HABERLER>POLİTİKA
18 Eylül 2011 Pazar - 09:50

Minik Efe sağlığına kavuştu, Akay'a koştu

Doğuştan yakalandığı kalp rahatsızlığı sonucunda küçük yaşına 2 büyük ameliyat sığdıran 3,5 yaşındaki minik Efe’ye, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’dan destek geldi.

Minik Efe sağlığına kavuştu, Akay a koştu

İZMİR - Bu hayati sürecin başından itibaren maddi durumu iyi olmayan ailenin, yanında olan Akay’ı ziyarete gelen sevinçli aile Efe’nin sağlığına kavuştuğu müjdesini vererek Akay’ı manevi dede ilan etti.
 
Bergama’da ikamet ettiklerini ifade eden baba Murat Kozak (31) ve anne Rahime Kozak (31) Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi doktorlarından Prof.Dr. Yüksel Atay ve ekibi tarafından yapılan ameliyatların başarıyla sonuçlandığını, minik Efe’nin artık sağlığına kavuştuğunu söyledi. Bu süreçte büyük maddi sıkıntılar yaşadıklarını, işsiz olması nedeniyle Efe’nin tedavi masraflarını karşılayamadığını söyleyen baba Murat Kozak, durumu haberdar ettikleri AK Parti İzmir İl Başkanı Akay’ın tüm masrafları üstlendiğini söyledi. Minik Efe’nin artık Akay’ı manevi dedesi olarak gördüğünü belirten baba Murat Kozak,” Efe’nin doğuştan kalbinin ortası oluşmamıştı. Doktorlar kalp kapağının değişeceğini söyledi. 9 aylıkken ilk ameliyatını olan Efe 2. ameliyatını 12 Eylül’de oldu. Şu an tamamen iyileşti. Bu sürecin başından itibaren Efe’nin sağlık durumuyla yakından ilgilenen Sayın İl Başkanımız Akay’a minnet borçluyuz. Hastanede olsun evde olsun hep bizim yanımızdaydı. O artık bizim manevi dedemiz” dedi.
 
Kozak ailesinin bu müjdeli haberi vermek için yaptığı ziyaretinde duygulu anlar yaşayan
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Efe’yi sağlıklı olarak kucaklamaktan çok büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Akay, minik Efe’yi sağlığına kavuşturan, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederek, Efe’ye ailesiyle birlikte uzun, sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
leyla berna tomruk 19 Eylül 2011 Pazartesi 02:32

başkanım sizi tebrik ederim bu ailenin mutluluğunu tahmin etmek çokta zor değil ilk günden beri ihtiyaç sahiplerinin yanında oldunuz yüreğinize sağlık allah sizi bu teşkilatın başından eksik etmesin..

Yorumu oyla      14      6  
karaoğlan 18 Eylül 2011 Pazar 23:00

Teşekkürler Başkan sana ve senin lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yakışır hareket yapmışsın.Amaç fakir fukaranın yüzünü güldürmek ise gerisi teferruat.Yürü yolun açık olsun.

Yorumu oyla      14      6  
antiAKP 'li 18 Eylül 2011 Pazar 21:39

medyaya konu olmak için çok güzel haraketler bunlar sayın akay.AKP oylarının arttırılması için bu tür haberleri gündeme taşıtmaktan başka çareniz yok zaten,seçimler gelmeden daha çok görürüz sizi butür haberlerle.Sanki muhtaçlara bir tek sen yardım ediyorsun,daha niceleri servet kadar paraları bağışlayarak tek bir haberde yer almazken onlar bizlerin gönlünde taht kuruyorlar.Sizlerse yardımları oy toplama amacıyla yaparak günah işliyorsunuz.Aklınızı başınıza alın,yaşınızdan utanın.

Yorumu oyla      13      9  
hasan yılmaz 18 Eylül 2011 Pazar 19:21

tebrikler başkan yaptığı hayır işleriyle bütün siyasetçilere örnek oluyor bizim belediye bu maddi gücüyle bunun yarısını yapamıyor bizim chpliler akpli başkandan ders alsın biraz..

Yorumu oyla      14      7  
mehmet duran 18 Eylül 2011 Pazar 15:26

başkan teşkilatçı yapısı,olgunluğu,fakirleri gözetmesiyle gelmiş geçmiş en başarılı başkan oldu bile sadece 10 ayda yaptıklarıyla adından uzun yıllar söz ettiriceğe benziyor kongrede karşısına çıkacak olan kişi izmir siyasetinden silinir ve bir gün o koltuğu bıraktığında onun boşluğunu bu teşkilat zor doldurur emeğine sağlık büyük başkan

Yorumu oyla      25      10  
h.a. 18 Eylül 2011 Pazar 13:12

dede lik yakışmış, tonton dede

Yorumu oyla      25      10  
VAY BEEEEE 18 Eylül 2011 Pazar 13:02

SAYIN BAŞKAN UZUN SÜREDİR MEYDA YA ÇIKAMAYIŞININ!!! İNTİKAMINI FENA ALACAK ANLAŞILAN. BAKSANA HAYIR HASANAT KONUSUNDA ŞAHSININ DEĞİL DE PARTİNİN İMKANLARINI SONUNA KADAR KULLANMAYA İYİCE NİYETLİ. ANLAŞILAN ŞU Kİ, KONGREDE GALİBA KARŞISINDA DİŞLİ RAKİPLER OLACAKKKK. BENDE DE OLMALI ZATEN. BALIK BAŞTAN KOKMUŞ GİDİYOR. ALDIĞI EMANET İLE ANCAK BİR SEÇİM GECİREBİLDİ. YAKLAŞAN İLK SEÇİMDE AYNI 30 A 1 (İLÇE BELEDİYELERİ) GİBİ DURUMLA KARŞILAŞMAK İÇTEN BİLE DEĞİL CÜNKÜ

Yorumu oyla      17      20  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan: "Rol kapmaya çalıştılar"
Başbakan Erdoğan, Ortadoğu'ya yön vermeye çalışan Batılı liderleri eleştirdi.
Balbay için 1 milyon imzaya başlandı
CHP İzmir İl Örgütü, tutuklu vekil Mustafa Balbay’ın serbest bırakılması ...
‘Görüşme için niye yalan söyledin?’
MİT ile PKK görüşmesine ilişkin ses kaydıyla ilgili konuşan CHP lideri ...
 
MHP il başkanları Denizli'de toplanacak
MHP ilk kez Ankara dışında İl Başkanları toplantısı gerçekleştirecek. ...
Erdoğan, Libya'da Esad'a yüklendi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Arap Baharı" ülkeleri turunun son durağı ...
Tekin'den Başbakan'a demokrasi mesajı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ...
 
Tanrıkulu'ndan Bakan Akdağ'a soru önergesi
MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu; vatandaşlarımızdan Ekim ...
“İki yol yapıldı diye İzmir kalkınmaz!”
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, “İzmir yapılan ...
Rifat Sait’ten Ankara mesaisi
AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait, ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva