HABERLER>EGE
19 Ocak 2011 Çarşamba - 00:00

Milyoner çiftçi köyüne ciple döndü

Milyoner çiftçi köyüne ciple döndü


Manisa’’nın Sarıgöl ilçesinde sayısal loto çekilişinde 6 rakamı bilerek büyük ikramiyenin sahibi olan çiftçi Mestan Kocatürk’’ün ikramiyesini alarak köyüne sıfır plakasız lüks ciple geri döndü.
MANİSA - Milyoner çiftçi Kocatürk’’ün, Çavuşlar köyündeki evine akraba, dost ve yakınları ile komşuları tarafından ziyaretçi akınına uğruyor.

Milyoner çiftçinin babası Çetin Kocatürk, AA Muhabirine yaptığı açıklamasında oğlunun basında yer alan bazı haberler nedeniyle bir süre kimseyle görüşmeme kararı aldığını, oğlunun aldığı kararı ailecek uygulayacaklarını ve kimseyle görüşmeyeceklerini söyledi.Öte yandan, milyoner çiftçinin akşam saatlerinde eve geleceği öğrenildi.
Evlerinin önüne nöbetçi koyan aile ne yakından ne de uzaktan görüntü ya da fotoğraf çekilmesine izin vermiyor.Gece evin önünde plakası henüz çıkarılmamış sıfır lüks marka cip gören köylüler ise, milyoner çiftçinin köyüne geri döndüğü şeklinde belirttiler.Mestan Kocatürk, geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan sayısal loto çekilişinde 6 rakamı bilerek yaklaşık 3,5 milyon liranın tek başına sahibi olmuş, bugüne kadar parayı almaya gitmemişti.
SON KUPONLA HAYATI DEĞİŞTİ
Sayısal Loto’’nun 15 Ocak Cumartesi günü yapılan çekilişinde 1, 9, 17, 28, 34 ve 37 rakamlarının bulunduğu kuponla 3 milyon 350 bin 415 lira 60 kuruşun tek başına sahibi olan üzüm üreticisi Mestan Kocatürk, Manisa’’da günün konusu oldu. Sarıgöl İlçesi Çavuşlar Köyü’’nde oturan Mestan Kocatürk’’ün üzüm üreticisi olduğu, bu yıl bağ bozumundan elde ettiği 50 bin liralık üzümün parasını alamadığı belirtildi. Alaşehir İlçesi’’nin seyyar bayisi Arif Akdeniz’’in gittiği köyde elindeki son kuponu alan Kocatürk’’ün bugün Ankara’’ya gideceği belirtildi.
Seyyar Bayii Arif Akdeniz, her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri köyleri dolaşarak sayısal kuponu ve Milli Piyango bileti sattığını söyledi. Akdeniz, "Cumartesi günü de Çavuşlar Köyü’’ne gittim. Mestan Kocatürk kuponu hep benden alırdı. O gün de elimde bir tane sayısal kuponu kalmıştı. Mestan Kocatürk yanıma gelerek ’’Onu da ben alayım’’ dedi. Makinede oynatılmış 4 kolonluk kupondu" dedi.
Mestan Kocatürk’’ün dün öğleden sonra kendisini aradığını kaydeden Akdeniz, "İkramiyenin kupona isabet ettiğini söyledi. Ne yapması gerektiğini sordu. Ben de hemen kuponun arkasına adını, soyadını, adresini ve TC kimlik numarasını yazmasını, imzalamasını ve Ankara’’ya gitmesini söyledim" diye konuştu. Akdeniz, geçmiş yıllarda da sattığı Milli Piyango biletlerine iki kez büyük ikramiyenin isabet ettiğini söyledi.
BAYİ DE İKİNCİ KEZ ALTI BULDU
Arif Akdeniz’’in Alaşehir’’de kuponları aldığı 450-30013 nolu bayinin de ikinci kez büyük ikramiye çıkan kuponu sattığı ortaya çıktı. Çoşkunaslan Kırtasiye’’deki bayiden satılan kupona 10 Temmuz 2000 tarihinde yapılan çekilişle bugünün parasıyla 4 milyon 650 bin lira isabet etmişti.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İl Yönetimi'nden Bayır'ın önünü açan istifa
CHP İzmir İl Örgütü’’nde Tacettin Bayır’’ın atanması ile başlayan değişim ...
Ege’’de 5 milyarlık 2-B arazisi satılık!
Hükümet, orman vasfını yitirmiş alanların satışı konusunda düğmeye bastı. ...
CHP’’ye Ordu’’dan üç başkan katılıyor
Partide önemli isimlerin transferi sürüyor. Demokrat Sol Partili Ordu ...
 
Manisa’’da 7 kişiden birinin yeşil kartı var!
Bir milyon 350 bin nüfuslu Manisa’’da 200 bin 407 Yeşil Kartlı’’nın bulunduğu ...
Milyonlarını aldı köyüne dönüyor
Sarıgöl İlçesi’’nde Sayısal Loto’’da 6 rakamını tutturarak 3 milyon 330 ...
Düğün salonunda miras toplantısı!
Mütesellim Karaosmanzade Hacı Ömer Ağa'dan torunu Hacı Hüseyin Ağa'ya ...
 
Denizli’’de feci kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Denizli-Antalya karayolu Cankurtaran mevkisi Karataş kavşağında devrilen ...
Balıkesir’’de ’‘torpil’’ davası!
Savaştepe ilçesi Sarıbeyler beldesinde belediye başkanı ve eşi hakkında ...
Ege sularında yine kaçak göçmen faciası!
Yaklaşık 250 kaçak göçmeni taşıyan "Hasan Reis" adlı bir Türk tenkesi ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva