HABERLER>SEÇİM 2015
19 Ocak 2014 Pazar - 15:02

İşçi Partisi İzmir'deki ilk adayını açıkladı!

Emekli Albay Yavuz Efe İşçi Partisi’nin Foça Belediye Başkan adayı oldu. Efe, “30 Mart yerel seçimlerinde inanıyorum ki Foçalılar bir kez daha aldatılmaya izin vermeyecektir. 31 Mart sabahı güneş Foça üzerine doğacaktır. Foça halkı mührü yıldıza basacak, Foça Türkiye’nin yıldızı olacak” dedi.

İşçi Partisi İzmir deki ilk adayını açıkladı!

İZMİR - Aday adaylığına başvurduğu günden bu yana seçim çalışmaları büyük bir hızla yürüten Yavuz Efe İP’nin Foça belediye başkan adayı oldu. Efe’nin adaylığının açıklanacağı tören öncesi yüzlerce araçlık bir konvoy oluşturuldu. Konvoy sırasıyla Ilıpınar, Gerenköy, Yeniköy ve Bağarası’nı ziyaret etti. Burada yurttaşlar İşçi Partisi’ne büyük ilgi gösterdi.
Konvoy, daha sonra bir süre Foça şehir merkezini dolaştı. Yavuz Efe yol boyunca yurttaşları selamladı ve coşkulu bir kalabalıkla törenin yapılacağı Reha Midilli Kültür Merkezi’ne geldi.
Beş yüz kişinin katıldığı aday tanıtım törenine katılan yurttaşlar sık sık “Mustafa Kemal'in askerleriyiz” ve “Türkiye'nin yıldızı Foça olacak” sloganları attı. Törene Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Koldaş ve yönetim kurulu üyeleri, Sev Koru Derneği yönetim kurulu, CKD ve Reha Midilli Vakfı yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

“FOÇA HALKI MÜHRÜ YILDIZA BASACAK, YAVUZ EFE FOÇA’YA ÇOK YAKIŞACAK”
İP Foça belediye başkan aday tanıtım töreni saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını yapan İP İlçe Başkanı Nurhan Akova, “Yerel yönetimlerden Milli Hükümet’e yürüyoruz. Atatürk’te birleşenlerin partisi olarak, Foça’da halkçı bir belediye için geliyoruz” dedi. “İddialıyız, kararlıyız 31 Mart'ta Foça'yı biz yöneteceğiz” diyen Akova, Partimizin Foça Belediye Başkan adayı Yavuz Efe’dir. Foça halkı mührü yıldıza basacak, Yavuz Efe Foça’ya çok yakışacak” şeklinde konuştu.

İP Foça adayı emekli albay Yavuz Efe salonu dolduran yurttaşların alkışları ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları eşliğinde kürsüye geldi. Eşi ve kızıyla birlikte el ele kürsüye çıkan Efe, salonu dolduran partililere ve yurttaşlara "yapar mıyız" diye sordu. Efe'nin bu sorusuna salonda bulunanlar hep bir ağızdan "yaparız" diye yanıt verdiler.
Yavuz Efe, “Şu an aramızda olmayan ve özgürlükleri haince tutsak edilmiş genel başkanımızı, komutanlarımızı yani tüm vatanseverleri yürekten selamlıyorum” diyerek konuşmasına başladı.
Ülkemizdeki siyasi bunalımlarım kaynağının Atatürk'ten uzaklaşmak olduğunu belirten Efe, "Size söz veriyorum, Atatürk ilkelerinden ayrılmadan çalışacağım" dedi.
Foçalıların olumsuz şartlar içerisinde olduğuna ve turizmden gerekli payı alamadığına dikkat çeken Efe, “Bu durum Foçalıların kaderi değildir. Foça'daki eksiklikler bugüne kadar gittiğimiz her yerde yurttaşlarımız tarafından da dillendiriliyor. Temel hak ve ihtiyaçları düzenlemek, gençlerimize iş yaratmak, Foçamızı layık olduğu yere getirmek bütün Foçalıların görevidir” şeklinde konuştu.
 


"FOÇALILAR BİR KEZ DAHA ALDATILMAYA İZİN VERMEYECEKTİR!"
Konuşması sık sık “Türkiye'nin yıldızı Foça olacak" sloganlarıyla kesilen Efe, şöyle devam etti:
“Uzman bir kadroya, bilgi birikimine ve tecrübeli bir ekibe sahibiz. Sizleri mahcup etmeyeceğiz. Kul hakkı yemeden, yedirtmeden, halkımızla iç içe her an sokakta olacağıma, sistemli bir çalışma yürüteceğime söz veriyorum. Halkımızın umutları, iş ve aş beklentilerini birilerinin iki dudağı arasından kurtaracağız. Gençlerimizi işsizlik belasından kurtaracağız.”
‘Biz projelerimizi anlatacağız, kişilerle, partilerle uğraşmak yerine Foça için düşünüp, Foça için üreteceğiz. Çocuklarımızın geleceği için çalışacağız’ diyen Efe, “30 Mart yerel seçimlerinde inanıyorum ki Foçalılar bir kez daha aldatılmaya izin vermeyecektir. 31 Mart sabahı güneş Foça üzerine daha bir güzel doğacak. Foça halkı mührü yıldıza basacak, Foça Türkiye’nin yıldızı olacak" diye konuştu.
Efe, konuşmasının ardından ailesi, İP Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen ve parti yöneticileriyle birlikte ele ele poz verdi.
Aday tanıtım törenin ardından kültür merkezinden beraberindeki partililer ve yurttaşlarla birlikte ayrılan ve Foça merkezine yürüyen Efe, yol boyunca esnaflarla tokalaşıp, bir süre sohbet ettikten sonra Foça Çarşısı’ndaki seçim bürosunun önüne geldi.

“30 MART AKŞAMI BELEDİYE BİNASINA ZAFER YÜRÜYÜŞÜNE DAVETLİSİNİZ”
İP Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen seçim bürosunun önünde bir açıklama yaptı. ‘30 Mart'tan sonra belediyeyi yönetecek kadroyu açıklamak için toplanmış bulunuyoruz’ diyerek sözlerine başlayan Şen, “İşçi Partisi'nin Milli Hükümet için başlattığı yürüyüş zaferle tamamlanacaktır" dedi.
Türkiye'yi bölmeye çalışanların kendi içlerinde bölündüğünü vurgulayan Şen, "Birbirlerinin kanunsuzlukları ve yolsuzluklarını açıklıyorlar. Bu sistemin sonu gelmiştir. Çökmeye başladılar. Bu 'sizi yıkacağız, Atatürk devrimini yeniden kuracağız' diyenlerin iradesidir" dedi. Konuşmasında Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Şen, "CHP yönetimine 'gelin Atatürk'te birleşelim' dedik, ancak onlar Fethullah Gülen'de birleşmeyi tercih ettiler" şeklinde konuştu. 
"Türk milletini seçeneksiz bırakamazdık" diyen Şen, konuşmasını şöyle sürdürdü: "İşçi Partisi tarikatların dostu değildir. Her türlü gerici örgütlenmenin düşmanıdır ve bunları temizleyecektir. Partimiz Atatürk'te birleşenlerin partisidir."
İzmirlilerin Tayyip Erdoğan'ın sağ kolu Binali Yıldırım'la 64. akil adam Aziz Kocaoğlu arasında tercihe mahkum edilemeyeceğini vurgulayan Şen, "En yakın zamanda Büyükşehir belediye başkan adayımızı açıklayacağız" dedi. Foçalılara  "Diyarbakır'a açılım ziyaretleri yapan belediye başkan adayını mı yoksa Yavuz Efe'yi mi tercih edeceksiniz" diye soran Tugay Şen, "Foça'da Mustafa Kemal'in subayı Yavuz Efe'yle yola çıkıyoruz. Foça'da iktidar olacağız, Türkiye'de iktidar olacağız. Gerçekten halkçı bir belediye için, sırça köşklerinden çıkmayan değil, sizlerle iç içe olan bir belediye yaratacağız" dedi. Bazı çevrelerin "Oyları bölüyorsunuz" şeklindeki sözlerine de değinen Şen, “Bölmeye değil, Atatürk'te birleşmeye geliyoruz. Fethullah Gülen'de birleşmek istemiyoruz iradesiyle geliyoruz" şeklinde konuştu. Şen, sözlerini "Sevgili Foçalılar Belediye Başkan Adayımız Yavuz Efe'yi sizlere emanet ediyorum. 30 Mart akşamı buradan belediye binasına yapacağımız zafer yürüyüşüne sizleri de davet ediyorum" diyerek noktaladı.
Konuşmanın ardından Yavuz Efe ve Tugay Şen el ele vererek yurttaşlarla birlikte İzmir Marşı'nı söylediler.
İP Belediye Başkan adayı Yavuz Efe ve eşi Alev Efe, İP Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen, İP Foça İlçe Başkanı Nurhan Akova ve İP İzmir İl Başkanvekili Hasan Ali Kızılırmak seçim bürosunun kurdelasını birlikte kestiler.
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BUYURAN 19 Ocak 2014 Pazar 21:35

komnist rejimin amblemini taşıdığınız müddetçe türkiye genelinde yüzde 1 i ble göremiyeceksiniz ancak saf gençleri kandırırsınız yıllarca mao kominist rejime hizmet ettiniz ve ediyorsunuz

Yorumu oyla      12      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den 'sakin şehir'de seçim startı: 'Bu daha başlangıç'
CHP Seferihisar İlçe Teşkilatı 2014 yerel seçim startını verdi. İlçede ...
CHP’de son karar: 8 ilçede ‘yoklama’ olacak mı?
PM Üyesi Hüseyin Saygılı Egedesonsöz’e yaptığı açıklamada Genel Merkez’in son kararını bildirdi.
Kocaoğlu’ndan 3 kritik mesaj: Adaylar, seçim startı ve istifalar…
Başkan Kocaoğlu seçim ofisini gezdi, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun davet ...
 
AK Partili Baran: Mutlu Karşıyaka için adayım
AK Parti Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı ve Ak Parti İzmir İl Engelliler ...
Pınarbaşı’nda Taşer coşkusu: Kocaoğlu’na bombardıman
“İzmir’i yönetmek isteyen iki adayın da mızrakları çuvala sığmıyor. Bornova ...
Bornova aday adayı Dündar’a mimarlardan onay!
CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Enver Dündar’ın geçtiğimiz hafta ...
 
Yıldırım’dan Çeşme mesajları: İthal aday yanıtı ve hizmet vurgusu
AK Parti Büyükşehir Adayı Çeşme’de STK’larla yapılan toplantıda yerel ...
Taşer’den Büyükşehir’e ESHOT salvosu: Rakamlarla konuştu
MHP Adayı Murat Taşer rakamları ortaya koyduğu yazılı bir açıklama yaparak ...
CHP İzmir’de istifa rüzgarı
PM’de 11 ilçe adayının açıklanması sonrası İzmir’de sarsıntılar yaşandı. ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Stoilov’a nazar değdi!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Gönlüm hep seni arıyor neredesin?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Kirpi ikilemi – Hayır deme sanatı
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmirli giderek kendini daha kötü hissediyor
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Netameli meseleler 7
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bir portre: Sadullah Usumi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Tire pazarında…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
İsrailli çocuklara mektuplar (2) Barış sizin elinizde çocuklar!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Nasıl toprak reformu yapılmalı?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Yaşamak...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva