HABERLER>GÜNCEL
13 Haziran 2010 Pazar - 00:00

Yasak aşk karakolda bitti!

İzmir'de bir otele düzenlenen baskında ikisi de evli olan kadın ile adam birlikteyken gözaltına alındı.’

Yasak aşk karakolda bitti!


İzmir'de karısının davranışlarından şüphelenen M.B. (36), bir akrabasından, karısını takip etmesini istedi. Dedektif gibi genç kadını takibe alan M.A.(37), kadının bir otelde yasak aşkıyla buluştuğunu görünce durumu hemen akrabası olan kadının kocasına bildirdi. Otelin önüne gelen M.B. de polise haber verdi. Savcılıktan alınan izinle otele baskın düzenleyen polis, ikisi de evli olan kadın ile yasak aşkını gözaltına aldı.

İZMİR - filmlere konu olabilecek aldatma olayı İzmir'in Konak ilçesinde yaşandı. 15 yıllık evli ve iki kız çocuğu babası M.B. eşi E.B.'nin son dönemdeki davranışlarından şüphelendi. Eşi, E.B.'nin internette fazla zaman geçirmeye başlaması ve cep telefonundan kendisinin tanımadığı erkeklerle konuşmasından kuşkulanan M.B., karısının kendisinden bir gece eve gelmeyerek sokakta dolaşmak istemesi sonrası iyice şüphelendi. Eşine bir gün dolaşması için izin veren talihsiz koca M.B. akrabası M.A.'yı arayarak durumu aktardı. M.B., akrabası M.A.'dan, karısının davranışlarından şüphelendiğini, onu takip etmesini istedi. M.A. da bir dedektif gibi genç kadını evden ayrılmasından itibaren takibe aldı. Genç kadının Pasaport semtinde bir otele geldiğini, burada S.K.(33) adlı erkekle buluştuğunu ve otelin üst katlarına doğru çıktığını gören M.A. durumu hemen kadının kocası M.B.'ye bildirdi. M.B.'de polise başvurarak durumu anlattı ve şikayetçi oldu. Polis ekipleri, savcılıktan aldıkları izinle otele baskın düzenleyerek yasak aşk yaşayan ve ikisi de evli olan E.B. ile S.K. adlı kişiyi gözaltına aldı.
E.B. adlı iki çocuk annesi kadının internetteki sosyal paylaşım sitelerinden birinde tanıştığı ve İstanbul'da yaşadığı öğrenilen S.K. adlı kişiyle uzun süre konuştuğu, daha sonra ise otelde buluştuğu iddia edildi. Polis Merkezi'nde ifadeleri alınan E.B. adlı kadın ile İstanbul'dan gelen yasak aşk sevgilisi S.K., daha sonra serbest bırakıldı. Polis, gazetecilerin, S.K.'nın görüntüsünü almasını engellemek için elinden geleni yaptı. Polis merkezinin kapısına kadar yanaştırılan resmi polis aracı, gazetecilerin takibinden kurtulmak için birçok kez kırmızı ışık ihlali yaptı, ters yöne girdi. 20 dakika boyunca gazetecileri atlatmaya çalışan polis aracı daha sonra çareyi Behçet Uz Çocuk Hastanesi'ne girmekte buldu. Çocuk Hastanesi'nden kaçırılan polis aracındaki S.K. uygun bir yerde araçtan indirildi. E.B. adlı kadın da başka bir polis aracıyla polis merkezinden kaçırıldı.

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan E.B.'nin kocası M.B., eşiyle aralarında bir sorun olmadığını ancak son dönemde davranışlarından kuşkulandığını söyledi. Eşinin kendisinden bir gece eve gelmemek için izin istemesinden sonra şüphelerinin zirveye çıktığını aktaran M.B., "Ben de durumu akrabam M.A.'ya bildirdim. Onun yaptığı takip sonucu bu olay ortaya çıktı. Bu saatten itibaren artık eşim E.B. ile bir ilişkimiz kalmadı. En kısa sürede boşanmak istiyorum ve çocuklarımı ona bırakmayacağım" dedi.

Evli kadını dedektif gibi adım adım takip eden ve işletmecilik yapan M.A. ise, "E.B., sabah saat 09.00'da evden çıktı. Otobüse binerek Pasaport'ta bulunan otele geldi. Burada S.K. adlı kişiyle samimi şekilde oturdu ve daha sonra birlikte yukarıya çıktılar. Ben de gereken yerlere durumu haber verdim" diye konuştu.

Yapılan araştırmada, E.B. adlı kadın ile S.K. adlı kişinin internetten tanıştığı, S.K.'nın İstanbul'da yaşadığı ve E.B. ile birlikte olmak için İzmir'e geldiği öğrenildi. E.B. ile S.K.'nın karakolda verdikleri ifadelerde yasak aşkı itiraf ettikleri ileri sürüldü.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir merkezli dev korsan operasyonu
İzmir merkezli korsan yayın operasyonu kapsamında 14 ilde gözaltına alınan ...
İzmirli kayıp işadamının cesedi bulundu
İzmir'de iki yıl önce kayıp olan iş adamı Tuncay Güngör'ün, cesedi ...
’‘KCK’’da Baykal ve Saylan ismi geçiyor, Baydemir’’e 36,5 yıl!
KCK soruşturması iddianamesinde 103'ü tutuklu, 151 şüpheli hakkında ...
 
Gülen New York Times’’a konuştu
New York Times’’a göre Fethullah Gülen hareketinin 110 ülkede 1000'den ...
İzmirli üsteğmen eşine askeri tören
Osmaniye'de terör örgütü tarafından Kanlıgeçit Jandarma Karakol ...
Yüksekova’’da patlama: 1 asker yaralı
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen patlamada, 1 uzman çavuş yaralandı.’
 
BDP’’lilerin yürüyüşüne izin yok
BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, İzmirli asker eşi Pınar ...
İzmir için bombalı tuzaklar
Buca’’da park halindeki bir otomobilin LPG tankına 50 kg patlayıcı ...
Baydemir'in 25 yıl hapsi isteniyor
KCK soruşturmasında hazırlanan iddianame mahkemeye ulaştı. İddianamede, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Keşke idam olsaydı’ diyenler haklı mı?
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva