HABERLER>POLİTİKA
9 Kasım 2011 Çarşamba - 16:56

AK Partili Kabakçı İzmir'e geliyor

AK Parti Konya Milletvekili İzmir Koordinatörü Mustafa Kabakçı, teşkilat temayül yoklaması için yarın İzmir’e gelecek. Ziyaret öncesi Egedesonsöz’e konuşan Kabakçı, “İzmir’i izlemeye devam ediyorum. Çok iyi fotoğraf çekerim. Kolay kolay fotoğrafı ortaya koymam. Koyduğum zaman da en iyisi olur” dedi.

AK Partili Kabakçı İzmir e geliyor

FATİH YAPAR/Egedesonsöz- AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda delege seçimlerinin ardından devam eden kongre süreci ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bayramlaşma törenleri nedeniyle askıya alınan ilçe yoklamaları başladı. Bu kapsamda Konya Milletvekili İzmir Koordinatörü Mustafa Kabakçı yarın partilerle buluşacak. İlçe teşkilatları ile buluşacak olan Kabakçı, gittiği yerlerde ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçelerde oturan il yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, kadın kolları ile gençlik kolları yürütme kurulu üyeleri, belde yürütme kurulu üyeleri, belde belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri, mahalle ve köy temsilcilerinin fikirlerini soracak.
 
NELER SORULACAK
İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem7in da katılacağı toplantılarda Kabakçı’nın yaptığı temayül yoklamasında “İlçe başkanı olmasını istediğiniz üç ismi yazınız. İlçe yönetim kurulu hakkındaki kanaatiniz nedir? İlçe yönetim kurulları başarılı mı yoksa yetersiz mi? Gibi sorular sorulacak. Toplantıya katılan partililerden ilçe yönetim kurulunda bulunmasını istediği 5 ismi yazması istenirken bulunmasını istemediği kişiler de talep edilecek. “İlçe yönetiminde görmek istemediğiniz isimler var mı, varsa yazınız?” gibi soruların da sorulacağı geniş çaplı çalışmada ayrıca partiye dışarıdan isim önerilmesi talep edilecek. Partililerden bulundukları ilçede partide görev almayan fakat almasında fayda görülen, sevilen ve fikirlerine önem verilen kişilerin isimlerinin yazılması istenecek.
 
DÖRT İLÇEDE YOKLAMA
Kabakçı yarın ilk olarak Bayındır AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya gelecek. İlçe Başkanı Veysel Bakıcıol ve Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’in de hazır bulunacağı toplantının ardından ikinci toplantı Urla İlçe Teşkilatı ile yapılacak. Kabakçı, Urla’ya gitmeyecek, Urla teşkilatı İzmir İl Başkanlığı’nda toplantıya katılacak. Ardından delege seçimlerinde yaşanan olaylarla gündeme gelen Bayraklı’da toplantı yapacak olan Kabakçı, daha sonra iki listenin yarıştığı Bornova İlçesi’deki parti yönetimi ile görüşecek. Kabakçı, sadece 4 ilçede yoklama yapıp geri dönecek.
 
FOTOĞRAF MESAJI
Siyasi yaşanının dışında çok iyi fotoğraflar çektiğini ifade eden Koordinatör Milletvekili Mustafa Kabakçı, İzmir’i incelemeye ve fotoğraf çekmeye devam ettiğini söyledi. Kişisel web sitesine koyduğu ve sergi açtığı fotoğraflar üzerinden siyasi mesaj veren Kabakçı, “Gerçekten çok iyi fotoğraf çekerim. Kolay kolay da çıkan fotoğrafı beğenmem. Yani bir fotoğrafı ortaya koymadan önce iyi inceler ve bakarım. Sergi açılacak, özenilecek ve gıpta edilecek kadar da iyi fotoğraf ortaya koyarım. O yüzden İzmir ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Baştan da söylediğim gibi fotoğrafı çekmeye devam ediyorum. Henüz ortaya koymadım. Fotoğrafı ortaya koyduğum zaman da en iyisi olur.”dedi.
 
ŞAHISLARLA İŞİMİZ YOK
Partinin İzmir’deki başarısı için tüm teşkilatın çalışacağını söyleyen Kabakçı, “İzmir ziyaretinde parti tabanının fikirlerini soracağız. Onları anlamak ve dinlemek istiyorum. Önemli olan İzmir’e hizmet edecek ve çalışacak yapının ortaya konulmasıdır. Bizim kişilerle ve şahıslarla işimiz yok. Kimseye karşı önyargılı da değiliz. Toplantılarda ve partililerle buluşmalarda hiçbir şekilde bir isim telkininde ve önerisinde bulunmayacağız. Amacımız İzmir’e hizmet” diye konuştu.

AMAÇ ÇOK SESLİLİK
Çalışma kapsamında ilçelerde parti tabanının nabzının yoklanacağını ifade eden İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Yoklama her ilçede olmayacak. Genel merkezin belirlediği ilçelerde yapacağız. Şimdilik sadece dört ilçemizde parti teşkilatımızla buluşuyoruz. Delegelerin dışında partide görev alan eski ve yeni yöneticileri de dinleyip, onlara kulak vereceğiz. Çok sesliliğe önem veriyoruz. Parti teşkilatlarının üst yönetimlere etkisinin olması için bu çalışmayı yapıyoruz” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
komiksinize cevap 10 Kasım 2011 Perşembe 22:40

sevgili kardeşim komik insan atatürkün neresinde duruyorsunuz bilmem ama her halde arkasında durduğunuzu tahmin ediyorum atatürkü sevseniz yanında durur fikirlerinden yararlanırdınız onun izninden gidersiniz konyalı fotoğrafçı konyada her tarafda atatürkümüz var mevlanamızda var sende birşey olmadığı belli konyada fotoğraf çekiliyor isterseniz bir kartpostal gönderelim adresi verirseniz iyi olur

Yorumu oyla      12      6  
yorumcu 10 Kasım 2011 Perşembe 11:49

Gören gözü, işiten kulağı, hisseden kalbi olanlara selam olsun. Eğrinin-doğrunun, güzelin-çirkinin, iyinin-kötünün toplumlarca yıllar içinde tecrübelerle belirlendiği değil; giyeceğimizin, konuşacağımızın, düşüneceğimizin dünya hâkimlerince belirlendiği zamanımıza söyleyecek sözümüz var.DEMİŞTİNİZ BİR YAZINIZDA ŞİMDİ SÖYLEYECEK SÖZÜNÜZÜ BEKLİYORUZ.

Yorumu oyla      12      6  
HÜSEYİN AHMETOĞLU 10 Kasım 2011 Perşembe 10:54

SEN HAKİKATEN KOMİKSİN.DOKUZ YILDIR CHP İZMİRİ NE HALE GETİRDİKLERİ GÖRÜLMESİN DİYE FOTOĞRAF BİLE VERMİYECEKLER.FAKAT BİZ AK PARTİLİLER OLARAK TEŞKİLAT ADINA HER TÜRLÜ FOTOĞRAFI VERMEYE RAZIYIZ SN. VEKİLİM.BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNİZ VAR .

Yorumu oyla      14      6  
KOMİKSİNİZ 10 Kasım 2011 Perşembe 08:44

KONYALI BİR FOTOĞRAFÇI İZMİRDE NEYİN FOTOĞRAFINI ÇEKECEK?.... CUMHURİYET MEYDANINA GİT, GÜNDOĞDUYA GİT, KARŞIYAKAYA,BORNOVAYA ,BUCA ÇİĞLİ İZMİRİN NERESİNE GİDERSEN GİT GÖRECEĞİN TEK BİR RESİM OLACAK... MUSTAFA KEMAL'İN ÇAĞDAŞ ÇOCUKLARININ RESMİ... ONLAR DA SANA FOTO VERMEZ...

Yorumu oyla      12      8  
özbucalı 10 Kasım 2011 Perşembe 03:39

sayın vekil bakalım buca ilçenin resmini nasıl çekecek.

Yorumu oyla      15      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli, yerel seçim hedefini koydu
İzmir’e gelerek partililerle bayramlaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ...
Susam: CHP İzmir örgütü daha iyi yönetilmeli
Geçtiğimiz günlerde, "CHP İzmir İl Yönetimi görevden alınmalı" çıkışıyla ...
Kılıçdaroğlu, Silivri'de tutuklu vekilleri ziyaret etti
Silivri'de tutuklu vekilleri ziyaret eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Bir ...
 
AK Parti’de bayram mesaisi
Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli Menderes’te partililerle bayramlaştı. ...
Bahçeli hükümete çok sert yüklendi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir’deki bayramlaşma töreninde hükümete ...
CHP Karşıyaka’da buruk bayramlaşma
CHP Karşıyaka İlçe Örgütü, Karşıyaka Latife Hanım Köşkü’nde bayramlaşmak ...
 
CHP’li Susam’dan 6 Bakan’a esnaf sorusu
CHP İzmir Milletvekili ve Sanayi Ticaret Komisyonu üyesi Mehmet Ali Susam, ...
MHP İzmir’den kentsel dönüşüm atağı
Yeni yönetim kadrosu ile yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren ...
Bahçeli: ‘Erbil’den abimiz gelmiş’ sandılar
MHP lideri Devlet Bahçeli, K.Irak Kürt Yönetimi lideri Barzani’nin ziyaretine ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (9) 'Bizim radyo tiyatrolarımız vardı'
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Erkekler bastığım kaldırımı öperdi!’
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva