HABERLER>POLİTİKA
28 Haziran 2011 Salı - 23:01

Başkanlar Ankara yolcusu

Seçim sonuçlarının İzmir yankıları devam ederken, sonuçların gerekçesi olarak gösterilen belediye başkanları, CHP Genel Merkezi’nce Ankara’ya çağrıldı. Beş belediye başkanı, yarın Ankara’ya gidiyor.

Başkanlar Ankara yolcusu

İZMİR - Ege TV’nin özel haberine göre, CHP İzmir’de seçimlerin ardından başlayan parti içi yangın devam ederken, sonuçların gerekçesi olarak gösterilen belediye başkanları yarın Ankara’ya gidiyor. Belediye başkanlarının alanda tepki alır gerekçesiyle genel seçimlere dahil edilmediği sürecin ardından birçok belediye başkanının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na giderek rapor vereceği ifade edildi.
 
CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır’ın seçimlerin ardından genel merkeze sonuçları ve sorumluları hakkında rapor sunması gündemdeki yerini koruyor. Kamuoyunda CHP’nin başarısız olmasına gerekçe gösterilen belediye başkanları dertlerini genel merkeze anlatacak. Yarın Ankara’ya gidecek belediye başkanları arasında Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır ve olağanüstü kurultay için imza veren Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün yer alıyor. Başkanlar, seçim sürecinde yaptıklarını ve projelerini rapor halinde genel merkeze sunacak.
 
Ankara ziyaretini doğrulayan Menderes Belediye Başkanı Ergun Özgün, “Partinin içinde bulunduğu durum ile ilgili genel merkezde bazı görüşmeler yapacağız” diye konuştu. Özgün, başka bir yorumda bulunmayacağını söyledi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
server 29 Haziran 2011 Çarşamba 15:48

dikkatimi celp eden resimde gözüken dört belediye başkanıda kemal karataşın ismini verdiği ve karanlık odalarda yapılan anlaşmalardan sonra belediye başkanı olmuş kişiler. iyiki kemal karataş diğer belediye başkanlarınında ismini vermemiş.acaba baykal gelsin diye el ele verip çalışmamış olabilirlermi diyorum.bir sıtkı kürüm eksik oda savın ekibinden..olurmu olur.siyaset ne yollar çıkarır insanın önüne.nerden girdim bu işlere.

Yorumu oyla      13      6  
sultanemre 29 Haziran 2011 Çarşamba 13:47

sayın demokrat arkadaşım,genel merkez ilçe belediye başkanlarını genel merkeze çağırma nedenini niye sünnet düğünü daveti diye algılıyorsunuz anlayamıyorum.belki de deve güreşi nasıl yapılır,kibariye ile nasıl göbek atılır.üç beş oyuncakla nasıl müze açılır,ya da fakir çocuklar üzerinden nasıl reklam yapılır diye fikirlerini almak istemişlerdir.

Yorumu oyla      14      8  
DEMOKRAT 29 Haziran 2011 Çarşamba 13:23

Hasan Hüseyin Efendi,ya sen İzmir de yaşamıyorsun,yada sokaklarda dolaşmıyorsun.Siz Deve Kuşu misali kafalarınızı seçim zamanı kumdan kaldırınca elimizde kaçtane Belediye Kalacak göreceksiniz.Madem Başkanlarınız ellerinden geldiği kadar çalışıyorda,Genel Merkez O zaman bu arkadaşları Ankaraya Sünnet Düğünü içinmi davet etti.

Yorumu oyla      15      7  
Hasan Hüseyin 29 Haziran 2011 Çarşamba 12:14

Taraflı yorum yapmayalım.Başkanlarımız ve ekipleri ellerinden geldiği kadar çalışıyorlar.Muhalefeti bırakın.Bir dahaki yerel seçimlerde 28 değil 30 ilçe CHP olacak.

Yorumu oyla      13      13  
DOĞRUCU DAVUT 29 Haziran 2011 Çarşamba 11:02

ALLAH AŞKINA .İMKANI VARSA HASAN KARABAĞ ORADA KALSIN HİÇ GELMESİN..ONUN İFADESİ 30 YIL KADAR SÜRSÜN.

Yorumu oyla      20      9  
DEMOKRAT 29 Haziran 2011 Çarşamba 10:37

Genel Merkezin Buca Belediye Başkanını Ankara" ya çağırması Hiç birşeyi değiştirmeyecektir.Aynen Konak Belediye Başkanı TARTAN gibi bu makama Lay Lay Lom yapmaya gelmiş Belediye Başkanlarının Akıl Hocaları sayesinde yine Sütten Çıkmış Akkaşık gibi bu işten de sıyıracaklardır.Asıl Yapılması gereken BUCA da Halktan Sade Vatandaşların, Gerçek ATATÜRKÇÜ İnsanlarımızın Ankaraya çağırılıp,olup bitenlerin onların ağzından dinlenmesi gerekirdi.Ama her nedense önümüzdeki Duvarları birtürlü aşamıyoruz.

Yorumu oyla      22      8  
bucalı 29 Haziran 2011 Çarşamba 09:09

adam konserler vs gibi etkinliklerden bir fırsat bulupta bucaya çivi çakmadı .cemil başkanı mumla arıyoruz yaptığı hizmetler unutulmaz BUCALILAR heryerde kötü gidişatı konuyorlar.

Yorumu oyla      26      19  
isimsiz 46 29 Haziran 2011 Çarşamba 08:57

genel merkezin , Buca için bu kez fırsatı değerlendireceğini ve belediye başkanını ciddi bir şekilde uyarmasını umarım..Sonuçta 2009 yerel seçimlerinde Buca ' da çeşitli sıkıntılarla çalkalanan AKP ' li kötü belediye yönetiminin ardından , çıkarılacak herhangi bir chp li adayın % 50 nin üzerinde oy alması zaten bekleniyordu..Bunun nedeni , Tatı ' ya verilen değil Akp 'li belediyenin cezalandırılması için AKP ' ye verilmeyen oylar idi..Şimdi 2009 ' dan bu yana asıl ölçme ve değerlendirme Bucalı tarafından şöyle yapıldı ; " yağmurdan kaçarken doluya tutulduk." Çıkın bir anket yapın genel seçimlerde Buca ' da CHP neden başarısız oldu diye , verilecek yanıtların büyük bölümünü kötü belediye yönetimi ve belediye başkanına yöneltilen eleştiriler oluşturur...Genel merkezden beklentimiz , Buca ile ilgili gerçekleri görüp buna göre aksiyon almasıdır...

Yorumu oyla      27      34  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bağımsızlar da kararını verdi
BDP desteğiyle seçilen bağımsız milletvekilleri yemin törenini boykot ...
'CHP Meclis çalışmasın istiyor'
Başmüzakereci Egemen Bağış, CHP milletvekillerinin TBMM açılışında yemin ...
'O isim Kılıçdaroğlu'nu ezer geçer'
Melih Gökçek: Her şey olabilir CHP'de. Tuncay partide olsa idi bunu ezer ...
 
Kurultay istiyorsanız 1'i tuşlayın
CHP'de kurultay sürecenin tartıştığı günlerde, tüm partililere gelen ilginç ...
Baykal ayağa kalkmadı
Partisinin Grup Toplantısı için Meclis'e gelen ve salonda bir yanında ...
Nalbantoğlu: Kurultay partiyi böler
CHP eski İl Başkanı ve Kurultay Delegesi Rıfat Nalbantoğlu, olağanüstü ...
 
Ve CHP yemin etmedi
CHP, Meclis'e gitme ama yemin etmeme yönünde karar aldı. Kararı Genel ...
Erdoğan İzmir’e teşekküre geliyor
İzmir’deki seçim performansından memnun olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ...
Kılıçdaroğlu'na destek verdi
Deniz Baykal’dan meclis’teki yemin etme tartışmaları konusunda Kemal Kılıçdaroğlu’na destek geldi.
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva