HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
12 Ekim 2011 Çarşamba - 11:26

Karşıyaka kent konseyi yenilendi

Karşıyaka Kent Konseyi, Rıfat Özer başkanlığında genel kurul toplantısını yaparak yeni yürütme kurulu üyelerini seçti ve görev bölümü yaptı.

Karşıyaka kent konseyi yenilendi

İZMİR - Karşıyaka Kent Konseyi bünyesinde oluşturulan Gençlik Meclisi, Kadın Meclisi, Engelliler Meclisi, Çocuk Meclisi ile geçtiğimiz ay faaliyete geçen Esnaf Meclisi için de sorumlular belirlendi.
Yapılan görüşmelerde Gençlik Meclisi’ne Ahmet Diker, Kadın Meclisi’ne Semiye Savran, Engelliler Meclisi’ne Fuat Pusat, Çocuk Meclisi’ne Serdar Aktop, Esnaf Meclisi’ne Necat Yılmaz sorumlu olarak seçilirken, Önerileri İzleme Sorumlusu Günsel Sağlam, Çalışma Grupları Sorumlusu da Bülent Kocakurt oldu.
 
Karşıyaka Kent Konseyi Genel Sekreteri Günsel Sağlam “Kent Konseyleri, kentin gelişmesinin birlikte planlandığı, kent sorunlarına halk ile birlikte çözüm arandığı platformlardır. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, engellilerimizin ve esnafımızın toplumsal yaşamdaki etkilerini arttırmak, daha yaşanabilir bir geleceğe hazırlamak, yerinden ve birlikte yönetim temel hedefimiz. Çok değerli Belediye Başkanımız Sayın Cevat Durak' ın önderliğinde kurulan Karşıyaka Kent Konseyi, 2005 yılından bu yana çok gelişti, çok yol katetti. 2006 yılında Kadın Meclisini, 2007 yılında Gençlik Meclisini, 2008 yılında Engelliler Meclisini, 2009 yılında Çocuk Meclisini ve 2010 yılında da Esnaf Meclisini kurduk. Gerek Kent Konseyimiz ve gerekse Meclislerimiz çeşitli konularda çalışma grupları oluşturarak, çalışmalarını ve proje üretimlerini sürdürmektedir. Yenilenen yüzüyle Karşıyaka Kent Konseyi çalışmalarına hızlı bir şekilde ve ara vermeden devam edecek. Yeni projelere ve hizmetlere imza atmayı sürdüreceğiz. Ben, başta her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Cevat Durak’a, Kent Konsey Başkanım Rıfat Özer’e ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.
 
Günsel Sağlam: 1970 yılında Almanya’da doğdu. 1993 yılında 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1994 yılından itibaren İzmir’de serbest avukatlık yapmaya başladı. 2004 yılındaki yerel seçimlerde Karşıyaka Belediye Meclis üyeline seçildi. Belediye meclisi Hukuk Komisyonu Başkanlığı ve Encümen üyeliği yaptı. 2009 yılında yeniden seçildiği Karşıyaka ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi olarak; halen İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Hukuk, Yerel Gündem 21, Kadın Erkek Eşitliği, Denetim Komisyonları ve Meclis Başkanlık Divanı üyeliğini ve Karşıyaka Belediye Encümen üyeliğini sürdürmektedir. Ayrıca Karşıyaka Belediyesi Kadın Danışma Merkezlerinin gönüllü avukatlığını da yapmaktadır. Günsel Sağlam, evli ve iki çocuk annesidir.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca’da okul kantinlerine sıkı takip
Buca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Ruhsat işleri ...
ESHOT şoförlerinden örnek uygulama
Engelli yolcuların toplu ulaşımdaki memnuniyetini arttırmayı hedefleyen ...
Konak Belediyesi’nden şehitlere saygı
Modern çocuk oyun alanları, banklar, sabahları spor yapmak isteyen vatandaşların ...
 
Dayak yiyen kadına Büyükşehir'den dayanma klavuzu
İzmir Büyükşehir Belediyesi 'koca şiddeti'ne karşı kadınlara nasihat listesi ...
Balkan dostluğuna İzmir tescili
“7. Balkanlılar Halk Dansları Festivali” için 7 Ekim’den bu yana İzmir’de ...
Gaziemir’de kış operasyonu
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, belediye kadrosuna canlılık ...
 
Başkan Durak, açtı ağzını yumdu gözünü
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Hiçbir zaman CHP’liliğimden gocunmadım. ...
İşte İzmir'in kentsel dönüşüm haritası
İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yapacağı alanları belirledi. ...
Selçuk'ta pazarlarda denetim sürüyor
Selçuk Belediyesi Çevre ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva