HABERLER>POLİTİKA
3 Kasım 2013 Pazar - 13:04

AK Partili Mustafa Arslan'dan miting gibi adaylık açıklaması

Buca Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Arslan, Buca Belediye Başkanı aday adaylığını adeta şölen havasında açıkladı. AK Parti aday adaylarının da katıldığı toplantıda birlik beraberlik mesajları verdi. Kalabalık ve coşku Buca’nın en güçlü adaylarından biri de Mustafa Arslan dedirtti.

AK Partili Mustafa Arslan dan miting gibi adaylık açıklaması

İZMİR - Buca’nın yükselen değeri, genç, dinamik çalışkanlığın vurgulandığı afiş ve pankartlarla süslenen salonda coşkulu kalabalığa hitap eden Mustafa Arslan  “Bucalı, AK Parti’ den, Buca’nın karşı karşıya olduğu sorunları çözebilecek iradeyi sergilememizi bekliyor. İşte ben bu iradeyi ortaya koymak için aday oldum “dedi.


 
Buca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Arslan, halktan aldığı yetki ile Buca’nın ve Bucalı’nın menfaatlerini korumaya, gözetmeye çalıştıklarını, sorunları, sıkıntıları, yanlışlıkları gerek meclis toplantılarında gerekse basın yoluyla iletmeye çalıştıklarını söyledi.

GÜNÜN DiĞAR ADAY ADAYI HABERLERİ
FİKRET KAR'DAN ESBAŞ'A ANLAMLI ZİYARET

ENVER DÜNDAR BORNOVA'YA 'HALKIN BELEDİYESİ'Nİ ANLATIYOR


NAZMİ AYDIN: KEMALPAŞA HİZMETİN ADRESİ OLACAK



Aday adaylığını açıklamak için düzenlenen toplantıda Buca’nın menfaatlerini korumak için her platformda söylenmesi gerekenleri cesurca ve korkmadan söylediklerini belirten Mustafa Arslan şöyle dedi:
 
BİZİ HİÇ DİNLEMEDİLER
“AK Parti olarak 4.5 yıldır vatandaşlarımız hak ettikleri hizmeti alsın, kaynaklar doğru dürüst kullanılsın, çarçur edilmesin istedik. Buca’nın yaşanabilir bir kent olmasını ve var olan potansiyellerinin, nüfus, üniversite, tarih ve kültürel zenginliklerin ortaya çıkarılmasının mücadelesini verdik. Biz söyledik ama onlar dinlemediler bile. Bildiklerini okumaya devam ettiler. "600 trilyonluk bütçeyi, milletin parasını çarçur ettiniz, Buca için, Bucalı’nın sorunlarını çözmek için kullanmadınız" dedik. "Kaynakları verimli kullanmak gibi bir derdimiz yok" dediler. "Trafik ve ulaşım sorunu artık işkenceye dönüştü. Vatandaş işinden evine, evinden işine gidemez oldu" dedik, umursamadılar. "Buca’da çarpık yapılaşma, imar sorunları ele alınmalı. Bir imar durumu belgesini bile 4 ayda veremiyorsunuz" dedik. "Beğenmeyen Buca’da iş yapmasın, Buca’da oturmasın" dediler. "Buca’nın bir tane bile meydanı yok, sineması yok, tiyatrosu yok" dedik. "Biz, var olanları batırmakla, yok etmekle meşgulüz. Sizin söylediklerinizi yapmaya, zamanımız da niyetimiz de yok" dediler.  "Buca bir üniversite kenti. 50 bine yakın öğrenci ve öğretim görevlisi var. Bu potansiyel, gerek sosyal, gerek kültürel, gerekse ekonomik anlamda kullanılmalı" dedik. "Keşke bu kadar öğrenci olmasaydı, kim uğraşacak bunlarla" dediler. "Bizden daha büyük olan Denizli ili çöp toplama ve temizlik işini 12 trilyona yaparken, biz iki katına, yani 24 trilyon liraya yapıyoruz. Ama çöp sorunu, altyapı sorunu, yeşil alan yetersizliği, sosyal donatı alanlarının yetersizliği devam ediyor" dedik. Oralı bile olmadılar. "Sokaklar başıboş köpeklerden geçilmiyor. Yetkimiz, yerimiz, paramız var; bir hayvan barınağı yapalım" dedik. "Bir ara bakarız" dediler. Kısacası biz ne dediysek diyelim, onlar, "Bizim hizmet gibi bir derdimiz yok. Boşuna çenenizi yormayın" dediler. "Biz Atatürk deriz, Cumhuriyet deriz, bayrak deriz işimizi yürütürüz" diye konuştu.
 
İDEOLOJİ KÖR ETMİŞ
“Atatürkçü olmak demek, cumhuriyetçi olmak demek, bir şehri hizmetlerden mahrum etmek mi demektir?” diye konuşan Arslan şunları ekledi: “İdeoloji gözlerini kör etmiş. Bugün gelinen nokta 5 yılı heba edilmiş, parası gitmiş, sorunları da üstüne kar kalmış bir Buca’dır. İnanıyoruz ki Bucalı bunun bedelini sandıkta ödetecektir. Buca hem yüzölçümü hem de nüfusu itibariyle büyük bir yer. Sosyal alanların azlığı, doğru dürüst bir meydanı olmaması, yeşil alanların yetersizliği, imar ve çarpık yapılaşma, trafik gibi çok ciddi sorunları var. Çözümün olabilmesi için bu sorunlarla dertlenmek, gece gündüz çalışmak gerekiyor.  Büyük düşünen, vizyon sahibi, ilçeye hak ettiği hizmeti verecek, AK belediyeciliğin Buca’ya geleceğine inanıyorum. İşte o zaman Buca, gerçek hizmetle tanışacak. Çağdaşlığın, yaşam kalitesinin her geçen gün arttığını hissedecek ve Bucalı olmaktan gurur duyacak. Buca, ihtiyacı olan hizmetlere AK belediyecilikle kavuşacak.”
 
BUCA’NIN İHTİYACI VAR
Aday adaylığını açıklarken, “Aday olmaya ne zaman karar verdiğimden daha önemlisi, ne için aday olduğumdur. Hangi ihtiyaca cevap vermek istediğim doğru anlaşılmalı”diyen Mustafa Arslan şöyle dedi:
“Göreve geldiğim andan itibaren AK Parti’ nin Buca Belediyesi’nde iktidarı kazanması için mücadele verdim. Görünen o ki, siyasi partiler de en doğru adayı bulmak için, geçmiş yıllardan farklı olarak istatistik biliminden en üst düzeyde yararlanıyorlar. Defalarca anket ve sorgulama tekniklerini kullanarak farklı isimlerin içinden en fazla oyu kimin alacağını tespit etmeye çalışıyorlar.

Bunlar yapılırken teşkilatlar da ihmal edilmiyor, orada da temayül yoklaması yapılıyor. Bütün bulgular üst üste konuluyor ve öne çıkan adaya şans tanınıyor. Seçimde yarışacağı adayları bu kadar özenle seçen bir ülkenin demokrasisi hiç şüphe yok ki gelecekte daha da kaliteli olacak. AK Parti bugüne kadar aday belirleme çalışmalarını büyük titizlikle gerçekleştiriyor. Dolayısıyla, yerel seçimlerde alınacak kötü bir sonuç ne AK Parti adına, ne de kendi adımıza kabullenilebilecek bir durum değildir. Seçim akşamı televizyonların karşısına geçtiğimizde, "Acaba kazanabildik mi?" endişesini yaşamak için değil; "Yarın işe nerden başlayacağız?" sorusunun cevabını aramak için siyaset yapmak arzusu taşıdığımız için aday oldum. Bucalı, AK Parti’ den, Buca’nın karşı karşıya olduğu sorunları çözebilecek iradeyi sergilememizi bekliyor. İşte ben bu iradeyi ortaya koymak için aday oldum. Bu ilçenin hizmet bekleyen bir ferdinden görev zamanımızın sonuna geldiğimizde hayır duası almak için aday oldum. Buca’ da AK Parti’yi yeniden coşku ve heyecan dolu, belediye idaresini kazanma hedefli ve tüm AK Parti mensuplarını bu hedefe motive ederek seçimi seçimden önce kazanmış ve Buca Belediyesi’ni sadece Buca’ya değil, tüm İzmir’e, hatta tüm Türkiye’ye örnek bir belediye haline getirmek için aday oldum. Buca’da AK Parti iktidarına Bucalı’nın ihtiyacı var.”
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BUCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ARSLAN 8 Aralık 2013 Pazar 22:37

BUCA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUSTAFA ARSLAN

Yorumu oyla      11      5  
AKLI SELİM 4 Kasım 2013 Pazartesi 23:49

VE AYRICA, ALLAH'IN İZNİ İLE 30 MART 2014 YEREL SEÇİMLERDE İZMİR'DE SANDIKTAN AK PARTİ ÇIKACAK İNŞALLAH. EGENİN İNCİSİ İZMİR, MEVCUT BELEDİYENİN BECERİKSİZLİĞİ YÜZÜNDEN KÖHNE YAPISINDAN KURTULACAK VE BİR DÜNYA ŞEHRİ OLACAK İNŞALLAH. HİZMET AŞKI İLE GÖREVE GELECEK KİŞİLER HALİ HAZIRDA EDEP VE DÜSTURUNU KORUYARAK ÇALIŞMALARA ŞİMDİDEN BAŞLAMIŞLARDIR. DİLERİM RABBİM'DEN İZMİR HALKI VİCDANININ SESİNİ DİNLER, HAK EDENE HAKKINI SANDIKTA VERİR. AK PARTİ NİN YOLU BAHTI AÇIK OLSUN İNŞALLAH. DURMAK YOLA DEVAM. İÇTEN, SAMİMİ, VE GERÇEKTEN HİZMET ÜRETECEK ADAY İLE İNŞALLAH.

Yorumu oyla      17      5  
AKLI SELİM 4 Kasım 2013 Pazartesi 23:42

ATALARIMIZ NE DEMİŞ, 'DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI SIVAMA' BU BİR. AK PARTİLİ OLMAK GÖNÜL İŞİDİR. AŞKI HİZMETTE BULMAKTIR. DAMDAN DÜŞER GİBİ BBP'DEN GELEREK KENDİNİ DUAYEN GÖSTERMEK DEĞİLDİR, BU İKİ. TEMAYÜLDE OY İÇİN KIRK TAKLA ATMIŞ OLABİLİRSİNİZ. ANCAK UNUTMAYINIZ Kİ, HENÜZ ADAY LİSTEMİZ AÇIKLANMADI. BUDA ÜÇ.

Yorumu oyla      14      11  
4 Kasım 2013 Pazartesi 19:23

Cok açık ve net ki bucada insanlar gözünü açtı artık mustafa arslan'ın soyledıgı gıbı AK temız siyaset belediyecilik ile tanısacak bucalı

Yorumu oyla      18      6  
göktürk 4 Kasım 2013 Pazartesi 10:53

Olumsuz yorum yapan arkadaşlar; yarın birgün eğer mustafa arslan başkan olursa kapıda ilk sıraya onlar girer başkanım şu işim var başkanım şöyle müşkül durumdayım en büyük başkan bizim başkan nidaları ile...

Yorumu oyla      19      6  
soner 4 Kasım 2013 Pazartesi 09:55

Alperen adlı yorumcu;Buca BBP Nen yapacağını sormuşsun.Salona Çelenek göndererek tavrını gösterdi.

Yorumu oyla      19      6  
4 Kasım 2013 Pazartesi 00:07

aday aday larını anlamıyorum daha aday adayı sınız, ADAY DEĞİL SİNİZ daha iki sitres birden niye yaşıyorsunuz? aday olacan sonra seçilip seçileleme kaygısı başlayacak aday adayı ol haber bekle genel başkanın dan şim di den şölen havası olursa balon erken den söner demek tir...vesselam...

Yorumu oyla      14      14  
erdal 3 Kasım 2013 Pazar 21:18

mustafa kardeş senin geldiğin yer BBP ,AK partide sana ekmek yok.

Yorumu oyla      14      18  
YOLUN AÇIK 3 Kasım 2013 Pazar 21:10

YÜREĞİ GÜZEL KARDEŞİM. BUCA İÇİN İNANIYORUM Kİ, GÜZEL İŞLER YAPACAKSIN...ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN BİZEDE DÜŞEN HEP DESTEK,TAM DESTEK.

Yorumu oyla      22      8  
Soner 3 Kasım 2013 Pazar 20:23

Buca ya yakışır.

Yorumu oyla      26      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li vekilden sevindiren 'kredi kartı' teklifi
TBMM'ye sunulan kanun teklifi ile, kredi kartı ana para borçlarının 120 ...
Denizli’den bombardıman: Kocaoğlu, çöp, EXPO ve seçim!
AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İzmir Büyükşehir Belediye ...
Çiğli aday adayı Arslan’dan BALAT-DER’e ziyaret
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Çiğli Belediye başkan ...
 
Hüseyin Aslan’dan binlerin desteğiyle miting gibi adaylık açıklaması
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, kendisine desteğe gelen binlerce ...
Bayraklı aday aday Öncel’den EKAF’a ziyaret
Bayraklı belediye başkan aday adayı Murat Haluk Öncel Ege Karadeniz Federasyonunu ...
Bahçeli’den çok sert sözler: Malum PKK'lıya ödül verdin...
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri'de aday tanıtım toplantısında ...
 
AK Parti'de Yorgancılar Gaziemir'e talip
Gaziemir Engelliler Dernek Başkanı Gülgün Yorgancılar, AK Parti’den Gaziemir ...
CHP’li 5 İzmir Milletvekili’nden 5 sert çıkış!
Güven ‘4 çocuk’u, Çıray Suriyeli mültecileri, Aksünger NSA’i Meclis’e ...
Yüksel’den İktisat Kongresi’ne sert eleştiri
CHP İzmir Milletvekili yazılı bir açıklama yaparak 5.İzmir İktisat Kongresi ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
50 yıl önce nasıl katil oldu?
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Metanoya!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva