HABERLER>POLİTİKA
11 Eylül 2024 Çarşamba - 09:36

CHP’li Kılıç’tan sert sözler: Istakoz sever Bursalı!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın körfez kirliliği üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı hedef almasını eleştirdi. Kılıç, “Deniz mahsulleri ihtisasını Monaco Yat Kulübü’nde yapan ıstakoz sever Şebnem Bursalı ne ara mütevazı körfez balığına ilgi duymaya başladı?" dedi.

CHP’li Kılıç’tan sert sözler: Istakoz sever Bursalı!

EGEDESONSÖZ- SonSöz TV’de katıldığı yayında körfezdeki kirlilik konusunda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ı hedef alan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı “Cemil Tugay, ben bu işi tek başıma çözemem, diyor. Geçmişte rahmetli Ahmet Piriştina tek başına körfezi temizledi! O zaman da körfez kirliydi, kokuyordu. Sen bir başla, ihtiyaç olduğunda bakanlıklar, merkezi hükümet zaten devreye girecektir” ifadelerini kullanmıştı.

BURSALI’NIN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’yı hedef aldı.

Kılıç açıklamalarında şunları söyledi:

“Deniz mahsulleri ihtisasını Monaco Yat Kulübü’nde yapan ıstakoz sever Şebnem Bursalı ne ara mütevazı körfez balığına ilgi duymaya başladı? Yandaş gazetecilik anlayışıyla, geçmişten kalma asparagas haber alışkanlığını milletvekili olduktan sonra da bırakmamış. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @drcemiltugay ’a mal edilen ve defalarca yalanlanıp, tekzip edilen sözler üzerinden kendince siyaset yapıyor. İzmir’in meseleleri sizin popülist siyasetinize alet edilemez. Kişisel hırsları, kentin geleceğinin önüne koymak, İzmirlilere haksızlıktır. Körfez İzmir’in kalbi, hepimizin ortak değeridir. Sizin 'mış gibi' yaptığınız eleştirilerin ötesinde, somut adımlar atılıyor. Belediyemiz Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi'nin iyileştirme çalışmalarını tamamladı. Tesisin kapasitesini artıracak 4. Fazın inşaatını ise sürdürüyor. Bir yandan da 5. Fazın planlamasını yapıyor. Yağmur suyu kanallarının yapımı sürüyor. Esas mesele arıtma tesisi değil. Körfezi kirleten birçok etmen var ve bunların büyük kısmı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yetki alanında bulunuyor. Sayın Cemil Tugay, ‘İzmir’imiz ve körfezimiz için tüm kamu kurumlarıyla işbirliği ve dayanışma içinde süreci ilerletelim, uzattığımız el havada kalmasın’ dedi. Ama o el hala havada duruyor. Sayın Bursalı, İzmir için bir iyilik yapmak istiyorsanız; 31 Mart’ta kaybettiği seçimin etkisinden hala kurtulamayıp siyaset yapmaya devam eden Murat Kurum’a görev ve sorumluluklarını hatırlatın. En azından İzmir için bunu yapın. ‘İzmit Körfezi’ deyin o anlar. Başka şehirlere gelince hizmet, İzmir’e gelince ceza… İzmir'in hak ettiği hizmeti engellemek de siyasi rövanş almaya çalışmak da kimseye fayda getirmez.

 
Menderes'te parke taşı mesaisi!
 
Kerem Aktürkoğlu'ndan Galatasaray'a veda
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirli 11 Eylül 2024 Çarşamba 15:16

Bıdı bıdı yapacağınıza güzel İzmir sular altında ve leş gibi kokuyor. Çözüm önerisi olmayan boş laflar..!

Yorumu oyla      4      1  
11 Eylül 2024 Çarşamba 14:04

Körfezdeki son dönemdeki kirliliğin sebebi kurak ve sıcak geçen yaz. Bugümkü yağışlarla körfez normale döner. Büyükşehirin halen alt yapı çalışmaları devam ediyor. Akepe boşuna çırpınmasın. Bundan size ekmek çıkmaz. İlk seçimde size bye bye.

Yorumu oyla      4      3  
11 Eylül 2024 Çarşamba 13:55

Sen ne seversin?

Yorumu oyla      4      0  
oy verici 11 Eylül 2024 Çarşamba 12:37

Sevda hanım neden ad hominem yapıyor ki? kendi tarafınca olanları bildirsin yeterli işin magazinsel boyutuna girmesi oy verdiğimiz bir vekili mahalle dedikoducusuna çevirir.

Yorumu oyla      2      1  
Etki ve tesir 11 Eylül 2024 Çarşamba 12:01

O yıllarda olup olacağı bir vinç kurmuşlar oradan balçık çamur çıkarıyorlardı. Tabi günde bir kaç saat. Tam temizlikten söz edemeyiz. Şimdi o da yok. Yani azıcık bile temizlik için masraf yapacak paraları yok. Ayrıca körfez eğer bir parça temiz olsa dalgıç kiralanıp yine körfez de yıllarca ve yıllarca biriken olta kurşunlarının da ayrıca temizlenmesi gerek. Sadece bunlar dahi korkunç kirlilik ve zehirlenme yapar.

Yorumu oyla      5      0  
haydar haydar 11 Eylül 2024 Çarşamba 11:41

30 senedir çivi çakmamışsınız oturmuş magazin üzerinden siyaset yapıyorsunuz. gerçi sizin bornova belediye başkanınız da aynı şekilde izmirin dışından dolanırlar içine giremezler gibi gereksiz birr açıklama yapmıştı. birbirinizle yarışıyorsunuz saçmalıkta.

Yorumu oyla      1      4  
11 Eylül 2024 Çarşamba 10:06

Körfezi tek başına Priştina temizlemiş mi? Onun için mi pislik içinde.

Yorumu oyla      3      4  
ismail 11 Eylül 2024 Çarşamba 10:01

sayın kılıç burada milletin aklıyla dalga gecmeyınız yok su arıtmanın bu fazı tamamlandı yok bu insaatı suruyor diye. 30 senedir izmiri partiniz yönetiyor 30 senedir insaat mı yapılır planlayıp programlayıp sırayla yapsaydınız ve hatırlatırım oncekı belediye baskanınız gorev suremın sonunda korfezde yuzulecek demişti. Murat Kurum ile bu işin ilgisi yok cunku gecmiş elediye baskanınız ben bu işi hallederim demişti bırakın yuzmeyı halletmeyı ıyıce rezil etmiş durumda cıkın özür dileyin izmirliler size oy verıyor diye boyle rahatsınız

Yorumu oyla      5      10  
ERBİL KIRBAŞ 11 Eylül 2024 Çarşamba 09:52

sayın milletvekillerimizin sorunlara ne kadar ilgilendiği birbirlerine söyledikleri sözlerden kendi karekterlerini belli ettikleri, halbuki izmirimiz için neler yapılacağını oturup beraberce nasıl bir çözüm bulabiliriz diye konuşmaları gerektiğini bu arkadaşlara anlatmak lazım...

Yorumu oyla      1      5  
11 Eylül 2024 Çarşamba 09:46

acık etmiş o siz işi bilirsiniz

Yorumu oyla      1      2  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Bursalı’dan ‘Narin’ yorumu: Terörle mücadele gözüyle bakılmalı!
Minik Narin’in hunharca katledilmesi ve ardından başlayan suçluları ortaya ...
Binali Yıldırım anjiyo operasyonu geçirdi
Türkiye Cumhuriyeti'nin son başbakanı Binali Yıldırım anjiyo operasyonu ...
Erdoğan'ın 'İEF protokolü' tepkisi dinmiyor: Özür dile Özel!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “’Değiştik’ dediler, ‘normalleştik’ ...
 
AK Partili Bursalı’dan Başkan Tugay’a ‘körfez’ mesajı: Sen başla, destek gelir!
Körfezdeki balık ölümleri ve kirlilikle ilgili değerlendirmelerde bulunan ...
Özgür Özel, İzmir’e geliyor!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Bornova Belediyesi’nin ...
MHP'den Aile Kurumu Çalıştayı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), aile kurumunun muhafaza edilmesi, güçlendirilmesi ...
 
Dışişleri'nden İsrail'in Han Yunus saldırılarına tepki
Dışişleri Bakanlığı, yaptığı açıklamada, "İsrail’in Han Yunus’ta ilan ...
CHP İzmir'den AK Parti'ye tepki: Okul zili çocukların karnında çalıyor!
CHP İzmir İl Başkanlığı'nda 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla ...
CHP'li Kılıç kapısının önüne ayakkabı bıraktı
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, dün toprağa verilen Narin Güran ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Yıldırım hızıyla idam sehpasına!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Çeşme Projesi’ni kim sabote etti?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Dinimiz Âmin
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Gazzeli Çocuklara Mektuplar (5) Yönetmen değil, önce insanım!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Okullar açıldı
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Narin'in katliamı, feodalizm ve suskunluk yasası
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Nefes nefese bir yaz geçti'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva