİYENLERE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM BURADAN.NE OLDU SN DEMİRSOY OYUNCAĞINIZ ELİNİZDEN ALINMIŞ ÇOCUKLAR GİBİ İSYANLARDAMISINIZ.'Anlamakta zorlanıyorum. Biri bana bu yaşananları anlatırsa ben de rahatlayacağım”DEMİŞSİNİZ, ANLATMAYA NE GEREK VARKİ HERŞEY ORTADA NE EKTİYSENİZ ONU BİÇİYORSUNUZ.ZAMAN GÖSTERDİKİ KİMSENİN AHI KİMSEDE KALMIYORMUŞ...ANLAŞILAN O Kİ KOLTUK HIRSI SİZİ EPEY ÜZMÜŞ.ÖZLEDİYSENİZ İLÇEYE GİTTİĞİMDE GÖRMÜŞTÜM BEN KOLTUĞUNUZ KENARDA DURUYOR ADRES VERİNDE GÖNDERELİM...ÜZÜLMENİZİ İSTEMEYİZ DEMİ AMA:))...

Yorumu oyla      31      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akay'ın hedefi seçirlerek başkan olmak
İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, bu kez seçilerek gelmek istiyor. Milletvekili ...
Yıldırım nikah şahidi oldu
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İzmir'in Bayındır ilçesinde nikah şahidi oldu.
Sait, Gül'le Bulgaristan'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bir grup işadamı ve bürokrat ile 11–12 Temmuz ...
 
‘Tükürdüğümüzü yalamayız’
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, CHP Genel Başkanı Kemal ...
CHP'de 'yemin' toplantısı
‘Yemin krizi’nin görüşüldüğü CHP Parti Meclisi Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı.
Başbakan Erdoğan’dan İzmir sözü
Seçim döneminde İzmir’e yönelik proje vaatlerinden öncelikli olanlar 61. ...
 
Hükümet programında neler var?
Başbakan Erdoğan, yeni anayasayı geniş bir mutabakatla yapacaklarını söyledi. ...
'Yemin etmeme sürdürülebilir bir tavır değil'
CHP'de yapılan halef selef görüşmesinde görüş ayrılığı ortaya çıktı. Baykal, ...
Öcalan’dan BDP’ye yemin mesajı
Abdullah Öcalan avukatları aracılığı ile yaptığı açıklamada, barış konseyi ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva