HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Temmuz 2011 Çarşamba - 10:59

‘Çalışmak istemeyen bırakıp gitsin’

Bürokratlarına rest çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu, “Çalışmak istemeyen varsa bırakıp gitsin” dedi.

‘Çalışmak istemeyen bırakıp gitsin’

FATİH YAPAR/Egedesonsöz/Özel - Seçim sürecinde yaşanan yoğun atmosferin içinde sinirleri gerilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, CHP Milletvekili Mehmet Ali Susam ile yaşadığı ‘adam mısın?’ tartışmasının yankıları devam ederken ilçe belediye başkanlarının kendi aralarında gizli zirve yapması ve Büyükşehir Belediyesi’ndeki bürokrasiden şikayet etmesi üzerine son nokta konuldu. Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan daire başkanları ve şirket genel müdürleri ile geçtiğimiz günlerde toplantı yapan Kocaoğlu’nun çok sert sözler kullandı.
 
BİR DAKİKA BEKLEMEM
Belediye Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç başta olmak üzere birçok üst düzey bürokratın düzenlenen operasyon sonucunda tutuklanmasının ardından belediyede işlerin yürümemesi üzerine Kocaoğlu, personele yüklendi. Toplantıda, herkesin çalışmasını isteyen Kocaoğlu’nun, “İmza atmak, resmi belge onaylamakta diretenler var. Çalışmak istemeyen varsa bırakıp gitsin. Hemen emekliliğe ayrılsın. Ben de belediye başkanı olarak emeklilik dilekçesini işleme koymak için bir dakika beklemem” dediği öğrenildi.
 
HİZMET BEKLİYORUM
Bürokratlardan kendilerini toparlamalarını isteyen Kocaoğlu, toplantıda sorumlulukları da anlattı, Kocaoğlu’nun, “ Burada ‘ben bu işi yapamam, imza atamam’ mantığını bırakacaksınız. Bulunduğunuz konumun gereğini ve sorumluluklarını yerine getirin. Bir takım engellemeler ve ayak diretmeler görüyorum. Özellikle imza atmayanlar var. Kendinizi toparlayın kimsenin gözünün yaşına bakmam. Biz, belediye olarak yüz binlerce insana hizmet götürüyoruz. Hepinizden destek bekliyorum” dediği ifade edildi.
 
OPERASYON HAZIRLIĞI
Kocaoğlu’nun seçimlerin ardından belediye bürokratlarına ağır konuşması ve sert mesajlar vermesinin ardından ortalık hareketlendi. Kocaoğlu’nun bu çıkışı belediye kulislerinde değişim öncesi yapılan bir çalışma olarak yankılandı. Öte yandan Kocaoğlu’nun önümüzdeki günlerde belediye bürokrasisinde köklü bir değişikliğe gideceği ifade edildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mustafa kaya 19 Temmuz 2011 Salı 15:45

tabbııı olur yazı tura baskandan baska ne cevap beklenırdı cunku burası onun tapulu malı yada tokat erbaa dakı babasının tapulu malı zannedıyor ızmırı ızmırlı nın tokadı agır olur baskan dıkkat et

Yorumu oyla      12      6  
mustafa kaya 19 Temmuz 2011 Salı 15:39

sayın baskan bu gul seber,bu kadarda olmaz sebebı ıse kadın emeklı dılekcesı vermıs hala onu sankı eshotta cok bır seyler yapmıs gıbı bırde ızdenız ve ızulas yonetım kurulu baskanlıgına getırıyor

Yorumu oyla      12      6  
ZÜLFÜ KARA 14 Temmuz 2011 Perşembe 14:12

Sayın Başkanım, Park ve Bahçeler Daire Başkanını değiştireceklerinin birinci sırasına mutlaka koymalısın. Zira tirilyonluk gereksiz bitki alımlarıyla Belediyeyi ciddi zarara uğratmaktadır. Bilgilerinize....

Yorumu oyla      14      6  
ali deli 14 Temmuz 2011 Perşembe 12:56

şimdi yorumlara bakınca kimsenin talil edemediği büyükşehir in fotoğrafı böyle bulunmaz bir öneri sayın başkan önce okul arkadaşları piskolojisinde kurtulmalı iki rayıf ve erhan denilen fetulla takımında masonların gülşener vaz geçmediği surece hiç ama hiç bir şey olmaz buna inanmalısın başknım

Yorumu oyla      18      6  
NEDEN 14 Temmuz 2011 Perşembe 12:09

YASAL OLAN EVRAĞA KİM NEDEN İMZA ATMAZKİ...YASAL OLMAYAN EVRAĞA NEDEN İMZA ATSINKİ ????.KIRIKLAR BİR İKİ KIRIKLAR BİR İKİ..

Yorumu oyla      13      6  
Murat Okan 14 Temmuz 2011 Perşembe 11:03

Böyle imama böyle cemaat, al birine, vur diğerlerine, CHP ve bu partiye gönül veren yüzbinlerce izmirlilere yakışmayan bir kadro..

Yorumu oyla      16      7  
Ali 14 Temmuz 2011 Perşembe 09:21

Çok geç kaldı. Eğer çalışanların siyasi kimlikleri ile görev yaptırılması zamanında önlense idi, İzmir bu hale gelmezdi. Sadece itaa eden ve chp görüşlü bürokratlardan bu kadar iş çıkıyor.Aslında başkana söyleyecek söz yok ama, genlerinde yandaşlık olanların hışmına uğradı.

Yorumu oyla      13      7  
cebeci sukunet 14 Temmuz 2011 Perşembe 08:20

o arka arkaya saydığın isimlere bir bakar mısın? Hiç biri de şimdiye kadar memlekete doğru düzgün hizmet yapmaış adamlar değil, Aziz Bey'İn ise İzmir'e yaptıklarını siz bilmiyorsanız, bu sizin cahilliğinizidr.

Yorumu oyla      13      7  
D.H.E'YE 14 Temmuz 2011 Perşembe 08:18

Allah aşkına ne biliyorsun ki sen de böyle uzman havalarında yorumlar yapıyorsun. Belediyede imza atılmaması söz konusuysa olayın derinliğini senin bilmene imkan var mı?

Yorumu oyla      12      7  
şalgamcı 14 Temmuz 2011 Perşembe 07:30

geçti borun pazarı sür ..... niğdeye parti dibe vuruncamı aklına geldi sayın başkan.

Yorumu oyla      15      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiğli'de yaz spor okulları açıldı
Sporun ilçede yaygınlaşmasına önem veren Çiğli Belediyesi bu yıl da yaz ...
Köylere yeni su şebekesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova’nın Yaka, Çiçekli, Kayadibi, Karaçam, ...
Başkan Tatı’dan çalışanlarına jest
Buca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde süpürgeci olarak çalışanlar ...
 
Şirinyer'in çehresi değişiyor
Büyükşehir ile Buca Belediyesi arasında imzalanan ortak protokolle hayata ...
Bornova'dan asfalt seferberliği
Yaz dönemi asfalt işleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Bornova Belediyesi ...
Kemeraltı'na yeni meydan
İzmir Büyükşehir Belediyesi, içinde Perakende Balıkçılar Çarşısı’nın da ...
 
Çöp konteynırları yeraltına alınıyor
Bayraklı Belediyesi, 100 adet çöp konteynırının yeraltına alınacağı proje ...
Denizle tanışmayan kalmasın
İzmir’de yaşadığı halde denizle buluşamamış yüzlerce kadına ve çocuğa ...
KİK’ten İzmir’e üstgeçit müjdesi
Kamu İhale Kurumu (KİK) İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva