HABERLER>POLİTİKA
27 Haziran 2011 Pazartesi - 17:21

Rapor sırası MHP İzmir'de

CHP gibi seçimlerde beklediği alamayan MHP’de de alınan başarısızlığın nedeni araştırılıyor. Genel Merkezin talimatı ile harekete geçen İzmir İl Teşkilatı, ilçelerden tek tek rapor istedi.

Rapor sırası MHP İzmir de

Fırat Soylu/Egedesonsöz - CHP’den sonra MHP Genel Merkezi de il örgütlerinden seçim sonuçlarının geniş analizinin yapıldığı rapor istedi. Geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan il başkanları toplantısında Genel Başkan Devlet Bahçeli, il başkanlarından seçimlerde alınan sonuçların genel bir değerlendirmesini yapmalarını istedi. Bahçeli’nin bu talimatı üzerine harekete geçen MHP İzmir İl Başkanı Hasan Ali Türkarslan önce il yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Alınan seçim sonuçlarını masaya yatıran ve elde edilen başarısızlığın sebeplerin detaylı analizinin yapan İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlarına da talimat vererek seçim raporu istedi.
 
GENEL MERKEZE SUNULACAK
İl Başkanı Türkarslan, Salı (yarın) günü 30 ilçe başkanı ile bir araya gelerek seçim sonuçlarını masaya yatıracaklarını söyledi. Genel Merkez’den istenen seçim analizinin ilçeler bazında da yapacaklarını dile getiren Türkarslan, “İlçe başkanı arkadaşlarımızla bir araya gelerek seçim sonuçlarını masaya yatıracağız. İlçe ilçe kendilerinden Genel Merkeze sunulmak üzere rapor alacağım. Bunun yanı sıra il başkanlı olarak biz de İzmir geneli ile ilgili bir rapor sunacağız. Önümüzdeki hafta sonuna kadar bu raporları toplamayı planlıyoruz. Daha sonra Genel Merkeze giderek bu raporları sunacağım” diye konuştu.
 
İDDİALAR HAVADA UÇUŞUYOR
Öte yandan alınan seçim sonuçlarından sonra başta il yönetimi olmak üzere teşkilatlarda değişime gidileceği yönündeki söylentilere de yanıt veren Türkarslan, Genel Merkez’den bu yönde bir talep almadıklarını kendilerinin görevlerini sürdürdüğünü söyledi. Görevden alınma söylentilerinin doğru olmadığını dile getiren Türkarslan, mevcut yönetimin seçimden önce atanmış bir yönetim olduğunu hatırlatarak, “Bana şuana kadar böyle bir karar ulaşmadı. Genel Merkez’in şuanda gündeminde böyle bir karar olduğunu düşünmüyorum. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ile seçimlerin hemen ardından yaptığımız il başkanları toplantısında kendisi bizden rapor vermemizi istedi. Bunun hazırlıklarını yapıyoruz” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
fevzi 27 Haziran 2011 Pazartesi 22:06

sayın il yönetimi önce ne yapmış onun raporunu versin, ilçelerden rapor alınacakmış tamam güzzel alınsın. hatta görevini yapmayan seçim zamanı çalışmayan ocak başkanı parti başkanı kim varsa görevden alınsın.Bakılsın nerde oy oranı düşmüşse görevi yeni bir arkadaşa devretsin.sonuçta mutlaka daha iyi yapacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır.Ve bu il yönetimi ile olmadı işte taze kan lazım bütün teşkilatlara artık gençlerin önü açılsın başka türlü zafer gelmez

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Kurultay istiyorum'
Küçük Menderes Havzası’nın Başbakanı olarak nitelendirilen 50 yıllık deneyimli ...
Kritik yemin kararı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Meclis’e gideceklerini, ancak yemin ...
Bizi tek bir şartla bırakırlar...
MHP'nin Silivri'de yatan Milletvekili Engin Alan, tahliyesiyle alakalı ...
 
Başkanlar imza nedenlerini açıkladı
Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün, Menemen Belediye Başkanı Tahir ...
Sav: İmzalar 500’ü geçti
Önder Sav, kulislerde, genel merkezin 250'lerde kaldığını düşündüğü şeklinde ...
2. kabine için büyük yarış başladı
Milletvekili seçimlerinde beklentilerin üzerinde bir oy ve sandalye kazanan ...
 
CHP'de 508 imza iddiası
12 Haziran seçimleri öncesi genel merkez tarafından görevden alınan CHP ...
Anadol'dan çok sert 'rapor' yanıtı
Seçim sonuçlarının ardından parti içi muhalefetin, Genel Merkezi başarısız ...
'İyi niyetle salı gününü bekliyoruz'
Tutuklu vekillerle ilgili soruları yanıtlayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva