HABERLER>EGE
19 Haziran 2011 Pazar - 10:54

Koca dehşetine son kurban Fatma Bağcı

Sürekli cinsel ilişkiye zorlandığı gerekçesiyle savcılığa başvurarak kadın sığınma evine yerleşen 3 çocuk annesi Fatma Bağcı, boşanmak istediği eşi Mustafa Bağcı tarafından sokak ortasında öldürüldü

Koca dehşetine son kurban Fatma Bağcı

DENİZLİ - Boşanmak istedikleri için koruma altındayken eşleri tarafından öldürülen Ayşe Paşalı ve Selma Civek cinayetlerine bir yenisi eklendi. Denizli'de sürekli cinsel ilişkiye zorlandığı gerekçesiyle savcılığa başvurarak kadın sığınma evine yerleşen 3 çocuk annesi 57 yaşındaki Fatma Bağcı, boşanmak istediği eşi Mustafa Bağcı (54) tarafından sokak ortasında vurularak öldürüldü. Daha sonra kendini de vuran saldırgan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Fatma Bağcı'nın daha önce de eşinden iki kez şikayetçi olduğu, gözaltına alınan adamın, ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

19 Mayıs'ta, 20 yıllık eşi Mustafa Bağcı'nın kendisini sürekli cinsel ilişkiye zorladığını gerekçe gösteren Fatma Bağcı, durumu savcılığa bildirerek kadın sığınma evine yerleşmek ve koruma altına alınmak istediğini beyan etti. Fatma Bağcı'nın sığınma evine yerleşme talebi uygun görülürken şikayet üzerine Mustafa Bağcı'nın da ifadesi alındı. Polis merkezinde verdiği ifadede, eşine şiddet uygulamadığını söyleyen Bağcı, "Ona kötü davranmayacağıma söz veriyorum" dedikten sonra serbest bırakıldı. Üç çocuk annesi Fatma Bağcı ise, Denizli Kadın Sığınma Evi'ne yerleşerek bir tekstil firmasında işe başladı.
 
TAKİP ETMİŞ
31 Mayıs'ta eşi ile karşılaşan Fatma Bağcı "eve dön" çağrısına olumsuz yanıt verdi.
İkili arasında tartışma yaşanınca Mustafa Bağcı gözaltına alındı. İfadesinde eşinin eve dönmesini istediğini anlatan Mustafa Bağcı, bir daha ona kötü davranmayacağını bildirdi. Fatma Bağcı ise kadın sığınma evinde kalmaya devam etti.

Dün sabah işe gitmek üzere evden çıkan Fatma Bağcı, kendisini takip edip izini bulan eşini yine karşısında gördü. Çift tartışmaya başladı. Bir kere daha reddedilen Mustafa Bağcı namlusu kesilmiş özel yapım av tüfeği ile eşini göğsünden vurup kaçtı. Ambulansla Denizli Devlet Hastanesine götürülen Fatma Bağcı, yolda yaşamını yitirdi.

Polis kaçan kocayı yakalamak için bölgeyi abluka altına alırken, olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki eski otobüs terminali yakınlarında bir kişinin kendini vurduğu bilgisi geldi. Kendini vuran kişinin Mustafa Bağcı olduğu tespit edildi. Ağır yaralı koca, Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak ameliyat masasında hayatını kaybetti.
 
Her seferinde "Bu son olsun" deniliyor ama...
Ayşe Paşalı, 7 Aralık 2010'da, sürekli şiddet gördüğü eski eşi İstikbal Yetkin tarafından 11 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü. Paşalı'nın korunma istedikten sonra öldürülmesi basında geniş yer bulurken, kadına yönelik benzer şiddet olayları devam etmişti. 14 Ocak'ta ise kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. İzmir'in Dikili ilçesinde Hüseyin Civek, boşanmak isteyen ve korunma altında bulunan eşi Selma Civek'ı öldürdü. Yeni Asır'ın önceki günkü sayısında Ege'nin 6 kadın milletvekili de kadına yönelik şiddet olaylarındaki artışa tepki göstererek, "bu son olsun" mesajı vermişti.(YENİ ASIR)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kuşadası bu projelerle uçacak
Seçilir seçilmez Kuşadası’nın sorunlarının çözümü için kolları sıvayan ...
Babalarının anısına...
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde büfe işleten iki kardeş, 7 yıl önce yitirdikleri ...
Marmaris’e 23 yeni mavi bayrak
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, bu yıl 21 plaj ve 2 marinaya mavi bayrağa hak kazandı.
 
‘Kabak aşılı karpuza’ rekor ceza
Denizli hal yönetimi "Kabak aşılı karpuzlara" ağız tadı kaçırıyor gerekçesiyle ...
Kütahya’da bir kişi daha hastaneye kaldırıldı
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Dulkadir köyünde, siyanür karıştığı ...
“Maykıl” artık köylülere emanet
Muğla'nın Yatağan İlçesi'ne iki köye inen domuzlar kahvehaneyi bastı. ...
 
Altın Güvercin 19. kez uçacak
21-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek 19. Kuşadası Festivali ...
‘Yaşayan ölüyüz’
Muğla Peyzaj Mimarları Odası İl Temsilcisi Hülya Yolcubal'ın katil zanlısı ...
15 dakika sürdü, hayatı felç etti
Manisa'nın Gördes ilçesinde saat 15. 00 sularında başlayan sağanak yağmur ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva