HABERLER>POLİTİKA
15 Mayıs 2011 Pazar - 10:24

Ülük: Ödemiş'ten birinci çıkacağım

İzmir 2.Bölge Bağımsız Milletvekili adayı Tarcan Ülük , Ödemiş’te vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada İzmir’in sorunlarını bilen ve kente sırtını çevirmeyen biri olarak hemşerilerinin kendisine sahip çıktığını söyledi.

Ülük: Ödemiş ten birinci çıkacağım

İZMİR - Secim çalışmalarına ara vermeden devam eden Tarcan Ülük , "Bize dediler ki İzmir den bağımsız aday olmak zor bir iş, bende dedim ki aslında kolay bir iş, İzmir ‘nin  meselelerini bilen, sorunlarını bilen, halkı ile yan yana olan, hiçbir kimseyi geri çevirmeyen, sırtını dönmeyen, sorunları kendi sorunu gibi kabul eden bir insana neden İzmir li hemşerilerimiz sahip çıkmasın diyerek yola çıktım. Güneydoğuda oluyor da İzmir de neden olmasın. Ben milletimin yanında oldum. Bugünde milletim benim yanımda. Sizlere güvenerek yola çıktım. Yalnız olmadığımı görünce doğru ve iyi yaptığımı düşünüyorum, hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
 
Kalabalağı Bırakın İcraatlara Bakın
İzmir ‘e gelen partilerin genel başkanlarını da eleştiren Ülük, İzmir’ e genel başkanlar geliyor, artık genel başkanları siz çok iyi takip ediyorsunuz. Genel başkanlar gittikten sonra Kalabalıklar tartışılıyor. Bizim kalabalığımız sizi ikiye katladı. Bizim ki sizden daha çoktu gibi ifadeler var. Ne oldu İzmir ‘nin  meseleleri? Hangisi sorunları çözmeye yönelik laflar söyledi veya somut projeler koydu. Keşke bunlar tartışılsaydı. Yani birisi geldiği zaman biz İzmir ‘de şunları yapacağız deseydi.
 
Bu topraklar işlensin bereket fışkırıyor. Altı ayrı bir zenginlik, üstü ayrı bir zenginlik. Nerde Tarımsal Kalkınma Projeleri. Organik tarım ile bu köyler, bu insanlar şaha kalkar. Bununda mücadelesini vereceğim.Halkımız, köylümüz organize edilsin. Tarımsal Kalkınma projesi oluşturulsun. İdda ediyorum büyük zenginlik getirecektir. İstanbul ve Ankara Pazarına bile yetişemeyiz. Ben henüz bu konuda somut projelerle yola çıkanları görmedim diye konuştu.
 
Ödemişten Birinci Çıkacağım
Milletvekili olması halinde İzmir’nin  sorunlarını meclis kürsüsünden bağımsız milletvekili olarak dile getireceğini kaydeden Ülük, özlerini şöyle tamamladı: 
"Allah nasip ederse sizlerin oyları ile milletvekili seçilirsem ki öyle gözüküyor, Bağımsız olarak kalacağım. Hiçbir siyasi partiye girmeyeceğim. Yeri geldiğinde İktidar yeri geldiğinde muhalefet milletvekili olacağım. Sizin sorunlarınızı sizin sesiniz olarak o kürsüden bağımsız olarak dile getireceğim. Bazılar soruyor, bağımsız milletvekili ne yapabilir, bende diyorum ki çok şey yapar. Ben siyasete girdiğim günden beri milletvekili değilim ama o günden bu yana İzmir II.Bölge ‘nin   yanında oldum. Ben şimdi gücüme meclisinde gücünü katarsam daha fazla ilgilenme şansımız olmaz mı? O zaman mesele yok zaten biz buna talibiz. Biz sadece biraz daha arkamızın güçlü olmasını istiyoruz. Biz mecliste İzmir II.Bölge ‘nin   gür sesi olarak güçlü gideceğiz. Bunu herkes görecektir. Benim için Ödemişin çok önemi var. Ödemişten birinci çıkacağıma inanıyorum. Nasıl eşimizin dostumuzun bize ihtiyacı olduğu gibi, benim de İzmir II.Bölge ‘nin   ve sizin desteğinize ihtiyacım var" dedi

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şahin: Tek güvencemiz Türk Milleti
MHP İzmir 1. Bölge Adayı Selahattin Şahin, son günlerde MHP üzerinde oynanan ...
Dağ: İzmir için değişim başlıyor
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Hamza Dağ, 12 Haziran seçimlerinin ...
Bozoğlu'ndan Buca'da gövde gösterisi
CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu’nun seçim bürosunun ...
 
Günay: Sanıyorum EXPO 2020 İzmir'de olacak
Bakan Günay, Levent Marina’da gazetecilere verdiği kokteylde EXPO ile ...
Günay: Sandığa gömüldüler, çıkamıyorlar
Torbalı’da bir dizi etkinliğe katılan, Balçova’da ise ANAP’tan 200 kişinin ...
Cihaner: Ergenekonculara oy moy yok!
CHP adayı İlhan Cihaner, “Ergenekon” soruşturmasında ele geçen bombaların ...
 
Erdoğan: Yalan Rüzgarı'nda başrol oyna
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun televizyonda tartışma önerisine Başbakan Erdoğan’dan ...
Kılıçdaroğlu: O bakanları açıklamassan namertsin
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankırı'da Başbakan Erdoğan'a yüklendi.
Erdal Kalkan korkuttu!
AK Parti İzmir Milletvekili ve 2. Bölge 3. Sıra Vekil Adayı Kalkan’ın, ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva