HABERLER>POLİTİKA
25 Mayıs 2011 Çarşamba - 09:25

Tanrıkulu: Bergama neden il olmasın?

MHP İzmir Milletvekili ve İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Bergama Ticaret Odası'nın daveti üzerine katıldığı yemekli, toplantıda İş adamları ve sivil toplum kuruluşları tarafından aktarılan bölgenin sorunlarını dinledi.

Tanrıkulu: Bergama neden il olmasın?

İZMİR - MHP İzmir Milletvekili ve İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, Bergama Ticaret Odası  üyeleriyle bir araya geldi. Turizm'den ,sanayi'ye ,cezaevi sorunundan madenlere kadar bölgede yaşanan sorunlara ait hazırladıkları dosyayı bakana sunan Bergama ticaret odası başkanı Melih Kahraman'' Eğer seçilir iseniz bölgemize ait bu sorunları ait çözüm önerileriniz var ise duymak isteriz biz üzerinde yaşadığımız bu zengin madenin fakir bekçileri olmaktan sıkıldık'' dedi.

Şahin: MHP emin adımlarla iktidara yürüyor...haberi için tıklayın

MHP İzmir Milletvekili ve İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu ‘’bu bölge üzerinde yatırım adı altında bi çok iş yapılmaktadır fakat daha yakından bakınca bu yatırımların bölge halkına fayda sağlamadığı bunun dışında çıkar sağlama amaçlı bölgeden rant elde etmek isteyen kişilerin arazileri faiş fiyattan kapatıp haksız kazanç elde ediyorlar’’ dedi.kuzey ege aksında planlana liman için zeytindağda başlayan arazi yağması deyinen Tanrıkulu ‘’Bu yağma kimin işine yaramaktadır, bölgede yaşayan insanların cebine ne kadar girecek veya bölge ne kaybedecek, sadece bir yere yatırım yapıyorum demekle olmaz bölgenin insanlarının azami bir şekilde bu yatırımdan kalkınmasını ve faydalanmasını sağlamak asıl amaç olmalıdır’’ dedi.

Bergama'da herkesin yeni limandan bahsettiğini, ancak Bergama'ya deniz limanı ve demiryolu yatırımının yanı sıra havaalanı da yapılması gerektiğine inandıklarını ifade eden Tanrıkulu, demiryolu tek  başına bişey ifade etmez havaalanı ile desteklenmesi gerekmektedir  "Bergama'da yağ, un, şeker var, helva yapacak siyasetçiye ihtiyaç var. Bunun için sizlere büyük görev düşüyor" dedi.
 
Tanrıkulu, Bergama'nın il olması yönündeki taleplere ise "Genel başkanımızın düşüncesi Türkiye'de il sayısını 100'e çıkarmak. Bunların arasında neden Bergama olmasın? Bunun için ne gerekiyorsa yaparım" yeterki siz il olmak için gereken kriterleri yerine getirin bizide destekleyin diye karşılık verdi. bölgede üniversite kurmak için gereken işlemlerin  öncelikli  olarak yerine getirilmesi gerektiğini söyleyen tanrıkulu ticaret odası ,sivil toplum kuruluşları halk hep bir arada gerçekten bu konuyu destekler iseniz ben tüm geri kalan desteği vermeye hazırım'' dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bergamalı 25 Mayıs 2011 Çarşamba 17:06

küçük bir il olmaktansa,izmir'in ilçesi olarak kalmak daha iyidir.Bu tür vaatlere oy verecek seçmeni bu bölgede bulamazsınız Ahmet bey.Sorunlarımız çözülsün,kapanan fabrikaların bacası tütsün başka ihsan istemeyiz biz.

Yorumu oyla      13      6  
İZMİRLİ 25 Mayıs 2011 Çarşamba 16:45

Bırak Allah aşkına bu basit siyasi manevraları.İzmir'in,Bergama'nın bir dünya sorunu var siz hala oy alasınız diye klasik manevralar peşindesiniz.Kaynağı ile beraber Proje üretin lütfen,kuru kuru il yapmanın modası geçti artık.Saygılar..

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğan: Türkiye ile İzmir de büyümeli
AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Bilal Doğan, yerel yönetimin ...
Eyipişiren: Amatör kulüpler desteklenecek
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Adayları İzmir’de faaliyet ...
Dağ: Durmak yok büyümeye devam
AK Parti İzmir 2.bölge milletvekili adayı Hamza Dağ, “Krizlerden bunalan ...
 
Mumcu Gaziemir’de 41 sözü anlattı
TBMM Başkan Vekili,İzmir 1. bölge Milletvekili adayı Güldal Mumcu Gaziemir'de ...
“İzmir’de işsizlik sorunu sona erecek”
AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Ali Aşlık, AK Parti Hükümeti’nin ...
Susam: Hipermarket yasası çıkaracağız
Ayakkabıcılar Sitesi’nde üreticilerle buluşan CHP’li Susam, yerli üreticinin ...
 
CHP'li başkan Davutoğlu'nun seçim otobüsünde
Konya'nın Tuzlukçu ilçe Belediye Başkanı Mustafa Sak, Dışişleri Bakanı ...
Tamaylıgil’den Bergama Cezaevi'ne moral ziyareti
Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyon sonrası, CHP Genel Başkanı ...
Yıldırım hem İzmir'e hem Erzincan'a yetiyor
Muhabirimiz Soner Çağlar SunExpress’in ilk uçuşu için Ulaştırma Eski Bakanı ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva