HABERLER>MAGAZİN
4 Şubat 2011 Cuma - 00:00

Kanında uyuşturucu bulunmadı

Önceki gün hayatını kaybeden ünlü sunucu Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni ile ilgili ön rapor tamamlandı. Rapora göre, Foster'ın kanında uyuşturucu maddeye rastlanmadı.’

Kanında uyuşturucu bulunmadı

Önceki gün hayatını kaybeden ünlü sunucu Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni ile ilgili ön rapor tamamlandı. Rapora göre, Foster'ın kanında uyuşturucu maddeye rastlanmadı.’
Ünlü sunucunun cansız bedeni, olayın ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada adli tıp tarafından hazırlanan ön raporda, ünlü sunucunun kanında uyuşturucu madde bulunmadığı bildirildi.
Ayrıca raporda Defne Joy Foster'ın, doğrudan solunum yetmezliği şüphesiyle hayatını kaybettiği belirtildi. Raporda, Foster'in vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı da yer aldı.
İncelemede, Foster'ın sol alnında yeni oluşmuş bir sıyrık belirlenirken (olay sırasında düşmeden kaynaklanmış olabileceği belirtildi), otopsi sırasında savcısı eş İlker Yasin Solmaz'ın ifadesine başvurdu.
Solmaz eşiyle en son 22.00 sıralarında telefonla görştüğünü, kendisine arkadaşlarıyla buluşacağını söylediğini, eşinin astım hastası olduğunu ve sürekli ilaç kullandığını söyledi.
Eşinin alkol kullandığını ancak uyuşturucu ve benzeri bir madde kullanmadığını belirten Solmaz, şikayetçi olup olmama konusuna sonra karar vereceğini ifade etti.
SORU İŞARETLERİ BİTMEDİ
Kesin ölüm nedeni 1.5 ay sonra açıklanacak
 
Defne Joy Foster geçen hafta "Yok Böyle Dans" yarışmasına veda etmişti. Yarışmanın jürisinde yer alan Saba Tümer'e "çok yorulduğunu" anlatmıştı. Foster, kameralara yansıyan son görüntüsünde de oldukça bitkin görünüyordu. Bu durum, 'astım hastası olan Foster yorgunluğa mı dayanamadı?' sorusunu akıllara getirdi.
 
Defne Joy Foster'ın o gece arkadaşlarıyla gittiği 2 mekanda aşırı alkol aldığı iddia edildi.
 
Uzmanlar, alkolün astım hastalığına ölümcül etki yapmasının düşük ihtimal olduğunu ancak alkolün hareketleri yavaşlatmış olabileceğini söylüyor.
 
Bu da Foster'ın, alkol nedeniyle astım krizini atlatamadığı çantasındaki ilaçları almakta geciktiği ihtimalini doğuruyor. Foster'ın yediği başka birşeyin vücudunda alerjik reaksiyon yaratmış olabileceği de ihtimaller arasında.
 
Defne Joy Foster'ın burnundan kan geldiği de iddia ediliyor. Uzmanlar, astımla burundan kan gelmesi arasında herhangi bir bağ olmadığını söylüyor. Bu da Foster, 'kalp krizi ya da beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetmiş olabilir mi?' sorusunu akıllara getiriyor.
 
Tüm bu soru işaretleri Adli Tıp Kurumu'nun raporuyla ortadan kalkacak. Foster'dan alınan kan ve doku örneklerini incelenecek ve kesin ölüm nedeni 1.5 ay sonra açıklanacak.
 
NEDEN AMBULANSI HEMEN ÇAĞIRMADI!
Kerem Altan’’ın, Defne Joy Foster rahatsızlandığında hemen ambulans çağırmak ya da onu hastaneye götürmek yerine doktor bulmak üzere evden ayrılması ve Foster’’ı yalnız bırakması tartışma yarattı.
Defne Joy Foster, önceki sabah Kerem Altan’’ın Kadıköy-Göztepe’’deki evinde hayatını kaybetmişti. Altan, polise verdiği ifadede Foster’’ın o gece boğazından hırıltılar geldiğini, fenalaştığında önce elini ve yüzünü soğuk suyla yıkadığını, durumu iyice kötüleşince de doktor bulmak üzere iki farklı polikliniğe doktor bulmaya gittiğini söyledi.
Altan’’ın, Foster rahatsızlandığında hemen ambulans çağırmak ya da onu hastaneye götürmek yerine doktor bulmak için evden ayrılması ve Foster’’ı yalnız bırakması tartışma yarattı.
Altan’’ın doktor ararken vakit kaybettiği, durumunun kötüleştiğini fark ettiği an ambulans çağırsaydı Foster’’ın hayata döndürülebileceği konuşulmaya başlandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Medyanın zirvesinde Cem Yılmaz var
MTM’’nin, 2 bine yakın gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitesinde yayınlanan ...
Defne'ye son veda’…
Arkadaşının evinde ölü bulunan Defne Joy Foster, son yolculuğuna uğurlandı. ...
Yine yeni yeniden Dallas: JR ekrana dönüyor!
Televizyon tarihinin unutulmazlarından 'Dallas' yeni jenerasyonuyla ...
 
1 milyon doları havaya saçtı!
"Puff Daddy" adıyla tanınan dünyaca ünlü hip hop yıldızı ve prodüktör ...
İzmir basınında bugün’…
Kentin ve bölgenin gazetelerinden öne çıkan haberler ve manşetlere taşınan gelişmeler’…’
Defne'nin son 48 dakikası’…
Defne Joy Foster'in fenalaşması üzerine doktor aramaya çıkan Kerem ...
 
Şok ölümün ardından kafalarda üç soru’…
Defne Joy Foster’’ın cesedinde darp ve cebir gibi izlere raslanmazken ...
Defne’’yi son gören adam o geceyi anlattı’…
Türkiye Defne Joy Foster’’ın aramızdan ayrılışının şokunu yaşıyor’… Defne’’nin ...
Lindsay bu kez de hırsızlıkla suçlanıyor
Başı dertten kurtulmayan genç yıldız, bu kez de 5 bin dolar değerinde ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hangisi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (6) “Hamam mı? yoksa Spa mı?”
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva