HABERLER>SEÇİM 2015
18 Ocak 2014 Cumartesi - 13:26

Pınarbaşı’nda Taşer coşkusu: Kocaoğlu’na bombardıman

“İzmir’i yönetmek isteyen iki adayın da mızrakları çuvala sığmıyor. Bornova Ağaçlı Yol vakası dururken İzmirlilerden oy isteyen Sayın Yıldırım ve hemşerilerimize “yalaka” deme cüretini gösteren Sayın Kocaoğlu’nun tahkiye yaptığı artık İzmirliler tarafından bilinmektedir” diyen MHP Büyükşehir belediye Başkan Adayı Murat Taşer Partisinin Pınarbaşı’nda düzenlediği toplantıda il başkanı Necat Karataş ile birlikte yüze yakın yeni MHP’liye rozet taktı.

Pınarbaşı’nda Taşer coşkusu: Kocaoğlu’na bombardıman

İZMİR - Partisinin Bornova İlçe teşkilatının Pınarbaşı’nda düzenlediği toplantıda coşkulu bir kalabalığa konuşan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer, “Elhamdülillah samimi Müslümanlarız, tahkiye yapmıyoruz; Türk Milliyetçisiyiz, tahkiye yapmıyoruz; Atatürkçüyüz tahkiye yapmıyoruz; İzmirliyiz, burada doğduk burada doyduk, burada hizmet ediyoruz tahkiye yapmıyoruz. Bunlar zaten siyaset üstü kavramlardır. Bunların siyasete alet edilmesine ve kendine pay çıkarmak için kullanılması son derece komik. İki aday bu noktada çok komik duruma düşüyor.”

- BÜYÜKŞEHİR’İ ESHOT’LA VURDU…
 
ROL YAPMIYORUZ, HAKİKATÇİYİZ
“AKP’nin İzmir politikası yerine göre bayraklı rozet takma, yerine göre takke takma olarak belirlenmiş. Bizim yerine göre davranmamıza gerek yok. Ben ve tüm aday arkadaşlarım hepsi birer bayraktır. Yakamızda parti rozetimiz gönlümüzde, aklımızda ve inancımızda Türk Milleti ve İzmir var. Gittiğimiz her yerde bu gurur ve şuurla gidiyoruz. Rol yapmıyoruz, artist değiliz, gerçeği söylüyor, hakikati savunuyoruz”
 
ÇEKİRDEKTEN BELEDİYECİYİZ
Sözlerine belediyecilik tecrübesi ile ilgili sözlerle devam eden Taşer, “ ben çekirdekten yetişen bir belediyeciyim, Sayın Özfatura bana bu konuda çok şey öğretti. Onun döneminde edindiğim tecrübe, İzmir’den sonra Ankara ve Denizli ve Çankırı’da da yaptıklarımızla hizmete dönüştü. İzmir’i karış karış bilirim, alt yapısını, üst yapısını, kavşak noktalarını, sinyalizasyon şebekesini ve dahi insanımızı çok iyi tanırım. Sayın Yıldırım ve Sayın Kocaoğlu bu konuda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değiller”


 
İZMİR KRALLARIN DEĞİL KURALLARIN ŞEHRİ
Ben yaptım oldu ve ben yaparım anlayışını da eleştiren Murat Taşer “Bizim gecemiz gündüzümüz, rüyamız ve sevdamız İzmir. Biz bu şehre ve insanımıza bu gözle bakıyoruz. Her alan ve şarta onun iyiliği ve güzelliği için çalışıyoruz. Belediyemizin imkânlarını pervasızca harcayanlar İzmir’e hiç yakışmayan bir şehir görüntüsü ortaya koymuşlardır. Burası kralların değil ortak kuralların, Karunların değil, karnı doyanların şehri olmalıdır, olacaktır. İzmir’in imkânları İzmirli hemşehrilerimiz için seferber edilmelidir. İzmir’in ürettiği, Türkiye’ye de dünyaya da yeter ki doğru planlansın.”
 
NE YALAKA NE AĞAÇLI YOL!
AKP’nin Büyükşehir belediye başkan Adayı Sayın Yıldırım bize bir gönderme yapmış, yerel meseleleri tartışalım diye, hay hay. Öyle yapalım. Bornova Ağaçlı Yol’dan başlayalım mesela. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğüne ait olan alandan başlayalım. Kendisinin uhdesinde bulunan Ulaştırma bakanlığına bağlı değil miydi burası? Nereye verildi? Yandaş diye bilinen bir özel sektör temsilcisine. Türkiye’nin her yerinde özel idareye ait menkuller ve gayr-ı menkuller belediyelere devredilirken, İzmir’e niye böyle bir şey yapıldı? Sayın Bakanın gözündeki İzmir işte bu. İzmir’in malını İzmirlilerden alıp özel sektöre vermek yerel bir meseledir. Şimdi İzmirlilerden oy istiyor. Siz hiç çuvalınıza ve mızrağınızın boyuna baktınız mı Sayın Yıldırım? Ya Sayın Aziz Kocaoğlu’na ne demeliyiz, insanımıza galiz hakaretlerde bulunan belediye başkanımıza bu üslup hiç yakışıyor mu? Ne demek “yalaka”? Biz asil bir şehir ve asil insanlarız, hem Efeyiz, hem Yavuz; hem hem efendiyiz hem Yunus. İzmir’i yönetmek isteyen iki adayın da mızrakları artık çuvala sığmıyor. Bornova Ağaçlı Yol vakası dururken İzmirlilerden oy isteyen Sayın Yıldırım ve hemşerilerimize “yalaka” deme cüretini gösteren Sayın Kocaoğlu’nun tahkiye yaptığı İzmirliler tarafından biliniyor" ifadelerini kullandı.


 
Toplantının sonunda farklı partilerden 100 Pınarbaşılı, partilerinden istifa ederek MHP’ne katıldı. İl başkanı Necat Karataş ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Taşer katılımcılara rozet taktı. Coşkulu kalabalık Bornavalılık vurgusuyla Taşer’e büyük sevgi gösterisinde bulundu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hakkı 19 Ocak 2014 Pazar 13:04

İzmir seçmeni koyun değilse mhp adayına oyunu verir bu sefer.

Yorumu oyla      11      10  
Erol Hulagu 19 Ocak 2014 Pazar 08:16

Secilme ihtimalin yokken bakan yildirimi elestirmeyip sadece kocaoglu nu elestirmeniz, kocaoglu ile bornovada kisisel bir husumetiniz mi ? Yoksa ilerde siyasi hayatinizi akp de surdurmek icin yildirima sevimlilik hamleleri mi? Ya da , ya da...?

Yorumu oyla      16      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova aday adayı Dündar’a mimarlardan onay!
CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Enver Dündar’ın geçtiğimiz hafta ...
Yıldırım’dan Çeşme mesajları: İthal aday yanıtı ve hizmet vurgusu
AK Parti Büyükşehir Adayı Çeşme’de STK’larla yapılan toplantıda yerel ...
Taşer’den Büyükşehir’e ESHOT salvosu: Rakamlarla konuştu
MHP Adayı Murat Taşer rakamları ortaya koyduğu yazılı bir açıklama yaparak ...
 
CHP İzmir’de istifa rüzgarı
PM’de 11 ilçe adayının açıklanması sonrası İzmir’de sarsıntılar yaşandı. ...
Yıldırım’dan Yarımada’da yargı ve yerel idare salvosu!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Karaburun ...
Karaburun’a ‘Yıldırım’ güvence: ‘Vaat edilenler ortada’ dedi ve…
AK Parti Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım Yarımada turu kapsamında incelemelerde ...
 
CHP İzmir’de isyan, istifa ve sevinç bir arada!
Bergama’da mevcut Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in yeniden aday gösterilmesine ...
‘Çapraz bağ’ kavgası: Totuk’tan Kertiş’e çok sert yanıt
Partisi tarafından Bayındır’a aday gösterildikten sonra yaşadığı talihsiz ...
Flaş! CHP İzmir’de kriz: Örgüt yönetiminden toplu istifa
CHP Bergama Örgütü Yönetim Kurulu aday belirleme sürecinde by-pass edildikleri ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Dünya rekoru O'nda!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Evlad-ı Fatihan ne yapacak?
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Belediye meclisleri
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Önemli bir düzeltme!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva