Oytun NALBANTOĞLU
Söke söke 1 puan!
18 Ağustos 2024 Pazar

Göztepe muhteşem taraftarının önüne çıktığı ilk iç saha mücadelesinde geriye düşmesine rağmen inanılmaz biçimde direndi, pes etmedi ve adeta söke söke 1 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Henüz Ligin 2.haftası olmasına rağmen Hakem Kadir Sağlam’ın berbat yönetimi skandal VAR kararıyla bütünleşerek çarpık düzenin bu sezonda süreceğinin sinyallerini fazlasıyla vermiş oldu. Romulo’nun buz gibi golünün iptal edilmesi yetmezmiş gibi Fenerbahçe lehine verilen uydurma penaltı ilk 45 dakikanın kabul edilemez rezilliklerindendi. Ayrıca tüm faullerin ve takdir haklarının sarı lacivertli futbolculardan yana kullanılması "eyyamcı literatürün" acınası gerçekleriydi. Hele ki Saint Maximin’in Koray Günter’e yaptığı sert hareketin kırmızı kartla cezalandırılmaması bardağı taşıran son damla kıvamındaydı.

Kurgu ve entrikalara asla geçit vermeyecek nitelikte şahlanan ŞANLI GÖZTEPE TARAFTARI büyüklüğünü yine cümle aleme ispat etti. 2-0‘a rağmen kesinlikle moral bozmayan ve ölümüne savaşan Göztepeli futbolculara adeta "hücum" emrini veren arma sevdalıları sahadaki motivasyonu zirveye taşıdı. Tam bu sırada devreye giren Hocamız Stanimir Stoilov ard arda yaptığı değişikliklerle oyunun kaderini yeniden çizdi. Juan, Mputu, Ahmet ve Tijaniç hamleleri resmen doping etkisi yarattı. Fenerbahçe kalesini abluka altına alan Göz-Göz 90+5‘de Romulo’nun klas vuruşuyla İzmir’i ayağa kaldırdı. Tijaniç büyüleyici performansıyla kendine güvenenleri mahçup etmedi. Juan azmi, çalışkanlığı ve asisti ile alkışı haketti. "Zaman" Göztepe açısından 2-3 doğru transferle Avrupa kapılarını açacaktır. 

Bu akşam esas konuşulması ve tartışılması gereken konu, dünyanın en ünlü Hocaları arasında yer alan Jose Mourinho’nun Stanimir Stoilov karşısında çaresiz kalmasıydı.

Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, MEVZUBAHİS GÖZTEPEYSE GERİSİ TEFERRUATTIR!

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Memduh 19 Ağustos 2024 Pazartesi 00:01

Helal olsun İzmir in gururu Göztepe!

Yorumu oyla      0      0  
Samorna 18 Ağustos 2024 Pazar 15:46

biz istanbula karşı bir savaş veriyoruz. bir tekeli bitirmeye çalışıyoruz ama maalesef medya onların elinde. malum siyasi parti kadar troll orduları var. o yetmiyor içimizde doğup büyüyen . izmirin ekmeğini yiyen irlandalılar var. gerçekten büyük bir savaş veriyoruz ve bazı güzide anadolu kulüplerimizin zor günler geçirdiği dönemde göztepe son kaledir. bugün okuyorum . her yeri okuyorum. sosyal medya gazeteler her yeri okuyorum oytun bey ve gerçekten üzülüyorum. ekşi sözlük okuyorum allah var ekşide çok fanımız var bizi savunuyor. X de falan gen çok savunan var ama ana akım medyaya bakıyorum ünlü yazarlar falan ya bir tanesi çıkıpta koç yönetim kurulu üyesi. FB kulübü başkanının sahada ne işi var?? niye le kol hareketleri yapıyor? neden bir hak savunuyorsa bunu saha içinde yapıyor demiyor!!! çıldırmamak gerçekten çok zor. koç olunca yalakanda çok oluyor. ama en çok üzüldüğüm şey ne biliyormusunuz oytun bey? haramilerin saltanıta yalakalık yapıp göztepeyi kötüleyen izmir takımı taraftarları. bunlar beni çok üzdü. halbuki bizim kanımız değil aramız bozuktu sadece.

Yorumu oyla      1      3  
Mahmut Feryadi 18 Ağustos 2024 Pazar 12:38

çaresiz mou mu :) yapma oytUN. bu aliağanın işi çok zor bu sene.

Yorumu oyla      3      1  
ST 18 Ağustos 2024 Pazar 11:08

Göztepeli oyuncular özellikle ikinci yarı çok çaba gösterdiler, direndiler, rakibin uyuyan bazı oyuncuları ile çok meşhur! antrenörüne bir ders verdiler, ancak çok faullü oynadılar, hakem de buna nedense fazla müsamaha gösterdi.

Yorumu oyla      1      1  
Çaresiz mi 18 Ağustos 2024 Pazar 09:21

Mourinho ya çaresiz kaldı demek nasıl bir aymazlık ve koçero. Sen içeri atılan saldırgan dan bahset

Yorumu oyla      3      1  
Ercan 18 Ağustos 2024 Pazar 00:58

Muhteşem taraftar dediğiniz turkiyenin en nefret ettiği taraftar gurubu.Sizin bu goygoylarınız yüzünden oluyor bunlar.Altay izmirin takımı olması gerekirdi ama olmadı. olan izmire oldu

Yorumu oyla      2      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Ne yaşıyoruz?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli çocuklara mektuplar (3) Umudun adı var
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Ah acımasız hayat!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Badel Harab-ül İzmir
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Turist ve inşaat istemeyen Egeli Belediye Başkanı!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Umutsuzluğun doruklarında yaşam meselesi
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Beyhude yakınmalar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Böyle yayın yasağı olmaz!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Yunan’a kahveli mesaj!
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk, esir yunan komutanına ne dedi?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva