HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
11 Eylül 2024 Çarşamba - 10:37

Çiğli'den memurlara zam müjdesi... SDT 21 bin TL oldu!

Çiğli Belediyesi’nde 310 memuru ilgilendiren toplu iş sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı. Sözleşme memurlar tarafından sevinçle karşılanırken, Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Memurlarımızı enflasyona ezdirmemek adına çok ciddi bir inisiyatif aldık, elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk” dedi. Sosyal Denge Tazminatı yüzde 40 artışla 21 bin TL’ye yükseltildi.

Çiğli den memurlara zam müjdesi... SDT 21 bin TL oldu!

Başkan Onur Emrah Yıldız ile TÜM BEL-SEN Genel Başkanı Erdal Bozkurt, Belediye Fakir Baykurt Salonunda düzenlenen törenle Toplu İş Sözleşmesini imzaladı.  Sözleşme kapsamında 15 bin TL olan Sosyal Denge Tazminatı yüzde 40 artışla 21 bin TL’ye yükseltildi. Törene TÜM BEL-SEN 2 Nolu Şube Yöneticileri, İş Yeri Temsilcileri ile belediye memurları katıldı. Sözleşme memurlara sağladığı mali hakların yanı sıra sosyal haklarla da dikkat çekti.

Başkan Yıldız: “Taşın altına elimi değil gövdemi koydum”
Seçim öncesi verdiği bir sözü daha tutmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Başkan Onur Emrah Yıldız, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde memur olduğumda ben de örgütlü mücadelemi TÜM BEL-SEN’de yürütmüştüm. Kendilerinin örgütlü yapısını iyi bilirim. Ancak hayat bizi yıllar sonra farklı bir noktada bir araya getirdi. Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak bizlerin asli görevi işçinin ve emekçinin yanında olmaktır. Memurlarımızı enflasyona ezdirmemek adına çok ciddi bir inisiyatif aldık, elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Ben birlikte mesai yaptığım memur ve işçi arkadaşlarım için her şeyi yapmaya hazırım. Belediye sosyal denge tazminatı için de söz vermiştim. Seçimde öncesi verdiğim sözlerimi tek tek tutmak için çalışıyorum. Hem işçimizin hem de memurumuzun maaşını zamanında ve eksiksiz alacağı bir mali politikayı sağlama noktasında son derece kararlıyız ve taviz vermeyeceğiz. Hepinize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Erdal Bozkurt: “Bu sözleşme ortalamanın üzerindedir”
Toplu İş Sözleşmesi’nin diğer belediyelere göre ortalamanın üstünde olduğunu belirten TÜM BEL-SEN Genel Başkanı Erdal Bozkurt, “Bizler hak ve hukuk gibi temel değerlere sahip çıkmak için çabalıyoruz. İşimiz hiç kolay değil fakat bunun için mücadele etmek gibi bir görevimiz olduğunu düşünüyorum. Attığımız her imzadan sonra da ciddi bir sorumluluğumuz var. Ancak buna rağmen, belediyelerimiz emekçisi ve kentlisi ile bir düzen kurmak için kaynaklarını sonuna kadar kullanıyor. Bu kısım çok ama çok önemlidir; gelinen noktanın bir kazanım olduğunu bilmeliyiz. Belediye Başkanımız da bu dayanışma ile mücadelemize destek veriyor. Bu toplu sözleşmede emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

 
Perakende ticaret satış hacmi arttı
 
7 bin TL ve üzeri alışverişler için yeni dönem
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sir alex ferguson 11 Eylül 2024 Çarşamba 18:37

sdt 21.000 asgari ücret 17.002 tl şükretsinler

Yorumu oyla      0      0  
Poyraz 11 Eylül 2024 Çarşamba 17:43

Bakıyorum da Büyükşehir personeli olan Tüm Bel Sen Genel Merkezi Genel Başkanı Erdal Bozkurt baş köşeyi almış peki Sayın İBB Bld mesai arkadaşımız Erdal Bozkurt Büyükşehirin sözleşme sürecinde neredeydiniz niçin 1 nolu Tüm Bel Sen şubemizi mesai arkadaşlarınızı yalnız bıraktınız bu konuda söyleyecekleriniz bizim için çok önemli

Yorumu oyla      0      0  
Birol Keleş 11 Eylül 2024 Çarşamba 14:29

Vatandaşa hizmet noktasında da memurların canını dişine takarak çalışmalarını bekliyoruz, parayı alıp yan gelip yatan, işini savsaklayan, rüşvet alan, memuriyet yetkilerini kötüye kullanan, kısacası işini kanuna kitaba ve ahlaka uygun yapmayan herkes kul hakkı yemiş sayılacaktır, Buna belediye Başkanı dahildir,

Yorumu oyla      0      0  
11 Eylül 2024 Çarşamba 11:59

belediyelerde yeni başkanlar göreve gelir gelmez belediye çalışanlarına yağdırmaya başladılar. Ne iş yapıyorlar arkadaş bu kadar imkanlar sunuluyor? gündemde sadece maaş artışları, iyileştirmeler v.s. şehre hizmrte bakıyorsun işler bekliyor. Valla siz çalışanlara yağdırın diye oy vermedik biz zahmet bitirin şu maaş işlerini. Özel sektörde yok bu maaşlar, imkanlar..

Yorumu oyla      2      0  
Çiğlili 11 Eylül 2024 Çarşamba 11:47

Sonra ödeyebilecek mi bu miktarları, önemli olan o.

Yorumu oyla      2      1  
11 Eylül 2024 Çarşamba 11:22

Çiğli sen bu kafa ile ömrün boyunca mağdur olmaya mahkumsun. Bir de bunlara sızlanıyorsun. Allah vermemiş ki kul neylesin. Siz bu kafa ile sel de basar deprem de olur. evleriniz de yıkılır Ormanları da yakarlar sizde ağzı açık ayran budalası gibi seyredersinz.

Yorumu oyla      4      2  
11 Eylül 2024 Çarşamba 11:09

Hak ettiklerini sanmıyorum.

Yorumu oyla      2      1  
çiğli 11 Eylül 2024 Çarşamba 10:57

ilk önce istedikleri zammı yaptın başkan. şimdide bu yardımı, yarında gıda ve giyecek yardımı yaparsın belediye çalışanlarına. boşa oy vermişiz sana kusura bakma lütfen. belediye çalışanlarının yaşam şartları ortalamanın üzerinde. hala açız diyorlar. ama hepsinde 3 kameralı iphone var.

Yorumu oyla      4      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak’ta engelleri aşan mesai!
‘Engelsiz bir Konak’ hedefiyle hizmet vermeye devam eden Konak Belediyesi, ...
Atatürkçüler Belkahve’de buluştu
Kurtuluş Savaşı Mücadelesi’nin ve İzmir’in kurtuluşunun simge alanlarından ...
Menderes'te parke taşı mesaisi!
Menderes Belediyesi, yolları düzenlemeye devam ediyor. Gümüldür’de kilit ...
 
Selçuk 'Narin' için tek yürek!
Diyarbakır’da acımasızca katledilen Narin için Selçuk Belediye Binası ...
25 bin kişi yararlandı... Büyükşehir'in spor okullarına büyük ilgi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin haziran ayında başlattığı yaz spor okulları ...
'İzmir’in Kurtuluş Bayramı' sergisinde gurur dolu anlar
İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü kapsamında Vasıf ...
 
Kızıl kabusta zarar görmüştü... İzmir’in dağlarında çiçekler açtı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Yamanlar Dağı yangınında büyük zarar gören ...
Yüz binleri buluşturdu... İEF rüzgarı!
Cumhuriyet mirası ve İzmir’in en önemli simgelerinden İzmir Enternasyonal ...
Tramvay seferleri normale döndü!
Gece boyu etkili olan sağanak yağıştan dolayı aksayan tramvay seferleri normale döndü.
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yıldırım hızıyla idam sehpasına!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Çeşme Projesi’ni kim sabote etti?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Dinimiz Âmin
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Nefes nefese bir yaz geçti'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva