HABERLER>POLİTİKA
15 Mayıs 2011 Pazar - 10:08

Bozoğlu'ndan Buca'da gövde gösterisi

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu’nun seçim bürosunun açılışı, çok sayıda partilinin katılımıyla Mehmet Akif Caddesi miting meydanına döndürdü.

Bozoğlu ndan Buca da gövde gösterisi

İZMİR - Şirinyer semtindeki seçim bürosunun açılışına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel, CHP PM Üyesi Mehmet Ali Susam, CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, milletvekili adayları Rıza Türmen, Şener Akdemir, Aydın Özcan, Ebru Okay, Erdal Aksünger ile CHP Buca İlçe Başkanı Selim Bozdağ ile  belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda Bucalı vatandaş katıldı.
 


Bucalılara Güveniyorum
Halkın yoğun ilgisiyle gerçekleşen açılış töreninde konuşan CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Dr. Turgay Bozoğlu kendisinin de Bucalı olduğu belirterek, ‘‘Bu gün burada sizinle, baba ocağımda bütünleşmeye geldim. En büyük hayalim çok sevdiğim Bucalıların karşısına milletvekili adayı olarak çıkmaktı. Bu gün sizlerin desteğiyle bu gururu doyasıya yaşıyorum’’ dedi.
 
Buca’nın özünden gelen biri olarak seçim koordinasyon merkezini Buca’da açmayı seçtiğini belirten Bozoğlu, ‘‘Seçim çalışmaları kapsamında başta Buca bölgesi olmak üzere İzmir’in hemen her noktasını karış karış gezdiğini ve halkın yoğun sevgi gösterisiyle karşılaştığı ifade ederek halkımızın bu desteğiyle CHP adım adım iktidara yürüyor’’ dedi.
 
AKP’yi Geldiği Yere Göndereceğiz
Alkış ve sloganlar esliğinde devam ettiği konuşmasında CHP’nin halka güven veren tek parti olduğunu ifade eden Bozoğlu, şunları kaydetti: ‘Halkımız, AKP'nin yandaşını zengin etme anlayışından ve karanlık politikalarından artık kurtulmak istiyor. Biz CHP olarak, toplumun tüm sorunlarını biliyoruz. 41 projelerimizle halkımızın tüm sorunlarını çözeceğiz. Biz aile sigortası ile yoksulluğu bitireceğiz. İntibak yasası ile emekliler arası maaş farkını ortadan kaldıracağız. Emeklilere milli gelirden pay vereceğiz. Askerliği aşamalı olarak 6 aya düşüreceğiz. Köylüye, çiftçiye, üreticiye sahip çıkacağız. Onlara kullandığı mazotu 1 buçuk liraya vereceğiz. Esnafımızın yüzünü güldüreceğiz. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza sahip çıkacağız. Eğitim sistemini çağdaş ve özgürlükçü yapılandıracağız. Bunları yapmamız için şimdiden hep beraber el ele vereceğiz. Yürek yüreğe vereceğiz. Çoluğumuz, çocuğumuz ve geleceğimiz için, Türkiye’nin geleceği için sandığa gidip 12 Haziran’da oylarımızı CHP’ye verecek ve AKP’yi geldikleri yere göndereceğiz.” şeklinde konuştu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Tankut Koşar 16 Mayıs 2011 Pazartesi 14:54

Bazı yorumları okurken dehşete düştüm. Öyle inanılmaz şeyler yazılmış ki. Sırf eleştirmiş olmak için yazılan var. Eğer bunları yazan bir CHPli ise kınıyorum..Sanırım bu arkadaşlar sadece Bozoğlu'nun yaptığı çalışmaları izlemedikleri gibi diğer adayların çalışmalarını da takip etmiyorlar.Ayrıca hem bilmiyorum demişler hem de yorum yapmışlar.Sanırım fena halde kıskanmışlar. Eğer bunlar başka bir partiyi destekliyorlarsa sevindirici.Fena korkmuşlar derimm..Haydi ıslıklarımızın birleşsin..

Yorumu oyla      16      6  
Sema TOSUN 16 Mayıs 2011 Pazartesi 12:11

Arkadaslar Bozoglu surekli calisiyor. Izmir'de her mahalleye her sokaga gidiyor. Haksizlik yapmayin, her esnafla konusuyor, her vatandasla dertlesiyor. Birakin oy verecek olanlari oy vermeyecek lise ogrencileriyle bile konusuyor. Bizim boyle halki taniyan, sorunlarini meclise goturucek insanlara ihtiyacimiz varken, neden bu yapilan suclamalar? Ben size cok guveniyorum ve destekliyorum sayin Bozoglu.

Yorumu oyla      16      6  
cevahir atamer 16 Mayıs 2011 Pazartesi 10:06

arkadaşlar , kıskançlığın alemi yok. adam bi açılış yaptı izmir sallandı gördüğüm en iyi açılıştı. çalışma desen çalışma, öyle ithal mithal de değil. yanındaki çalışma ekibine bakın , ali çalışkan, ahmet kılıç, sevda erdan kılıç ,sinan arı, hepsi partinin gençlik kollarından gelme kendini emanet etmiş gençlere ... örgütüyle çalışıyor başarılı oluyor. bravoo bozoğlu

Yorumu oyla      18      7  
umıt aydın 16 Mayıs 2011 Pazartesi 09:42

sayın boz senın nerden geldığını bılmem ama kı bucalı olmak farklı sey bucada yasamak ayrı sey sen galıba ızmır buyksehırde olan bıenlerı ızmıre yapılan beldıyecılkten bı haber olsa gerek sakın sen geldığın yere gıtmeyesın ızmırn dort bır yanında chp olan stemlerı gormuyorsun gıbı gelıyor bana saygılar.ayrıca akp yı yıkmak zor gıbı gorunuyor 1980 model sıyasetı gommekle bazı partılerı de gommuş oldu halk bılınclendı kor degıl boş vaatlere oy vemıyor. ıcraata bak adam alr 4 dakıkalık ıcraat fılmı cekmışler hattı hesabı yok ve hepsıde doğru adamlar yapıyor ve caalışıyor. bızde okuzun tren baktığı gıbı baka kaalıyoruz.

Yorumu oyla      12      12  
izmir için, aydınlık türkiye için 16 Mayıs 2011 Pazartesi 03:27

İzmir'in ihtiyacı olan, ekonomik anlamda başarılara imza atabilecek aday . Ekibi ile tüm İzmir'i karış karış gezmekte ve halkla bütünleşmektedir. Mecliste böyle donanımlı bir vekilin bulunması İzmir için, Buca için büyük bir şans olacaktır. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz.

Yorumu oyla      17      6  
gülşen heptanır 15 Mayıs 2011 Pazar 23:54

sn dostum ..dostum büro açmak..masraf..gelsen halka kalbiniaç.sen. ve seni tanıt..yok ilçe bşk kim tanır selimii..sen kend..ini halk yap.ecevit gibi..ama bucalı degilsin..24 saat bucalı olmak lazımm.sana bucalı zoy atmaz işin ..zorrrrrrrr.

Yorumu oyla      13      14  
ALTUĞ SUGÜR 15 Mayıs 2011 Pazar 22:53

TAM BİR CUMHURİYET İNSANI,ÇOCUKLARIMIZIN ATATÜRK CUMHURİYETİNDE YAŞAMLARINI SÜRDÜRMESİ İÇİN . SADECE BUNUN İÇİN ,DR.TURGAY BOZOĞLU'YU CUMHURİYETİMİZİN MECLİSİNE GÖNDERMELİYİZ.

Yorumu oyla      26      7  
erkan yıldız 15 Mayıs 2011 Pazar 22:38

CHP'nin yeni vitrininin parlak isimlerinden biri Turgay Bozoğlu. Politikaya da çabuk ısındığını gösterdi.İzmirliler de onu sevdi.Çok başarılı olacağını düşünüyorum.

Yorumu oyla      24      9  
Aydin Sen 15 Mayıs 2011 Pazar 20:42

Yuru be Bozoglu! Umarim mecliste de gorucegiz sizi.

Yorumu oyla      24      9  
Tülay Bozoğlu 15 Mayıs 2011 Pazar 20:18

Canım abim seninle ne kadar gurur duysak az.Sen ve senin gibi cesur,yürekli,bilgili,ülkesini ve insanını çok seven insanları görünce içim çoşkulu,yarınlara umutla bakıyorum.Chp'ye ve sana başarılar diliyorum,yolun aydınlık ve hep açık olsun...

Yorumu oyla      22      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günay: Sanıyorum EXPO 2020 İzmir'de olacak
Bakan Günay, Levent Marina’da gazetecilere verdiği kokteylde EXPO ile ...
Günay: Sandığa gömüldüler, çıkamıyorlar
Torbalı’da bir dizi etkinliğe katılan, Balçova’da ise ANAP’tan 200 kişinin ...
Cihaner: Ergenekonculara oy moy yok!
CHP adayı İlhan Cihaner, “Ergenekon” soruşturmasında ele geçen bombaların ...
 
Erdoğan: Yalan Rüzgarı'nda başrol oyna
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun televizyonda tartışma önerisine Başbakan Erdoğan’dan ...
Kılıçdaroğlu: O bakanları açıklamassan namertsin
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankırı'da Başbakan Erdoğan'a yüklendi.
Erdal Kalkan korkuttu!
AK Parti İzmir Milletvekili ve 2. Bölge 3. Sıra Vekil Adayı Kalkan’ın, ...
 
'En çok çiftçi zarar gördü’
Hükümetin yanlış politikaları nedeniyle toplumun birçok önemli kısmının ...
‘Günay yüzü kızarmadan nasıl oy istiyor?’
CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Aytun Çıray 2005 yılında kapısına ...
Güçbirliği’nden miting gibi açılış
Cumhuriyet Güçbirliği İzmir 2. bölge bağımsız milletvekili adayı Doğu ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva