HABERLER>EGE
8 Ocak 2011 Cumartesi - 00:00

Kürsüde istifa etti

Ak Parti İl Başkanı Bilal Uçar, milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. Uçar, istifasını Ak Parti Ocak Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı’’nda kürsüden açıkladı.’

Kürsüde istifa etti

Ak Parti İl Başkanı Bilal Uçar, milletvekili aday adayı olmak için istifa etti. Uçar, istifasını Ak Parti Ocak Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı’’nda kürsüden açıkladı.’
 
DENİZLİ - Ak Parti Ocak ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Belediye Sanat Merkezi’’nde yapıldı. Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve Denizli Koordinatörü Zekeriya Aslan’’ın divan başkanlığına seçildiği toplantı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’’ın bütçe görüşmeleri sırasında TBMM’’de yaptığı konuşmanın sinevizyonda izletilmesiyle başladı. Toplantıda yeni göreve gelen gençlik ve kadın kolları başkanları da teşkilata tanıtıldı.
 
MUHALEFETE YÜKLENDİ
Toplantıda sürprizi ise Ak Parti İl Başkanı Bilal Uçar yaptı. Uçar, kürsüde yaptığı konuşmada istifa ettiğini açıkladı. Konuşmasının başında muhalefete yüklenen Uçar, ’“Biz 6 yıldır Denizli’’ye çağ atlatmayı, bu lidere inanan başkanın arkasında durarak başardık. Milletin bize ihtiyacı var Türkiye’’nin Ak Partiye ihtiyacı var. Yüreğini ortaya koyan başka bir parti olduğunu görseydik üzülmezdik, ama iş başa düşüyor. Ak Parti’’nin iktidar olmadığı bir Türkiye düşünülemez. Muhalefet partisinin genel başkanı 1991 yılında SGK genel müdürüydü. ANAP’’ın kazanımlarını yok etti. Allah muhafaza şimdi iktidara gelirse Türkiye elindeki her şeyi kaybeder’” dedi.
 
’‘HİZMETE DEVAM EDECEĞİM’’
İstifasını da burada açıklayan Uçar, ’“Size İl başkanı olarak son kez hitap ediyorum. 2001’’den buyana partinin içindeyim 2007’’den bu yana il başkanıyım. Yakaladığımız başarıyı birlik ve beraberlik sayesinde başardık. Genel merkezin aldığı karar doğrultusunda bugün istifa ederek il başkanlığından ayrılıyorum. Temmuz ayındaki il danışma meclisi toplantısına içinizden çıkmış milletvekili olarak gelmek istiyorum. Aday olsam da olmasam da, milletvekili seçilsem de seçilmesem de bu partinin bir neferi olarak ömrüm boyunca koşmaya devam ederim. Biz makam mevki peşinde koşarak buraya gelmedik. Milletvekili seçilirsem elinden geldiğince hizmet etmeye devam ederim’” dedi.
 
’‘BAŞKANIMIZ ÜZERİNDEN AK PARTİ’’Yİ
YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR’’
Muhalefetin Belediye Başkanı Nihat Zeybekci üzerinden prim yapmaya çalıştığını belirten Uçar, ’“Başkanımız, haksız saldırıların hedefi oldu. Biz kendisine sahip çıktık, söz söyletmedik. Birileri hala söylemeye devam ediyor. Ak Parti’’yi yıpratmak için başkanımız üzerinden siyaset yapıyorlar. Kolay mı, zorlarına gidiyor. Belediyecilik tarihinde görmedikleri eserler ortaya konuluyor, tabi ki zorlarına gidecek. Ama biz başkanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz’” diye konuştu.
 
’‘2004 ÖNCESİ İLE KIYASLANAMAZ’’
Ak Parti’’nin Ocak Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı’’nda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir de Denizli’’nin köylerinin durumunun 2004 öncesi ile kıyaslanamayacağını belirtirken, ’“Denizli, 2004 öncesi ve sonrası kıyaslanamaz bile. Hükümetimizin Türkiye’’yi şantiyeye çevirdiği gibi, belediyemizin Denizli’’ye çağ atlattığı gibi biz de çok önemli çalışmalar yaptık. İlçe, belde ve köy ayrımı yapmadan yatırımlarımızı yaptık’” dedi.
 
’‘TAVAS’’A TÜNEL İSTEDİLER’’
Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de torba yasa olarak tabir edilen yeni yasa çalışmaları hakkında Ak Partililere bilgi verdi. Ak Parti Denizli Milletvekili Mithat Ekici de seçim öncesi partililerin çok çalışması gerektiğini kaydedip, ’“Parolamızın 7 milletvekili olmasını istiyorum’” dedi. Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan da Denizli’’den kaç milletvekili gideceği yönünde soruları ile karşılaştıklarını belirtip, ’“Ben iddia ediyorum ki, TBMM’’de grup kuracak diğer partilerin tamamından daha fazla oy oranıyla mecliste temsil edileceğiz’” dedi. Vatandaşın Ak Parti’’ye olan güvenini bir anıyla anlatan Erdoğan, ’“Bir vatandaş geldi geçenlerde Tavas’’a tünelle bağlanmak istediklerini söyledi. Bunu niye anlatıyorum? Bu bir güven meselesidir. Yani vatandaşımız diyor ki, bunu yaparsa Ak Parti yapar bunu yaparsa Nihat Zeybekci yapar!’” diye konuştu (denizliguncel.com)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kotil, Balıkesir-Körfez Havaalanı'nı inceledi
  Edremit Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenen ...
Egeliler İzmir için tek yürek!
Aydın, Muğla, Balıkesir, Manisa ve Uşak illerinin belediye başkanları ...
Eşeğe 4 kişi tecavüz etmişler!
Muğla’’nın Milas İlçesi’’nde sahibi tarafından terk edilen eşeğe tecavüz ...
 
Erdoğan’’a mektup yazdı hayatı kabus oldu!
Başbakan'a gönderdiği mektupta hükümeti eleştiren gıda mühendisi, ...
Yeşilçam filmi gibi: Üzgünüz raporlar karışmış!
Kütahya'da bir kişiye, omuz ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede yapılan ...
Çikolata devi Manisa’’yı seçti
Schineder, DYO, Taffe, Termodinamik ve Pınar Süt’’tensonra, bünyesinde ...
 
Ak Partili Başkan Zeybekçi’’ten İzmir’’e EXPO desteği
EXPO sayesinde sadece İzmir'e değil, tüm Ege'ye milyonlarca dolarlık ...
Hayatı 10 bin TL'ye bağlı!
Fethiye'nin Günlükbaşı Mahallesi'nde yaşayan 3 yaşındaki Uğur ...
Denizli ihracatı Türkiye'yi ikiye katladı
Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, ilin ihracatının ...
 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Altın anahtarla açılan Sümerbank'ın acı sonu!
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva