HABERLER>MAGAZİN
3 Şubat 2011 Perşembe - 00:00

Defne’’yi son gören adam o geceyi anlattı’…

Türkiye Defne Joy Foster’’ın aramızdan ayrılışının şokunu yaşıyor’… Defne’’nin yaşamını yitirdiği evin sahibi ve arkadaşı Halit Kerem Altan o geceyi anlattı’…’

Defne’’yi son gören adam o geceyi anlattı’…




İSTANBUL - Defne Joy Foster’’in evinde yaşamını yitirdiği Halit Kerem Altan, Göztepe Polis Merkezi’’ne götürülerek ifadesi alındı.

Defne Joy Foster'ı kaybettik... haber için tıklayınız...

HEPSİ EN ZOR YAZI... haber için tıklayınız...

DEFNE'NİN SON 48 DAKİKASI... haber için tıklayınız...

ÖLÜMÜN ARDINDAN KAFALARDA ÜÇ SORU... tıklayınız...

Altan’’ın ifadesinde geceyi şöyle anlattığı öğrenildi: ’”Arkadaşlarımla gittiğimiz mekanda, bir müddet sonra Defne ile konuşmaya başladık. Bir süre sonra Defne ile dans etmeye başladım. Bu şekilde tanıştık. Defne çok fazla alkol almadı. Ben de iki adet vokta içtim.
Yaklaşık 20-30 dakika eğlendikten sonra bardan ben, Defne ve iki arkadaş beraber çıktık. Bir ticari taksiye bindik. Yol üzerinde iki arkadaşı evlerine bıraktık. Defne ile Göztepe Mahallesi’’nde bulunan evime saat 04.00 sıralarında gittik. Bir müddet oturduk.
Duygusal anlamda aramızda yakınlaşma oldu. Ancak cinsel ilişki yaşanmadı. Otururken Defne’’nin boğazından hırıltı şeklinde sesler gelmeye başladı. Benden yiyecek istedi. Dolabı açıp zeytin ezmesi ve krem peynirden biraz yedikten sonra votka istedi. Kola ile karıştırılmış bir bardak votka verdim. Votkasından bir ya da iki yudum aldıktan sonra masaya bıraktı. Yatak odasına gittik. Aramızda duygusal anlamda yakınlaşma burada da oldu. Ancak yine cinsel ilişki yaşanmadı. Tanıştığımız andan itibaren Defne’’nin alkol dışında herhangi bir madde aldığını görmedim. Hasta olup olmadığını da bilmiyordum. Sonra Defne’’nin boğazından yine aynı ses geldi.
 Çok bitkin görüyordu. Soğuk su ile yıkarsam kendine geleceğini düşündüm. Banyoya götürüp biraz soğuk su ile yıkadım. Ancak gittikçe kötüleşiyordu. Eve yakın olan Bağdat Caddesi’’ndeki Acıbadem Kliniği’’ne gittim. Güvenlik görevlisi kimsenin olmadığını söyleyerek İstek Vakfı’’na ait kliniğe yönlendirdi. Ancak burada da kimse yoktu. Sonrasında eve döndüm. Yatakta baygın halde yatıyordu.
Ben biraz da alkollü olduğunu düşünüyordum. Durumu düzelmeyince 06.30 sıralarında Back-up’’ı aradım. Hangi doktorla görüştüm bilmiyorum. Hatırladığım tek şey acil bir ambulans istediğimdi. Yaklaşık 10-15 dakika içinde ambulans geldi ve doktor hemen ilk müdahaleyi yaptı. Defne’’nin ex olduğunu söyledi. Sonra da polise bilgi verdik.’”


İKİ HAYALİ GERÇEK OLDU
1975’’te Türkiye’’ye gelen Amerikalı bir asker, İzmirli güzeller güzeli Hatice’’ye görür görmez aşık oldu. İlk evliliğini cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Siren Ertan’’ın babası Barış Ertan’’la yapan Hatice de Amerikalı bu askere karşı kayıtsız kalamadı. Ailesinin tüm karşı gelmelerine rağmen siyahi sevgilisinden gelen evlenme teklifine ’‘evet’’ dedi ve ikinci kez nikah masasına oturdu.
Bu evlilikten 2 Mayıs 1979’’da Defne dünyaya geldi. Adana İncirlik doğumlu olan Defne ilk ve ortaokulu İzmir Alsancak’’ta okudu. En büyük hayali sunuculuktu. Bunun için de ilk adımı 1996’’da Kral TV’’de attı. Sempatik tavırları ve çalışkanlığıyla dikkat çeken ünlü sunucuya arkadaşları ’‘atom karınca’’ lakabını taktı.
Enerjisiyle kabına sığmıyordu. Kısa sürede dizi yapımcılarının da dikkatini çekti. Sırasıyla Ruhsar (1997) Beyaz Yalanlar (2000) Sihirli Annem (2003-2006) Selena (2008) Hayal ve Gerçek (2007) dizilerinde rol aldı. Sunuculuktan da vazgeçmedi. Çeyiz Show, Çat Kapı, Bir İş İçin Lazım, NTV Yeşil Ekran, Uzman Avı, Zula gibi programları sundu. Polemiklerden uzak duran sadece yaptığı işle gündeme gelen Defne özel hayatını da gözlerden uzak yaşadı. Görüntü yönetmeni sevgilisi İlker Yasin Solmaz ile 2 Haziran 2008’’de yaptığı evliliği bile aylar sonra yaptığı bir röportajda açıklayarak şaşırttı. Eşiyle birlikte Assos’’ta Inn Butik Hotel’’i açtı. İkinci büyük bir hayali olan anneliği tattı ve 13 Haziran 2009’’da ’‘inşallah babasına benzer’’ dediği oğlu Can Kılıç’’ı dünyaya getirdi.
Evliliğiyle birlikte kabuğuna çekildiği düşünülen ünlü sunucu televizyon kariyerinde gerçek patlamayı Acun Ilıcalı’’nın ’“Yok Böyle Dans’” yarışmasına katılarak yaşadı.
Yarışmada dobra konuşmaları ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Partneri Rick Rose ile birlikte diğer finalistlere karşı kıran kıran bir mücadele verdi. Son 4 çift arasına girmeyi başardı her hafta ’‘bugün eleneceğim, hissediyorum’’ dediği yarışmaya geçen hafta veda etti. Foster Acun Ilıcalı’’nın Survivor yarışmasına da katılacaktı.
"HAYAT HESAP YAPACAK KADAR UZUN DEĞİL"
Defne 14 gün önce Twitter’’da ’“Hayır bisey diil trafikte ölecez, ya kalpten ya stresten’” demişti. Foster, geçen hafta son röportajında da ’‘Deli misiniz?’’ sorusuna, ’“Hesapsızım, hayat hesap yapacak kadar uzun değil’” diye cevaplamıştı.
İŞTE DEFNE JOY FOSTER'IN TWİTTER'DAKİ SON MESAJLARI
AŞK...kimsenin yaninda uzun sure kalmayan bi .rospu gibi...
Hayir bisey diil trafikte ölecez ya kalpten ya sitiiresten
Tek bildigim maç kalbimle beynimin oynadiği...goller diil galiba pozizyonlar onemli
Uyumayan sehrin uyuyan akillarina ask ufleyesim var.. Belki kalbe ulasir diye yine ümidim hep ümidim....
Calisiyorum calisiyorum ve fakat yinede dans edemiyorum.nasii olcak bilmiyorum :)
Kısın geldigini zanederken açan güneşten daha güzel pek çok şey var Amaa bugünün birincisi güneşti
Tatilde hicbiseyi takip etmiyor ya insan çok keyifli oluyo.İstanbul lisanını yakalayamamakda öyle. Ramız dayı ezel kıvanç noluyo yahu
Fethiye'de tekne sefası yapanlar aksamda sallaniyolar. Dünya donüyor ben donüyorum :)
Köprüde hep trafiik hep trafiiiik.bu ne canım.bence artık herkes kendi yakasında kalsın.çözelim bu ısı.
Doğduğu gün ölen insanlar muhtemel sıkıntıdan ölüyolar :)
Bugün benim dogumgunum.hem yasliyim hem şaşkınım.gençlimi heyecanlarımı hayallerimi hediye paketiyle bana geri verirlerse çok kıyak olur 
Yarın dogumgunum :( sonbaharda dogunca hayat ayrı bir melankoli
Bu havaların katil ruhunu ozlemisim.ya kendime kiyicam ya kiyamadigima...
hadi gel kurtar beni.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Lindsay bu kez de hırsızlıkla suçlanıyor
Başı dertten kurtulmayan genç yıldız, bu kez de 5 bin dolar değerinde ...
13 tablo için arabasını sattı!
Geçtiğimiz hafta bir radyo programına konuk olan Kubat, resim sanatına ...
Erdoğan’’a suikast hayal ürünü çıktı
MİT'in yazısıyla gündeme gelen Başbakan'a suikast iddialarının ...
 
ROJ TV Nobel'e aday gösterildi!
PKK ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan ROJ TV, aralarında ...
Şok: Defne evinde ölü bulundu!
İzmirli Ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster Caddebostan’’daki evinde ölü bulundu. ...
Zuhal Topal hamile mi?
Geçen yaz Sapanca'da dillere destan bir düğünle işadamı Ali Özbir ...
 
İşte ek iş yapan ünlüler
Birbirinden ünlü isimler sanattan kazandıklarını gayrimenkule yatırarak ...
Lugano alkolmetreyi üflemek istemeyince’…
Ortaköy'de polis tarafından çevrilen Fenerbahçe'nin yıldızı Lugano, ...
Seda Sayan’’ın ’‘durduramadığı’’ röportaj
Seda Sayan, Nuriye Akman'ın TRT Haber'de sunduğu ’‘Akılda Kalan’’ ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Kartla ödemede 'derin' sorular!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Yolun sonu
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Hangisi?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Buraya kadar!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Pişmanlıklar
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gürgen Kral
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (6) “Hamam mı? yoksa Spa mı?”
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Rüşvet ile jest arasında!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva