HABERLER>POLİTİKA
25 Mayıs 2011 Çarşamba - 10:08

Şahin: Emin adımlarla iktidara yürüyoruz

MHP İzmir adayı Selahattin Şahin seçim çalışmalarına Menderes’in Özdere Beldesinde devam etti.

Şahin: Emin adımlarla iktidara yürüyoruz

İZMİR - MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, seçim çalışmaları sırasında önünü keserek; “CHP’liyim ama ülkenin durumu psikolojimi bozdu. Bu seçimde her şeyimle MHP için çalışmak istiyorum” diyen bir kadına; “Milliyetçi Hareket Partisi halkın gönlünde iyi bir yere sahip. Her geçen gün sizin gibi partimize destek vereceğini söyleyen vatandaşlarımızla karşılaşıyoruz. Duyarlı vatandaşlarımız sayesinde MHP emin adımlarla iktidara yürüyor” dedi.

Menderes’e bağlı Özdere Beldesi’nde seçim çalışması yapan Selahattin Şahin ve ekibi Ortaköy Mahallesi’nde isminin Melek Düzgün (62) olduğu öğrenilen bir kadın tarafından kesildi. Şahin ve ekibini yol üzerinde bulunan villasına davet eden Melek Düzgün, eşi Süleyman Düzgün (64) ile birlikte ülke sorunlarına karşı her zaman duyarlı olduklarını söyleyerek; “Ben kendimi bildim bileli CHP’liyim. Çoğu zaman da aktivitelerde bulunmaya özen gösterdim. Ancak son günlerde yaşanan olaylar benim ve eşimin psikolojisini bozdu. Bu iktidar ne olursa olsun artık gitmeli, yaşanan her şeyi kendimizce değerlendirdiğimizde bu ülkenin ihtiyaçlarına cevap verebilecek tek partinin MHP olduğunu gördük. Ülkenin bölünmeye doğru gittiğinin farkındayız, işsizliğin arttığını görüyoruz. Sosyal devlet olmak yerine sadaka toplumu haline getirilmek istenildiğinin bilincindeyiz. Tek bayrak, tek dil ve tek vatan bizim olmazsa olmazımızdır. Biz bu değerlerden hiçbir zaman taviz vermemeliyiz. Bu gün Türk Milleti için manevi bir anlam taşıyan ‘Ergenekon’ adı terör örgütü adı olarak lanse edilmiş, bu safsata üzerinden halk kandırılmaya çalışılmış, şerefli subaylarımız cezaevlerine gönderilmiş durumda. Biz bunların sadece MHP iktidarı ile düzelebileceğinin farkındayız. Bu seçimde MHP’nin başarılı olması için bende destek olmak istiyorum. Evimi seçim bürosu olarak dahi kullanabilirsiniz. Bunu sizinle paylaşmadan önce evimin önüne bir bozkurt bayrağı dikmiştim, şimdi sizden üç hilalli bayraklardan talep ediyorum” dedi.

Melek Düzgün’ün sözleri üzerine duygulanan Şahin, vatandaşların her gelişmeyi takip ettiğini belirterek; “Sizler gibi duyarlı vatandaşlarımız sayesinde Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacak. MHP üzerinde oynanan oyunların aslında Türkiye üzerinde oynandığının bilincinde olmak gerekiyor. Milliyetçi Hareket Partisi halkın gönlünde iyi bir yere sahip ve bu durum giderek artıyor. Halk MHP’nin bu ülke için ne kadar gerekli olduğunun farkında. MHP’nin yükselişi sürdükçe bize karşı saldırılar da artacak. Hiçbir şey bizim mayamızı bozmaya yetmez. Sizin gibi duyarlı vatandaşlarımız sayesinde MHP emin adımlarla iktidara yürüyor” dedi. Şahin, Melek Düzgün’ün talebi üzerine dev bir üç hilalli bayrağı kendisine hediye etti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Liderler Ege turunda
Ege, siyasi parti liderlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Başbakan Erdoğan ...
Gül: Şantajlar hem çirkin hem çok tehlikeli
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, seks kasetleriyle ilgili olarak ilk kez açıklama yaptı.
Tanrıkulu: Bergama neden il olmasın?
MHP İzmir Milletvekili ve İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan ...
 
Doğan: Türkiye ile İzmir de büyümeli
AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Bilal Doğan, yerel yönetimin ...
Eyipişiren: Amatör kulüpler desteklenecek
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Adayları İzmir’de faaliyet ...
Dağ: Durmak yok büyümeye devam
AK Parti İzmir 2.bölge milletvekili adayı Hamza Dağ, “Krizlerden bunalan ...
 
Mumcu Gaziemir’de 41 sözü anlattı
TBMM Başkan Vekili,İzmir 1. bölge Milletvekili adayı Güldal Mumcu Gaziemir'de ...
“İzmir’de işsizlik sorunu sona erecek”
AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Ali Aşlık, AK Parti Hükümeti’nin ...
Susam: Hipermarket yasası çıkaracağız
Ayakkabıcılar Sitesi’nde üreticilerle buluşan CHP’li Susam, yerli üreticinin ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva