HABERLER>POLİTİKA
25 Mayıs 2011 Çarşamba - 09:41

Liderler Ege turunda

Ege, siyasi parti liderlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Başbakan Erdoğan 27 Mayıs Cuma günü Aydın ve Muğla’da olacak, 4 Haziran’da İzmir’de vatandaşlara seslenecek. CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir mitingini 28 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirecek.

Liderler Ege turunda

İZMİR - Ege, siyasi parti liderlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs Cuma günü Aydın ve Muğla'da olacak, 4 Haziran'da ise İzmir'de vatandaşlara seslenecek. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İzmir mitingini 28 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirecek. Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, bugün Didim'de mitinge katılacak.
 
AK Parti, CHP, MHP ve DP genel başkanları 12 Haziran genel seçimleri öncesi Ege turuna çıktı. İlk olarak DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek bugün, Aydın'ın Didim ilçesi Altınkum Meydanı'nda vatandaşlara seslenecek. Ardından da Yunanistan'a ait Eşek ve Bulamaç adalarına Türk bayrağı asmak için teknelere binecek. Zeybek, İzmir'de ise miting yerine ilçe ziyaretleri gerçekleştirecek. 30-31 Mayıs'ta İzmir'de olacak olan DP lideri, 1 ve 2. bölgelerdeki toplam 15 ilçeyi gezerek vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyecek.
 
HASTANE AÇACAK
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 27 Mayıs'ta Aydın'a gelerek "Demokrasi Mitinginde" halka seslenecek. Aydın ve Nazilli'de açılışlar da yapacak olan Erdoğan, aynı gün öğleden sonra partisinin Muğla'daki mitingine katılacak. Merhum başbakanlardan Adnan Menderes'in idam edilişinin yıldönümü nedeniyle Menderes'in memleketi Aydın'da halkla buluşacak olan Erdoğan, Aydın'ın tarihine ışık tutacak Milet Müzesi ile yeni yapılan 254 yataklı Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ile Adnan Menderes Üniversitesi öğrencilerinin barınma sorununu büyük ölçüde hafifletecek olan Işıklı'daki bin yataklı öğrenci yurdunu da hizmete açacak. Başbakan Erdoğan ayrıca Nazilli'de yeni yapılan İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının açılışını da gerçekleştirecek. Ardından Muğla'ya geçecek.
 
ÖNEMLİ MESAJLAR
Başbakan Erdoğan, İzmir mitingini ise 4 Haziran Cumartesi günü Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirecek. Adana mitinginden sonra İzmir'e gelecek olan Başbakan Erdoğan'ın buradan önemli mesajlar vermesi bekleniyor. AK Parti il başkanlığı miting için hazırlıklarını sürdürüyor. İl başkanlığı miting günü 300 bin pet şişede su dağıtacak. Ayrıca binlerce AK Parti ve Türk bayrağı dağıtacak. Miting alanına ise 200 bin kişinin gelmesi hedeflendi.
 
EN GÖRKEMLİ MİTİNG
Ana muhalefet partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00'de Gündoğdu Meydanı'ndan İzmirlilere seslenecek. Kılıçdaroğlu'u İzmir'e Amasya mitingini gerçekleştirdikten sonra gelecek. "İzmir'in en görkemli" mitingini yapma iddiasıyla yola çıkan CHP'liler alana 250 bin İzmirlinin gelmesini hedefledi.
 
PROGRAMI NETLEŞMEDİ
28 Mayıs Cumartesi günü Balıkesir'e gelecek olan MHP lideri Devlet Bahçeli, saat 16.00'da Kuvayi Milliye Meydanı'nda halka seslenecek. Geçtiğimiz Mart ayında İzmir'in ilçelerini gezen son olarak aday tanıtım toplantısı için kente gelen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İzmir programı ise henüz netleşmedi. Bahçeli'nin Haziran'ın ilk haftasında gelmesi bekleniyor. (Onur Çakır / Yeniasır)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Emrah Tosun 26 Mayıs 2011 Perşembe 14:00

600 tl Dagıtcam diyor Kemal Kılıçdaroğlu İşciye Sendikal Haklar verecegim diyor. En Azından insanların evine un kömür makarna göndereek komsuları karsısında rencide etmiyor. Bunlar Hep Siyaset Oyunu 1 Kişide çıksın desin ki ben iş alanları açacam nerdee.. Türkiye 80 yıl önce şuanki Türkiye'den daha üretkendi

Yorumu oyla      12      6  
H.A. 25 Mayıs 2011 Çarşamba 16:32

sn.başbakan projelerini yaptıklarını ve yapacaklarını anlatıyor,sn muhalefet lideri de ha bre dağıtıyor sanki hulufe dağıtıyor.memleketin kaynaklarına bakmadan.bunların dedeleri de memlekete 80 yıldır milleti avutup durdu şimdi sn kılıçdaroğlu aynı yolun yolcusu.yazık bu chp ye

Yorumu oyla      12      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gül: Şantajlar hem çirkin hem çok tehlikeli
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, seks kasetleriyle ilgili olarak ilk kez açıklama yaptı.
Tanrıkulu: Bergama neden il olmasın?
MHP İzmir Milletvekili ve İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan ...
Doğan: Türkiye ile İzmir de büyümeli
AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Bilal Doğan, yerel yönetimin ...
 
Eyipişiren: Amatör kulüpler desteklenecek
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Adayları İzmir’de faaliyet ...
Dağ: Durmak yok büyümeye devam
AK Parti İzmir 2.bölge milletvekili adayı Hamza Dağ, “Krizlerden bunalan ...
Mumcu Gaziemir’de 41 sözü anlattı
TBMM Başkan Vekili,İzmir 1. bölge Milletvekili adayı Güldal Mumcu Gaziemir'de ...
 
“İzmir’de işsizlik sorunu sona erecek”
AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Ali Aşlık, AK Parti Hükümeti’nin ...
Susam: Hipermarket yasası çıkaracağız
Ayakkabıcılar Sitesi’nde üreticilerle buluşan CHP’li Susam, yerli üreticinin ...
CHP'li başkan Davutoğlu'nun seçim otobüsünde
Konya'nın Tuzlukçu ilçe Belediye Başkanı Mustafa Sak, Dışişleri Bakanı ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva