HABERLER>EGE
26 Şubat 2011 Cumartesi - 00:00

Sarıgöl faciası: Üç genç TIR’’ın altında can verdi

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde halı saha maçından dönen köy imamıyla arkadaşlarının bulunduğu otomobil, freni patlayan TIR'ın altına girdi, korkunç kazada dört kişi hayatını kaybetti.’

Sarıgöl faciası: Üç genç TIR’’ın altında can verdi


MANİSA - Sarıgöl'e 20 kilometre uzaklıktaki Dadağlı köyünde yaşayan 10 kişilik grup Tırazlar köyünde bulunan halı sahayı önceki akşam kiralayarak haftada bir yaptıkları gibi halı saha maçında karşı karşıya geldi.

Aralarında köyün imamı, evli ve iki çocuk babası Mustafa Arslan'ın (41) da bulunduğu grup iki araçla halı sahanın bulunduğu yere gitti.

Yeni Asır'dan Mehmet Akif Sarıhan'ın haberine göre Saat 21.00 ile 22.00 arasında maç yapan gençler daha sonra iki araçla köylerine doğru gitmek üzere yola çıktı. Köy imamı Mustafa Arslan'ın kullandığı otomobile Yaşar Şimşek, Hüseyin Acar ve Mustafa Çınar bindi. Diğer otomobildekiler ise yol kenarındaki benzinlikten benzin almak için durdu. Konvoy halinde ilerleyen araçlar bu nedenle birbirinden ayrıldı.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Ocak ayı içinde temelini attığı Sarıgöl-Buldan karayolu köprülü kavşağı inşaatı nedeniyle Sarıgöl Yeni Sanayi Sitesi kavşağına yönelen imam Mustafa Arslan yönetimindeki 45 H 8262 plakalı otomobil, karşıdan gelen ve freni patladığı için kontrolden çıktığı öğrenilen Ali Kuysal yönetimindeki 47 KL 664 plakalı TIR'la kafa kafaya çarpıştı. Otomobili savurup yoluna devam eden TIR, bir kum yığınına çarpıp devrildi.
SÜRÜCÜ DE YARALI
Kaza sonucu otomobil sürücüsü Mustafa Arslan, aynı araçta bulunan çiftçi gençler Yaşar Şimşek (23) ve Hüseyin Acar (22) olay yerinde hayatını kaybederken Mustafa Çınar da (23) ağır yaralı olarak kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Hafif yaralanan TIR sürücüsü Ali Kuysal Sarıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.
1 YIL ÖNCE DÖNDÜ
Dadağlı köyü eski muhtarı Ahmet Karakuş yaklaşık 4 yıldır köylerinde görev yapan İmam Mustafa Arslan ve arkadaşlarının yaşamını yitirdiği kazayla ilgili "Hemen hemen her hafta düzenli olarak maç yapmaya gidiyorlardı. Hayatını kaybeden köyün gençleridir. Çok özgünüz. Daha askerden geleli 1 yıl olan gençlerimizi toprağa veriyoruz" dedi.
Edinilen bilgiye göre boş konteynır yüklü olan tırın sürücüsü Ali Kuysal'ın da Alaşehir doğumlu olduğu ve Sarıgöl'de oturduğu ortaya çıktı. Kuysal polise verdiği ilk ifadede otomobilin birden önüne çıktığını öne sürerek, "Frene bastım ama çalışmadı. O an frenlerin patladığını anladım" dediği öğrenildi.
Kazada hayatını kaybeden Yaşar Şimşek ve Hüseyin Acar ve Mustafa Çınar'ın cenazelerinin köyleri olan Dadağlı'da toprağa verileceği köyün imamı Mustafa Arslan'ın ise Manisa'da toprağa verileceği öğrenildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Manisa hayvancılıkta beşinci'
Manisa Valisi Celalettin Güvenç'in geleneksel hale getirdiği Daire ...
Libya’‘dan tekneyle 3 günde geldiler
Libya’’nın Denizli’’ye faturası 400 milyon dolar!
  Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Libya’’da ...
 
'Hayvancılık ve tarımsal sektörde çiftçiler zor durumda!'
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Manisa Milletvekili Ahmet Orhan beraberindeki ...
Polise rüşvet olarak viagra!
Serinhiser Minibüs Kooperatifi Başkanı M.T, polislere rüşvet olarak cinsel ...
Libya cehenneminden Marmaris’’e kaçış
Kaddafi'ye karşı ayaklanmanın ve kanlı çatışmaların olduğu Libya'daki ...
 
Bodrum'a gelene dönüşte isyan var!
Ulusal Zeytin Kongresi başladı
Ulusal Zeytin Kongresi Akhisar’’da başladı. 8 oturum ve 1 panelden oluşan ...
Simitçi yarım kilo esrar yakaladı!
Manisa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan kimi simitçi, kimi ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva