HABERLER>POLİTİKA
5 Haziran 2011 Pazar - 13:19

Gündoğdu Meydan savaşını kim kazandı?

Başbakan Erdoğan’ın Gündoğdu Mitingi siyasi kulisleri hareketlendirdi. İki miting arasında karşılaştırmalar başlarken AK Partililer meydan yarışının tartışmasız galibi olduklarını savunuyor.

Gündoğdu Meydan savaşını kim kazandı?

Fırat Soylu/Egedesonsoz - Gündoğdu Meydanı’nda en büyük mitingine imza atan AK Parti teşkilatında adeta bayram yaşanıyor. Geçen Hafta cumartesi sağanak yağmur altında yapılan ve Emniyet'e göre yaklaşık 40 bin kişinin katıldığı CHP mitingi sonrası, Gündoğdu Meydanında bu kez AK Parti Mitingi yapıldı. CHP’nin kalesi İzmir’de meydan savaşını kazandığını düşünen AK Parti’de milletvekili adaylarından teşkilat üyelerine kadar herkes CHP’ye karşı meydanda üstünlük kurmanın gururu yaşanırken Başbakan Erdoğan’ın da İzmir mitinginden son derece memnun ayrıldığı öğrenildi. Erdoğan’ın mitingde emeği geçenlere başta İl Başkanı Ömer Cihat Akay olmak üzere teşekkür ederek ayrıldığı İzmir’de egedesonsoz.com’a konuşan Akay, aynı meydanda yarıştıkları CHP’yi en az 4’e 5’e katladıklarını söyledi. 

AK Parti İzmir Mitingi fotogalerisi için tıklayın

Halit Tunç'un Gündoğdu mitingi neyin habercisi? yazısı için tıklayın



AK Parti 4 Haziran İzmir Mitingi


28 Haziran CHP İzmir Mitingi

EMNİYET RAKAMLARI 200 BİNİN ÜZERİNDE

CHP İl Başkanı Bayır’ın bizim mitingde 200 bin kişi vardı dediğine dikkat çeken Akay, ‘Onların mitingi 200 binse bizimki 1 milyonu bulmuştur’ diye konuştu. Akay, emniyet kayıtlarına göre 200 binin üzerinde seçmenin meydanda olduğunu, alana giremeyenlerin, ara sokaklarda kalanların da hesaba katılmasıyla rakamın 250 bini geçtiğini savundu. İzmir’in partilerinin projelerine büyük ilgi gösterdiğini anlatan Akay, ‘İzmir’deki önyargıları kırdık. Miting bunun en önemli göstergesidir. Teşkilatımıza ve İzmir halkına teşekkür ediyorum. Eğer daha fazla araç bulabilseydik daha kalabalık olabilirdi. İzmir dışından hiç kimseyi getirmedik. Mitinge katılmak isteyen vatandaşlarımızı taşımak için İzmir’deki otobüsler yetmedi. Başka illerden otobüs getirdik. Ama o otobüslerle Küçük Menderes’ten, Bergama’dan Seferihisar, Çeşme’den vatandaşlarımızı taşıdık. İzmir mitingimiz adeta şölen havasında geçti’ dedi.

AŞLIK: ALANDAKİ KALABALIK ÇOK İYİYDİ
Milletvekili adaylarından Eski İl Başkanı Ali Aşlık da kalabalıktan son derece memnundu. Teşkilatın hedefine ulaştığını söyleyen Aşlık, ‘Bizler sahada partimize yönelik teveccühü görüyorduk. Ama alanda bunu görmek gerçekten güzeldi. Başbakanımız da kalabalıktan, coşkudan son derece memnun kaldı. İzmir’i bu kez hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız’ dedi.

DENİZLİ: KALABALIK KADAR COŞKU DA ÖNEMLİYDİ
Milletvekili Adayı İlknur Denizli ise alanın dolup taşması kadar Gündoğdu’da saatlerce süren coşkuya vurgu yaptı. İzmir halkının kente yönelik projelere gösterdiği ilginin de miting meydanına yansıdığını savunan Denizli, “İzmir’i marka kent yapmak, Akdeniz’in incisi yapmak için yola ç ıktık. Kentin altyapı sorunlarını ortadan kaldıracak birbirinden güzel ve doğru projelerle çıktık İzmir’in karşısına. Bu miting de gösterdi ki İzmir halkı kenti için üretilen projelere sahip çıkıyor. Bu coşkunun sandığa da yansıyacağını düşünüyorum’ dedi.

GÜNAY: İKİ KATI KALABALIK YAPABİLİRDİK
AK Parti Adayı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da mitingin son derece başarılı geçtiğini savundu. Kentin Başbakan Erdoğan’ı adeta bağrına bastığını savunan Günay, “Tek bir seçmen bile İzmir dışından gelmedi. Ama İzmir’in ilçelerindeki talebe yetişmekte zorlandık. Kentin dört yanından mitinge gelmek için talep patlaması yaşandı. Eğer yeterince araç bulabilseydik bunun iki katı kalabalık da toplamak işten bile değildi. Bu kalabalık ve alandaki coşku da gösteriyor ki İzmir halkı hizmete susamış. Alanda benim gördüğüm 200 binin üzerinde kişi vardı” dedi. 

ŞENGÜL: İZMİRLİ GERÇEĞİ ANLADI
AK Parti İzmir ikinci bölge ikinci sıra milletvekili adayı Aydın Şengül, İzmir'de tarihi bir mitinge imza attıklarını söyledi. CHP mitingine de gönderme yapan Şengül, "Fotoğrafları yan yana koyalım gerçekleri fotoğraflar gösterir. Vatandaşımız saatlerce Başbakanımızı bekledi, sıcak havaya rağmen mitingi sonuna kadar takip etti. İlk defa izmir'de böyle birşey oluyor. Seçim sonuçlarına yansıyacak ve istediğimiz sonucu alacağız. İzmir'de birinci parti olma hedefimizin bir göstergesidir. İzmir yıllarca CHP'ye destek verdi ama artık kandırıldığını anladı. İzmir'de tarihi bir miting oldu. Bu bizim çalışmalarımızın bir göstergesi. Teşkilatlarımızın çok büyük katkısı var. Bu mitgin hazırlanmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

250 BİN KİŞİ KATILDI
İzmir 1. bölge miletvekili adayı Bilal Doğan da katılımın rekor seviyede olduğunu belirterek, alanda 250 bin kişinin olduğunu söyledi. "CHP mitingini 6'a katladık" diyen Doğan, teşkilatlara çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Başbakan Erdoğan'ı dinlemek üzere alana miting saatinden çok önce gelen İzmirlilerin saatlerce güneşin altında beklediğini hatırlatan Doğan, "İzmirliler AK Parti'ye olan güvenlerini burada bir kez daha gösterdi. İzmir'de birinci parti olduğumuzu söylüyorduk, bugün bunu resmen görmüş olduk. Görüştüğüm birçok kişiden mitingin coşkulu geçtiği yönünde tebrikler aldım. Başbakanımız da bundan son derece memnun oldu" diye konuştu.

DAĞ: BU MİTİNG HEPSİNDEN FARKLIYDI
Uzun süre İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan ve ardından milletvekili adayı olan Hamza Dağ da tarihi bir mitinge imza attıklarını söyledi. AK Parti'nin kurulduğundan beri İzmir'de ilk kez bu boyutta bir miting yaptığını dile getiren Dağ, "Partililerimiz saatlerce Başbakanımızın gelişini bekledi ama yerlerini biran olsun terk etmedi. Çoşku mitingin sonuna kadar devam etti. Bu gerçekten çok önemli bir noktaydı. Tarafsız bir gözle söyleyebilirim ki, bu miting bizim 2007 mitingimizin de üzerindeydi. O gün yaptığımız mitingin çok daha coşkulusunu gerçekleştirdik. Ama asıl iş sandıkta. Bizler sandıktan birinci parti çıkmak için elimizden geleni yapmak için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

MİTİNG’DEN BAZI NOTLAR:
*Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı alanın çevresinde deyim yerindeyse kuş uçurtulmadı.

*Mitinge katılanlara 200 bin bayrak, 200 bin şapka, 400 bin pet şişe su, 200 bin kumanya dağıtıldı.

*Başbakanın gelişine kadar miting alanında AK Parti’nin seçim şarkıları çalındı.

*AK Parti bayrak ve afişlerle donatılan 150 tekne alanın deniz tarafında yer aldı.

*Yakın illerden de çok sayıda partili mitinge katılmak için İzmir’e geldi.

*Vatandaşları miting alanına taşımak için yaklaşık 4 bin araç kiralandığı öğrenildi.

*Mitingin yapıldığı alanda kurulan dev ekranlardan 35 İzmir 35 proje’nin yer aldığı tanıtım filmleri gösterildi.

*Sıcak hava ve yoğun kalabalık nedeniyle çok sayıda vatandaş rahatsızlandı. Miting alanında görevli sağlık ekipleri bayılan vatandaşlara acil müdahale etti.

*Başbakan Erdoğan’ın kızı Sümeyye de parti otobüsünün üzerinden mitingi izledi.

*İzmir mitingindeki ilginç simalardan biri de liste dışı kalan Eski Bakan Kürşat Tüzmen’di. Kılıçdaroğlu ile yaşadığı polemikle gündemde kalan Tüzmen, partililerden çok fazla ilgi gördü.

*Başbakan Erdoğan’ın konuşmasında liste dışı kalan İzmirli Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’a da yer vermesi dikkatlerden kaçmadı.

*Konuşmasında Başkan Kocaoğlu’na Kültür Bakanı Ertuğrul Günay’ın sözleriyle yüklenen Erdoğan’ın Bakan Günay’ın konuşmalarından etkilendiği konuşuldu.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 39 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Büyük Usta "Tayyip Erdoğan" 6 Haziran 2011 Pazartesi 17:57

tarafsız... 1-Şu salya meselsi 2-neidüğü belirsiz meselesi bunlar senin seviyesizliğini bildiriyor. Haddini aşma.... Terbiyeli ol....Moderatör yayınlamaz diye elimden geldiğince düzgün cümleler kurmaya çalışıyorum.....Nekadar CHP'li ile konuşsam hemen horozlanıyor, bizim şemalimizi görmeden, bizimle bir araya gelmeden bol keseden artistik yapıyor... 3-Kardeş diyorsak Müslümanız Elhamdülillah, Sen dinsiz, komünist yaklaşımla gerçekleri göremiyorsun... 4-AKP'den önce DSP'ye oy veriyordum... 5-Ben doğan grubu haricinde diğer tüm kanal haberlerini izlerim...En azından senin gibi tek kanalla yetnmem... 6-Eşin yemek masası meselesi sizi çok düşündürdüyse siz eşlerinizi alın başkaları ile aynı masada yemek yiyin. Elalemin eşiyle olan durumları benide olduğu kadar kimseyi ilgilendirmez. Merak etme 9 yılda sizleri Eşinizden yada sevgilinizden ayırmadılar, korkunuz buysa:) 7-Başbakan'ımız padişah değil hepimizin başbakanı,sen istemesende seninde başbakanın. 8- İşinize gelince her şeyi istediği gibi değiştiriyor diyorsunuz konuşun, ağzı olan konuşuyor. Sen ortadaki somut gelişmelere bak.En azından, her aileye 600 tl vericem diye kimseyi kandırmıyor.Yaptıklarıyla konuşup, yapacaklarını anlatıyor.. KeMAL Bahçeli ve Diğer ufak tefek partilerde taşlayıp duruyor.....9-Polisimize saldıranı savunacak kadar karakteri zayıf olanlarla konuşmak istemezdim ama BDP,TKP yada ÖDP sonuçta ülkenin kanayan çıbanı, söküp atmak gerekir, nekadar ipsiz sapsız kaldırım mühendsi varsa toplanmış....10--Kasetler AKP'ye uzanmıyor çünkü adamlar tertemiz, sütten çıkmış ak kaşıklar, Büyük Usta Tayyip yaş tahtaya ayak basmaz...11--Birkere bir il için 198 proje olsaydı o il ihya olurdu. demekki anlattıkların proje değil...Projenin ne olduğunu öğren okuyup okumadığınıda bilmiyorum ama cehalet okumamazlıkla olmuyor....12--CHP Atatürkten sonra Ülkenin anasını ağlattı, Sözde Atatürk'çüymüş Atatürk'ün savunucusuymuş, Atatürk'ün partisi ile artistik yapıyor.. Atatürk öldükten sonra paradan resmi dairelerden Atatürk resimlerini kaldırıp genel başkanı İnönünün resimlerini koyan CHP.. İlk çok prtili seçimlede iktidara veda etti.. Gelen Demokrat Parti Menderes naptı ilk çıkardığı kanunlar içinde Atatürk'ü koruma kanunları çıkardı... Adamlar üst üste 3. kez iktidar olunca CHP desteği ile ihtilal oldu. Çünkü Ülke iyiye gidiyordu. 80 ihtilalindede aynı senaryolar oynandı.. 2001 den sonrada aynı senaryolar oynanıyordu ama artık yemezler... 85 yıllık T.C.'de 3 kez sağ görüş geldi üçündede ülke şahlanıyorken çelme takılmaya çalışıldı. CHP-MHP-BDP-DSP Herkes aynı ipte oynamaya başladı.............. Siz çok üzüleceksiniz ama AKP 3. defa iktidar olacak... Ve çok şey değişecek sonra bu ne güzel hayatmış diyeceksiniz... 12 Haziran Pazar saat 23:00 de iktidarı görün gözünüz rekor oy görsün...Allah'a çok şükür Sol kesimden koparak refaha ermişim......

Yorumu oyla      14      19  
tarafsız 6 Haziran 2011 Pazartesi 14:56

Bana cevap veren isimsiz yorumcuya, Sen İzmirde doğmamışsın belli. Gerçek İzmirli olamayacak kadar da AKP gözlüğü giyiyorsun. 1.Burası doğan medya değil.En azından buradan izliyorsan haberleri bazı şeyleri doğru biliyor olman lazım.Ama doğru okuyabilmen için o gözlüğü çıkarman gerekir. 2.Binali Yıldırımın eşini başka masada yalnız bırakma hikayesi ayyuka çıktı sen uyuma! 3.Sen sağ görüşlü değil tutucusun.İzmirli olmadığın belli gavur dediklerinde bile ağzından salyalar akıyor 4.Senin padişahın söyledi kaç sefer BOB eşbaşkanı olduğunu,kankası Obamayı,Berlusconiyi,Putini,Esadı ne kadar sevdiğini. 5.Sit alanı olsa ne olurki.AKP başka sit alanlarını isteyince hemen değiştirebiliyor.İstanbulda rantın haddi hesabı yok.Üstelik belediye de kendilerinin 6.O bir insan ne idüğü belirsaiz olan sensin.Ayrıca BDP li değil ÖDP li onu bile bilmiyorsun. 7.Onu da sallıyorsun .Cehaletin dizboyu.Kaza oranlarında alkol arka sıralarda.İlk sırada cehalet var.Yani alkolsuz olduğu halde kurallara uymayan ve aşırı hız yapanlar.8.Ben senin kardeşin değilim.Yine sallamışsın.Nufüs artışı açlık sefalet demektir.Biz kimseyle savaş falan düşünmüyoruz.Ayrıca savaşlar artık teknolojiyle oluyor insanla değil.9.Kasetler neden AKP ye uzanmadı bir düşün istersen.Yapan kendine yapmaz elbette. 10.Evet Mardine de 198 proje yapılmıştı ama bir tanesi üretim tesisi değil.Okulun lojmanın taharet muslukları değişmişti mesela.Bunu kimse yemez artık. 11.Dokuz yılda kim olsa birşeyler yapacaktı sen bir de sattıklarına bak.

Yorumu oyla      28      8  
6 Haziran 2011 Pazartesi 12:27

Tarafsız Sana diyorum............1-Gşeçen seçimlerde İzmir'e 1 Katrilyondan fazla bütçesi varken devlettende 1.1 Katrilyon destek alırken CHP'li belediyenin İzmir için hiç birşey yapmaması AKP'nin İzmir için çalışmasından iyimi kötümü?... Sağ görüşlü bir partiye oy vermeyi düşündüğümüz için İzmir'li değiliz diyorsun ozaman bu İzmir, İzmir'lilerinde dediği bigi GAVUR İZMİR.... Basını DOĞAN grubundan takip edersen AKP'yi asar kesersin tabi.... Hukuktan anlamıyoruz ama hukuk uzmanları bile Ergenekon için isabetli diyorlar... CHP'den aday Emine ÜLGER, Almanya'da "Kadınlar sokaklarda dövülüyor çocuklara tecavüz ediliyor" diyerek Ülkemizi elaleme şikayet ediyor. Nereye; emir ve ödenek aldıkları Almanya'ya... CHP ekibi Amerki'ya gidip bizi şikayet ediyor. Neden:Nede olsa akıl hocaları oralarda da ondan....3-İzmir Adayı Eşini başka masada bayanlarla bir arada olsunlar diye göndermiş. Erkeklerin muhabbeti farklı bayanların farklı, bunu aktaracak kadar dar düşüncelimisin?..... 4--Yıktırılan heykel için izin verilmemiş "Orası Sit Alanı" denilmiş, adamlar inadına yaptırmış ki yıkılıp kaosa neden olsun diye. Sit alanına heykel yapılmamasını bilmeyen bir Belediye başkanı olabilir mi? Olamayacağına göre bu Provokasyondan başka bir şey değil (Objektif görün olayları).....6-Panzerin üzerine çıkıp nara atan, elindeki sopayla Set kuran Polisimize vuran Neydüğü belirsiz kişileri savunuyorsan CHP'yimi BDP'yimi savunduğunu önce bir söyle.....7-Sen alkolü savunuyorsan alkolün medeni bir hareket olduğunu savunuyorsan yuh sana. Yollar duble oldu kaza oranları düştü Düşen oranlara göre kaza yapanların Çoğunluğu alkollü olanlardır Orantıya dikkat edin. Alkol alıpta kaza yapan ve karşısındakine maddi manevi hasar veren adamı savunuyorsan, sen hakikatten medeni değilsin...8-Üç çocuk yap diyor. Şu anda dünyada nüfus oranına göre en çok çoğalan millet israil,nedenini düşündü mü hiç kardeş... Bak İngiltere'ye Almanya'ya gençleri kalmadı kardeşim, gençleri olmayan bir millet muhtaç olmaya mahkumdur...9-Kaset skandallarının hiç biri AKP'ye uzanmadı CHP kendi içinde bile kaset olayları içimizden yapılmış bir komplodur diyor. MHP kaseti ise görüyorsun kendi adamlarını bile öldürecek kadar KOLTUĞA susamış....9-Belgelendirilmiş bir kaset ve izleme görürsen lütfen bildir, yoksa iftira atıp durma Kılıçdaroğlu gibi....10- İkitane hayali yatırım değil İzmir'i İZmir yapacak 35 Proje... Bu projelerden sende faydalanacaksın... Kolaylığı güzelliği görünce bu yazdıklarına üzüleceksin... Kılıçdaroğlu, AKP yaptı diye hızlı trene binmiyormuş uçakla gidiyormuş, Allah aşkına o uçağın konduğu hava alanını kim yaptırdı... CHP'li kardeşlerim Bize rahatlığı huzurlu yaşamayı getirecek bizleri düşünen bir partiye o vermeyelim mi?Sizleride AK Partiye oy vermeye davet ediyorum...Herkese selamlar saygılar...

Yorumu oyla      13      26  
Aydın Postoğlu 6 Haziran 2011 Pazartesi 11:41

Derin hayal kırıklığı yaşıyan müteessir CHP'li dostlar. Bindirlimiş yorumcular değiliz. Duyduğunuz ayak seslerinin mahşerin dört atlısının sesleri. Merak etmeyin güzel izmirde huzur içinde birlikte yaşayacağız. İzmir'e hizmet geliyor. Beceriksiz yöneticilerden kurtulmamıza az kaldı. Biraz sabır.

Yorumu oyla      14      25  
bülent ışık 6 Haziran 2011 Pazartesi 11:19

Miting alanında bindirilmiş kıtalar burada da bindirilmiş AKP li yorumcular.

Yorumu oyla      31      9  
Aydın Postoğlu 6 Haziran 2011 Pazartesi 11:08

Abi bu nedir ya. Sizin gerçek İzmirli olduğunuza inanmıyorum filan. Bu memleket size babanızdan mı kaldı. Siz kimsiniz ki CHP’ye oy vermediği için benim aklıma laf söylüyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ülke ve İzmir için bu seçimde AKP’nin faydalı olduğuna inanıyorum ona oy veriyorum. Bir dahaki seçim canım kime ister ona oy veririm. Alemin akıllısı sizler misiniz? Kandırılmış filan gibi hakaret içeren aşağılayan ifadeler kullanmak İzmirliliğin özelliği mi?. Senin de bir oyum var benim de ben AKP’ye vereceğim sen nereye istersen oraya ver vatandaşa hakaret etmeye hakkınız yok. Bana saydırdıklarınızın aynısı size.

Yorumu oyla      17      24  
6 Haziran 2011 Pazartesi 11:03

allah aşkına fotoğfata beş kat gibi görünüyormu

Yorumu oyla      14      23  
tarafsız 6 Haziran 2011 Pazartesi 10:12

Şurada yapılan yorumlara bakıyorum.AKP ye oy verecek insanların İzmirli olduklarına inanamıyorum.İnsanda biraz onur olsa kendi kendine şunu sorar; 1.Ülkeyi dokuz yıldır yöneten ve yeniden yönetmeye talip olan bir parti bu kentte kendine az oy çıktı diye bu kenti ve insanlarını cezalandırdımı cezalandırmadı mı? 2.Bu parti kendi hukuk sistemini kurdumu kurmadımı? 3.Bu partinin bu kentteki en flaş adayı eşini başka masada yemek yedirecek kadar tutucu mu değilmi?Ne çabuk unuttunuz? 4.Bu partinin başı heykel yıktırdımı yıktırmadımı? 5.Bu partinin başı bizim gibi modern insanlara gavur dedimi demedimi? 6.Bu partinin başı ve astığım astık patronu eylemci bayana kızmı kadınmı nedir dedimi demedimi? 7.Bu parti trafik kazalarını hatta bütün asayiş olaylarını alkole bağlıyormu bağlamıyormu? 8.Bu parti en az üç çocuk yapmalısınız diyormu demiyormu? 9.Bu parti siyasilere tuzak kurup aylarca izleyip kaset yapıyormu yapmıyormu? 10.Siz bu sorulara verdiğiniz cevaba göre hala bu partiye oy veriyorsanız bu kez ben size soracağım;sizin İzmirliliğiniz nerede? gerçekten de siz İzmirlimisiniz? İki tane hayali yatırıma tav olmuş kandırılmışmısınız?

Yorumu oyla      33      11  
Mustafa ÖZDEMİR 6 Haziran 2011 Pazartesi 09:54

Koyu Chp'liler bile bu muhteşem projeler karşısında Ak Parti'ye oy verecektir.Chp,hiç bir eser üretmesek dahi İzmir'li bize oy veriyor rahatlığıyla İzmir'de hiç bir şey yapmadı,yan gelip yattı,İzmir'i Türkiye'nin 3. büyük köyü yaptı.Akp'nin bu güzel projeleri karşısında paniğe kapıldı,kimyası bozuldu.Bakın göreceksiniz Akp bu seçimde büyük bir sürpriz yapacaktır ve bu büyük projeler bir bir hayata geçecektir.Çünki bugüne kadar söz veripte yerine getirmediği hiç bir proje olamadı.

Yorumu oyla      18      28  
R.T.E 6 Haziran 2011 Pazartesi 03:59

1- Kalabalık taşıma su ilede olsa önemli olan okadar yolu sevda uğruna katetmeleri. Ona rağmen CHP'nin 5 katı kalabalık hepsi dışarıdan gelmiş olmalı :) 2- AKP, CHP gibi suyu ve şapkayı satmıyor. 3- KeMAL bey mitinge Erdoğan'la başladı Erdoğan'la bitirdi. İzmir için bir tek proje düşüncesi bile yok. Ya Büyük Usta Başbakan; 35 Proje ile geldi.. İzmir'in silüetini değiştirecek maşAllah.. 4- CHP mitinginde Şiddetli yağmur birkaç dakika yağdı bahane yapmayın. 5-Çevre yolunun kapatılması şehir trafiğinin rahatlaması içindir.. :) 6-"başka kapıya" teslim etme yazın edep sınırlarını aşmış.. Hani İzmir'li medeni idi... :)) 7- Açıklıyorum: AKP:%52,5 CHP:%26,5 MHP:%9,2 İzmir: AKP:11 Millet vekili CHP: 10 12 Haziran gecesi Devlet bey 14 Haziran Sabahıda Kılıçdaroğlu istifa edecek. Ülke rahatlayacak.. "Demedi deme İbrahim"

Yorumu oyla      18      31  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Baykal uyardı: Bu gidişe izin vermemeliyiz
CHP'nin eski genel başkanı, terör tehdidi altında anayasa değişikliğiyle ...
Kılıçdaroğlu 1 milyon kişiye seslendi
CHP Genel Başkanı Zeytinburnu Kazlıçeşme'deki İstanbul mitinginde, yaklaşık ...
Gündoğdu’ya Erdoğan damgası
Başbakan Erdoğan,partisinin en kalabalık İzmir mitinginde çılgın projelerini ...
 
Tekin: İDO ve polis CHP'lileri engelledi
CHP Genel Başkancısı Gürsel Tekin, "Kartal'da tekneler kalkacak, İDO müsaade ...
Bahçeli: CHP ile AKP gizli ittifak oluşturdu
MHP Lideri Devlet Bahçeli“CHP ile AKP'nin oluşturduğu gizli ittifak gittikçe ...
Bağış: Hiç bu kadar adileşmemişlerdi
Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış CHP'ye sert eleştirilerde bulundu.
 
Başbakan’ın geldiği gün CHP’ye geçtiler
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir mitingi öncesi aralarında çok sayıda ...
‘İstifa edip sine-i millete dönün’
Cumhuriyet Güçbirliği İzmir 1. bölge bağımsız milletvekili adayı Yaşar ...
CHP’li Çam ve Güven hastaları dinledi
CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili adayları Musa Çam ile Prof. Dr. Hülya ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva