HABERLER>POLİTİKA
28 Eylül 2011 Çarşamba - 13:51

İlçe Başkanı’na zehir zemberek sözler

AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi İpek Özgür sert konuştu, egedesonoz.com’daki ‘AK Parti’de İzmir’de yumruklar’ konuştu haberimiz sonrası İlçe Başkanı İsmail Sarı’yı suçladı.

İlçe Başkanı’na zehir zemberek sözler

Egedesonsöz - Partilisi Manavkuyu Mahalle Temsilcisi Şevket Eroğlu’nu dövdürttüğü iddiasıyla disipline gönderilen Belediye Meclis Üyesi İpek Özgür, İlçe Başkanı İsmail Sarı’yı suçladı. İlçe kongrelerinin yaklaştığı süreçte kendi önünün kesilmek istendiğini ifade eden Özgür, ilçe başkanlığına aday olduğu için hakkında disiplin kararı alındığını belirtti. Özgür, “İsmail Sarı AK Parti’ye değil. DSP’ye çalıştı. Kendisi Ahmet Piriştina’nın yanında ayakçılık yaptı” dedi
 
AK Parti İzmir'de yumruklar konuştu haberi için tıklayın

Egedesonsöz.com olarak Belediye Meclis Üyesi İpek Özgür’ün açıklamalarını aynen yayınlıyoruz. İşte Özgür’ün kendi kaleminden ağır sözleri:
 
“Ben İpek Özgür İzmir’in yerlisi olarak fakülte eğitimini tamamlamış parti kurulduğundan beri her kademede görev yapıp şu an da Bayraklı Belediye Meclis Üyesi görevinde bulunmaktayım.İsmail Sarı’nın basına taşıdığı disiplin safsatası Mansuroğlu Mahallesi delegasyon çalışmasında İsmail Sarı ekibinin çağırdıkları noktaya gittiğimde ki sözlü münakaşadan başka bir şey değildir. Herhangi bir kavga olmamıştır. Üstüne üstelik gece beni çağıran onlardır.
 
Benim, Liderim ve Genel Başkanım olan Sayın Recep Tayyip Erdoğanın gösterdiği çizgiden şaşmam. Genel Başkanım her konuşmasında’’BU TİRENDEN İNEN BU TİRENE BİR DAHA BİNEMEZ’’vurgusunu yapmıştır. İsmail Sarı denen kişi DSP’de siyasete başlayıp sonra CHP’ye sonra Ak Partiye Belediye Başkan adaylığı verilmeyince tekrar CHP’ye gidip Piriştinanın yanında ayakçılık yapmıştır. Bir önceki kongremizde de tekrar dönemin il başkanı tarafından emir vaki kurulan ekibin başına geçirilip tekrar Ak Partiye dönmüştür. Halkın dilinde ki ismi dönek taklacı olan İsmail Sarıyı Başbakanımın değimine keza İlçe Başkanı olarak tanımıyorum. Böyle küçük oyunlarla olmayan olayları olm uş senaryolarıyla yıpratmaya yıldırmaya çalışması geçmişte siyaset yaptığı partilerde ki ahlakındandır.
 
İl Başkanlığı tarafından kurulan emektarlarında olduğu yönetimde 60 kişilik asil ve yadek yönetimde 50 kişi İsmail Sarı ile ters düşüp gitmiş veya karşısına dikilmiş 15-20 kişiyi geçmeyen yönetim toplantıları yapan şu anda yanında kalan 10 kişi geçmişte çoğunluğu DSP’de CHP’de siyaset yapan 10 kişi ile aldığı disipline sevk kararı Parti Tüzüğümüzü ihlal edip Kadın Kolu Başkanı ve Gençlik Kolu Başkanının da imzası ile 9’a karşı 11 oyla alınıp bizi çağırıp olayı dinlemeyip olayı tamamen kişiselleştirip sözlü münakaşayı kullanarak alınan bu karar benim için selpak mendilinden öteye geçemez. 
 
Partimi küçültmek için eleinden gelen çabayı sarfeden Bayraklı Belediye Meclis Komisyonları dağıtılırken ehliyet liyakat gözetmeden bütün komisyonları 2-3 kişiye dağıtan
60 kişilik yöetimi 50 kişisini Partime küstüren karşısına alan Başbakanımın talimatını hiçe sayıp tirenden inen, Bayraklı İlçemizde oturmayan üye yaptığı hemşehri derneklerine oy kullandırabilmek için parti kurulduğundan beri binlerce üyesi olan mahallelerimizdeki üyelerimizi onlarca kilometre öteye taşımaya mahkum eden sandık olayının tek sebebi (kargaşa ve kalabalıktan faydalanıp ilçe dışından otobüslerle taşıyıp oy kullandırmaya çalıştığı hemşehrileridir. Teşkilatımızın tamamı da bu rezilliğin sebebini bilmektedir.
Bizi parti içi seçim bayramlarımızdan mahrum etmeye çalışan halk ve teşkilatın dilinde ki taklacı dönek İsmail Sarı bu partiye yakışmamaktadır lütfen geldiği yere dönsün zaten bütün Teşkilatımızda bunu istemektedir. Ala vereyle dalavereyle sahtekarlıklarla delege seçilmez. Her Mahallede Partimizin gerçek emektarları Kanaat önderleri vardır. Gerçek delegede onlardır.Delegasyon çalışmasında münakaşa yapan değil bu rezilliği yapan kişi disipline gitmelidir. Bu Parti bu kadar sahipsiz değildir.
 
Ben İpek Özgür olarak bu partinin sevdalısıyım her türlü ayak oyunlarına bu güne kadar göğüs gerdim bu tür taklacılar bu yerleri bir daha işgal etmemeleri için, Bayraklı İlçe Başkanı adayıyım (Bir bayan için bu tür mevkilere aday olmanın da bayan olarak kazanmanın zor olduğunu bilirim )Ben İpe k Özgür olarak zor’a talibim
 Siyaset sınırları zorlama sanatıdır. Bayanlar bir lütuf olarak değil, vitrin süslemek adına değil, asli unsur olarak, ana ses olarak, siyasetin merkezinde çevresine her alanında en canlı, en aktif şekilde yerlerini almalıdır       
 
Türk Siyasetinin erkek hakimiyetinde geçen üç çeyrek asırlık tarihi de bize bu şekilde devam edemeyeceğini gösteriyor.Bu gayretler meyvesini verecektir.Türk Siyaset tarihinde eşine az rsatlanır bir şekilde bayan ilçe başkanı olarak teşkilat mensublarım tarafından teveccüh göreceğime inanıyorum. Bu küçük oyunlarla hedefime gölge olmayın.
Sayın Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan’nın bayanlara verdiği önemi şu sözleriyle belirtiyor ‘’İnsana, ait hassasiyetlerin en fazla olduğu yer kadın ruhudur, siyaseti kadınsız yapmak hayatı yarım algılamaktır.’’ der bu sözleriyele biz bayanlara desteğini ve güvenini belirtmiştir. Bir bayan olarak istiyorum ki! Yeni Bayraklı İlçesinin hayallerine kimse gölge olmasın, Bayraklıya daha çok kol kanat gerecek liderler olsun önleri kesilmesin”.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 14 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
gerçekleri yazan 1 Ekim 2011 Cumartesi 00:45

asıl senin gibi insanlar defolup gitsin sende karabağın yalakası ve ayakcısısın odasından çıkmıyon makam arabasındanda inmiyon.bu partiye yakışmıyon ama inşallah bu il yönetimi bizi senden kurtaracak.hım bide partinin kurucusuymuş hanım efendi ispatlasın yoksa ben burdan yalancı olduğunu çıkarırım il bşk tarafından ilden kovulmuş biridir kendi yalancıdır sahtekardır taklacıdır defol git artık

Yorumu oyla      14      6  
tarafsız halk 29 Eylül 2011 Perşembe 09:29

vah vah belediye meclis üyesi yanına iki kişiyi de alı darpa giderlerse bu kişi bayraklıyı yönetenlerden birisi ilçe başkanı olursa siz düşünün yerel seçimlerde kimlerin meclise taşınmasını ister bunlara ve bunlar gibilere sevgili akpartililer fırsat vermeyin.

Yorumu oyla      14      6  
İLYAS 28 Eylül 2011 Çarşamba 21:03

VAY....VAY....O KADAR AĞIR SÖYLEMDEN SONRA,BAYAN OLARAK SIĞINDIĞIN "LİMAN" YALNIZ "DENİZALTI"LARIN OLDUĞU ANFİ DENİLEN YERDİR.ORAYA ANCAK RADARA YAKALANMAYAN,NANO TEKNOLOJİSİ İLE DONANMIŞ GEMİLER GİDER.""İZMİR'İN" YERLİSİSİYİM DEMEKLE "BAYRAKLININDA İZMİR'İN KURULUŞ LİMANI OLDUĞUNU BİLİYORSUN.HAYIRLISI OLSUN.BU KONUŞMALARDAN SONRA DİĞER PARTİLERDE YER BULMAN ZORLAŞTI.SAYGILAR.

Yorumu oyla      18      7  
nilaysermikökkılınç 28 Eylül 2011 Çarşamba 20:46

Hangi partiden olursa olsun siyasi partilerin il ve ilçe teşkilatlarında yönetici olarak görev yapan kişilerin seçimle görev almış yerel yönetim temsilcilerinin görev alanlarına müdahale etmesini ve aynı şekilde yerel yönetimlerde görev almış seçilmişlerin de siyasal partilerin il ve ilçe teşkilatlarında yönetici olmalarını doğru bulmuyorum.Umarız siyasal partiler parti tüzüklerinde bu ayrımı iyi yapar ,ülkemizde hiçbir partide böyle fotoğraf ve haberlerle karşılaşmayız.Saygılarımla

Yorumu oyla      20      7  
tahsin kara 28 Eylül 2011 Çarşamba 20:26

sen bu ilçeye ilçe başkanı olursan vay partinin haline :))))))

Yorumu oyla      18      9  
osman 28 Eylül 2011 Çarşamba 20:24

şimdi savunma bakanı çok mutludur eserinden .kadın akparti ilçe başkanına hakaret ediyor. sonrada başbakanımı çok seviyorum diyor bilmiyorki ilçe başkanı seversin sevmessin ama bayraklı ilçesinde başbakanımızın temsilcisidir il bşk temsilcisidir akpartinin temsilcisidir hükümetin temsilcisidir.ona hakaret etmekle başbakanımıza hakaret etmiş oluyor.

Yorumu oyla      15      8  
yoruma gerek yok 28 Eylül 2011 Çarşamba 20:20

bu kadını bütün teşkilatlar tanıyor partiye zarar vermekten başka birşey yapmaz ancak işte gider belediye bşk hasan karabağın sponsor olduğu gazeteye demeç verir partinin içinde olanları anlatır.ismail sarının tırnağı olamassın

Yorumu oyla      16      8  
mustafa balbay 28 Eylül 2011 Çarşamba 20:10

ipek hanım bu parti 2005 beşte kurulmadı sizin partiye geldiğinizi dün gibi hayırlıyorum 2005 basın danışmanı abdullah bey dir sizin referansınız ismail sarının bu partiye yaptıklarına herkez biliyor 28 ilçeyi nasıl kurup örgütlediğine şahit oldum.en azından sizin gibi mikail biliciyi aday göstermediler diye el altından chp ye çalışmadı erdemli olup istifa etti.şimdi onların ödülü olara aldığınız dorudan tehmin işleri herkez biliyor hasan karabağ neden bu işleri size verdi açıkla yarın basında..

Yorumu oyla      15      7  
temiz siyaset 28 Eylül 2011 Çarşamba 19:25

önce insanın neye talip olduğunu bilmesi lazım bu kişiler insan yönetmeye taliplerse insanlarla nasıl konuşacaklarını nasıl davranacaklarını bilmeleri gerekir iki kişiyle bir araya gelince karşıdakine saygı göstermiyor insan gibi davranmıyorsa medeni bir insan olamıyorsa o kişilerden yönetici olmaz halk b.meclis üyesi değil kabadayı seçmiş ilçe de de bizler yönetici seçmek istiyoruz kabadayı değil ilgililerin dikkatine

Yorumu oyla      16      6  
FİGEN 28 Eylül 2011 Çarşamba 16:17

İNSAN ÖNCE AYNAYA BAKAR HASAN KARABAĞIN YARDAKCISI VE AK PARTİ MECLİS GRUBU İÇİNDEKİ İRLANDALI SUS SEN NE UATNMAZ ARLANMAZ BİRİSİN AK PARYTİ GURUBUNA NASIL KATILACAKSIN KALİTESIZ BİRİYMİŞSİN SENIN HAKKINDA CHP LI MECLİS ÜYELERI HER ŞEYİ BİR BİR ANLATIYOR YİNEDE ARKADAŞLAR SUSUYORDU SIRF PARTİ KÜÇÜK DÜŞMESIN DİYE SEN KİMSİNKİ AYAKCI DİYORSUN SEÇİLMİŞ İLÇE BAŞKANINA ASIL SEN VE MİKAİL BİLİCİ SON YEREL SEÇİMDE HASAN KARABAĞA OY VERDINIZ SENIN GİBİLER DEF OLUP GİTMELI ARLANMAZ, UTANMAZŞ SAYGISIZ

Yorumu oyla      15      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan Erdoğan’la ABD’de Balkan Zirvesi
Başbakan Erdoğan ile ABD’de buluşan İzmir Milletvekili Rıfat Sait ve berberindeki ...
Ak Parti Buca fokur fokur
AK Parti İzmir İl Başkanlığı 1 Ekim’de başlayacak olan delege seçimleriyle ...
Erdoğan: Ciğerim yanıyor ciğerim!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Geliştirilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu.
 
Çıray, 'Hükümet devekuşu gibi'
Son günlerde artan terör olaylarını değerlendiren CHP İzmir Milletvekili ...
AK Parti İzmir’de yumruklar konuştu
AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi İpek Özgür, partilisi Manavkuyu ...
CHP o iddiayı meclise taşıdı
CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın, ...
 
CHP’de imzacılar iddialı: 311’i 3 günde buluruz
CHP İzmir’de, olağanüstü il kongresi için hazırlıklarını tamamlayan il ...
AK Parti Karabağlar'da yarış kızıştı
Genel seçimlerden sonra yaşanan kongre hareketliliği tam gaz devam ettiği ...
'Talimatla haber yaptırdı' iddialarına yanıt
Kılıçdaroğlu, Nedim Şener'e talimatla haber yaptırdı iddialarını yalanladı. ...
 
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
İşte 'gülen' ilk fotoğrafı!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva