HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Haziran 2024 Perşembe - 09:12

İzmir'in ilk kent lokantası faaliyete girdi... Kemeraltı'nda kapılarını açtı!

Artan ekonomik krizde yurttaşların sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeğe ulaşmasını sağlayacak Kent Lokantaları’nın ilki Kemeraltı Çarşısı’nda açıldı. Başkan Tugay, “Özellikle gençlerimizin, öğrencilerimizin, emekçilerimizin günlük yemek masrafına destek olmak için hizmete aldığımız Kent Lokantamız İzmir’imize hayırlı, uğurlu olsun. Kent Lokantalarımızın sayılarını artıracağız” dedi.

İzmir in ilk kent lokantası faaliyete girdi... Kemeraltı nda kapılarını açtı!

İzmir'deki Kent Lokantaları’nın ilki Kemeraltı Çarşısı’nda hizmete girdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kent lokantalarının sayılarını artıracaklarına belirterek, “İhtiyaç sahibi yurttaşlarımızın yanındayız.  Artan ekonomik krizde özellikle gençlerimizin, öğrencilerimizin, emekçilerimizin yemek masrafına destek olmak istiyoruz” dedi.

İlk şubesi Tarihi Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’nda açılan Kent Lokantası bölgedeki esnaflarda ve çarşıya gelen vatandaşlarda memnuniyet yarattı. Hafta içi saat 11.30’dan itibaren hizmet verecek lokantada dört çeşit yemekten oluşan menü 50 TL.’den yurttaşlara sunulacak.


 
'Et, bakliyat ve sebze de olacak'
Grand Plaza A.Ş. Genel Müdürü Hilmi Aksoy, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay’ın talimatıyla Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı’ndaki ilk Kent Lokantamızı hizmete aldık. Bayram tatilinden sonra birçok ilçeye hizmet götürmeyi planlıyoruz. Hedefimiz her ilçede bir şubemizin olması. Bundan sonra ikinci durağımız Çiğli olacak. Karabağlar, Bornova ilçeleri ile devam edecek. Özellikle öğrencilerimizin olduğu ilçelere yoğunlaşacağız. Kırmızı eti, beyaz eti, bakliyatı ve sebzesiyle beslenme açısından dengeli, güvenilir ve lezzetli bir menü sunuyoruz” dedi.


 
'Cemil Başkan bereketiyle gelmiş'
Kent Lokantası’nda yemek yiyen Murat Ülkü, “Esnaf için, çarşıya gelenler için çok güzel bir hizmet. Bereketiyle gelmiş Cemil Başkan. Çok teşekkür ediyoruz. Menü çok güzel, mükemmel. Yapana, yaptırana, buraya bunu açtırana çok teşekkür ederiz. İzmirlilere hayırlı olsun” diye konuştu.  Ali Osman Balamir de, “Ben böyle bir hizmetin sunulacağını hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim. Harika bir şey. Milletimize, esnafımıza hayırlı olsun. Başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu. Uygulamadan memnuniyet duyan Mehmet Barış, “Merak ettik, geldik, çok da beğendik. Bu hizmetin çoğalmasını isteriz. Herkes yararlansın. Çünkü çok ekonomik” ifadelerini kullandı.

Esnaf Mithat Karakoç ise, “Çok faydalı olmuş. Özellikle esnafımız ekonomik yemek yiyor. Belediyeye teşekkür ederiz. Belediyemiz de olmasa demek insan yemek yiyemeyecek” dedi. 

 
İzmir bayrama hazır!
 
Balçova'da satranç heyecanı
YORUMLAR
Toplam 22 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehtap ç 23 Haziran 2024 Pazar 22:01

Başkanım cemil tugay sizi alkışlıyorum çok güzel iş yaptınız lokanta açmakla devamı gelir inşallahta bu vatandaş ucuz yemek yiyebilsin bizim iligimizi kemigimizi kemirdiler kemer altı esnafı yiyen var yiyemiyen biz artık fiyat artışlarından yimiyoruz evde ekmek arası yapar gene yemem onlardan.insanları sömürdüler her hafta fiyat değişiyor dönercide. Başkanım size başarılar diliyorum iyiki siz geldiniz başkan oldunuz bizi bitirdiler. Saygılarımla başkanım.

Yorumu oyla      0      0  
Ünal karakaya 23 Haziran 2024 Pazar 00:35

Bu projeyi kim akıl ettiyse helal olsun. Harbiden halkın adamı.ricam sakın vazgeçmeyin.varmı ulan 70 gram döneri 350 ye satmak.varmı ulan bı sögüşü 200 tl satmak.varmı ulan kıymalı pide diye otu çöpü İçine doldurup kıymalı pide diye vatandaşa 200 tl ye satmak.varmı ulan tavuk döner diye bir dürümü 100 TL''ye satmak sen zaten kilosunu 100 TL''ye alıyorsun.ayıp vatandaşı gıdasızlıktan zayıflattınız.devam başkanım kim ne derse eyvallah etme.teşekkürler başkanım.saygılar

Yorumu oyla      0      0  
Kemeraltı 14 Haziran 2024 Cuma 18:39

Siyasi partinin kimden yana olduğunu hizmeti kime götürdüğünden,vergiyi hangi gelir seviyesinden ne oranda aldığından anlarız. Yerel yönetimler, iktidarların sağlam dayanaklarıdır.Oyu kimden alıyorsan hizmeti ona götüreceksin,oyu halktan alıp kaynağı tarikata,yandaşa aktarıyorsan senden halka yarar gelmez.Halk da bunu bilerek oy vermeli!

Yorumu oyla      0      0  
Doğma büyüme İzmirli 14 Haziran 2024 Cuma 00:06

Başkan çok güzel ve iyi ama kemeraltı yeri değildi keşke bir araştırma yaptırsaydın hastaneler üniversiteler sanayi bölgeleri ilçeler buraları öncelikli çok güzel düşünülmüş bir proje fakat malum esnaf zor durumda başarılarınızın devamını diliyorum bir İzmirli olarak

Yorumu oyla      0      0  
Rıza 13 Haziran 2024 Perşembe 18:39

Helal olsun Başkan Cemil Tugay'a vicdanlı insan ???? Kent Lokantasını her yere bol bol şube açsınlar , halk ulaşsın ,,, yesinler ,,,

Yorumu oyla      5      0  
memnuniyetsiz 13 Haziran 2024 Perşembe 18:32

Buca belediyesinin açtığını da devralıp tek elden yürütülmeli Kent lokantaları. Esnaf goygoyculuğu yapanlar dünyadan haberi olmayan bilgisizler. Lokantaların bulundukları yerde esnafa etkileri olsa olsa %5 olur. Fiyatlara itiraz eden ahmaklara gelince, 128 milyar dolar uçtuğunda neredeydiniz, şimdi mi aklınıza geldi tasarruf? Geçmediğiniz köprüye, uçmadığınız havaalanına döviz bazlı vergi ödüyorsunuz, sesiniz çıksa ya!

Yorumu oyla      5      0  
Sabriye karakaya 13 Haziran 2024 Perşembe 18:24

Çok güzel bir hizmet cemil başkanı tebrik ediyorum demekki ucuz yemekde oluyormuş esnafa kapak olsun her hafta zam yapıyorlar dolarda yükselmiyor ama esnaf dükkan kirası diyor siğorta diyer vatandaşın kanını emiyorlar örnek alsınlar cemil başkanı

Yorumu oyla      4      0  
Mehtap ç 13 Haziran 2024 Perşembe 18:15

Başkanım çok iyi yaptınız bütün herkes yemek yiyebilcek kemer altında esnaf lokanta dönerciler fiyat aldı başını gitti bir döner 300. Kolası 45. Bir ufak minik şişe insafsizlik.bu lokantayi açmanız çok çok iyi oldu.ilk fırsatta gitcem.saygilarimla başkanım cemil tugay.

Yorumu oyla      4      0  
M.Salih YİL?İRİM 13 Haziran 2024 Perşembe 17:36

Öncelikle şu ESHOT 1,2,3,, aktarmalardan ek ücreti kaldırmasını, 1,5 saat uygulamasının tekrar devreye girmesini istiyoruz,vatandaş olarak ,malum vatandaş geçim sıkıntısı çekiyor

Yorumu oyla      1      0  
Vatandaş 13 Haziran 2024 Perşembe 17:09

Esnaf para kazanıyor ona değil öğrenciye olmalı.ucret 80 _100 olmalı. Arkadaş. Kampuslerde , olmalı..

Yorumu oyla      0      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir bayrama hazır!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir Kurban Bayramı ...
Bornova'nın parkları için yeni yatırım
Bornovalıların keyifle zaman geçirmesi için park ve bahçelerin bakımına ...
Büyükşehir'den 'memur isyanı' açıklaması: Taraflar için sıkıntı verici sonuçlar doğuracak!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu iş sözleşmesinde istenen sonucun alınmaması ...
 
Büyükşehir’de memurlar iş bıraktı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesinde görüşmelerin tıkanmasının ...
Mecliste gündem memur isyanı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Haziran ayı olağan meclis oturumu meclis ...
İzmir'in bir lezzeti daha tescillendi!
Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan’ın, seçim öncesinde verdiği söz, yöresel ...
 
İzmir ile Kuzey Ege adaları daha da yakın olacak
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Midilli Belediye Başkanı ...
Büyükşehir’de TİS krizi... Sendika iş bıraktı!
Tüm Bel-Sen ve İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında bugün gerçekleştirilen ...
Bir zam da feribota!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, deniz yoluyla gerçekleşen araç taşımacılığına zam yaptı.
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Türk Milleti!!!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Az okumuşlar
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Karl Marx ve Mehmet Şimşek!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Kabiliyetsiz milletin Atatürk’ü olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
1 Temmuz eşiği ve normalleşememe!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Despina Vandi Çeşme’de… Kaçırmamak gerek
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Kaytara kaytara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Oxford şehitleri
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Varlık-Hiçlik ekseninde gerilen insan
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Ya o vergiler hayatımıza girerse!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva