HABERLER>POLİTİKA
30 Mayıs 2011 Pazartesi - 08:56

Yüksel'den Denizli'ye ilk sitem

CHP’li Yüksel, İlknur Denizli’nin AK Parti’den milletvekili adayı olmasını, ‘Siyaset tutarlılık gerektirir’ sözleriyle değerlendirdi.

Yüksel den Denizli ye ilk sitem

İZMİR - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2’nci Bölge milletvekili adayı Alaattin Yüksel, bir dönem yakın arkadaşı olan İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) Eski Başkanı İlknur Denizli’nin, AK Parti’den milletvekili adayı olmasını değerlendirdi.

CHP’li Yüksel, “Adaylığına şaşırmadım. İZSİAD’ta, her görüşte insan mutlaka olmuştur. Geçmişte ben il başkanı olduğumda arkadaşların çoğu ‘CHP’ye kayıt olalım’ demişlerdi, ben reddetmiştim. Siyaset tutarlılık gerektirir. Eğer siz milletvekili adaylığını, sadece kendinizi bir yerlere taşımak için kariyer planlaması olarak değerlendirirseniz o zaman ‘benim düşüncem bu ben şu partiye gideyim’ diye bir duygunuz olamaz. Hangi parti size teklif ediyorsa hangi partiden kazanma şansınız varsa gidersiniz aday olursunuz” dedi.
 
‘Başka partilerden teklif aldım’
Yüksel, CHP Genel Merkezi’ne muhalif olduğu dönem kendisine başka partilerden milletvekili adaylığı teklifi geldiğini anımsatarak, “Bir ara İZSİAD’ta aynı kürsüde İlknur Hanım ile bazı partilerin genel başkanlarıyla oturduk. O zaman bana ‘gidiyor mu?’ diye yakıştırmalar yapıldı. Bana ‘Ege Bölgesi’ni örgütle’, ‘Milletvekili adayımız ol’ gibi teklifleri içeren görüşme talepleri geldi. Ben görüşme talebini bile kabul etmedim. Ancak aracılar kanalıyla bana bunları söyleyebildiler” diye konuştu.

Yüksel, CHP’nin Denizli’ye adaylık teklif etmediğini dile getirerek “Biz teklifte bulunmadık. Sadece milletvekili olmak için siyaset yaparsanız böyle bir teklif beklersiniz. Aday olarak kendisini görmek isteseydik teklifte bulunurduk” diye konuştu.(Elif Demirci/DHA)

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erdi 30 Mayıs 2011 Pazartesi 18:50

İlknur Denizli hanımefendi gerçekten konuşmasını iş yapmasını bilen değerli bir hanımefendidir hangi partiden olursa olsun gereğini yapar hakettiği yeri bulmuştur alaattin de laf olsun torba dolsun her şeye atlamamsı gerekişr 13 haziran da boyunun ölçüsünü alacaktır

Yorumu oyla      16      20  
HASAN TUFAN 30 Mayıs 2011 Pazartesi 18:24

ALAATTİN YÜKSEL;İLKELİ, AHLAKLI/ERDEMLİ SİYASETÇİDİR. NEREDE DURACAĞINI BİLİR, BİRİLERİ GİBİ RÜZGARA GÖRE HAREKET ETMEZ.

Yorumu oyla      31      9  
ADAY 30 Mayıs 2011 Pazartesi 17:41

İLKNUR HANIM MÜKKEMMEL BİRİSİ AZİZ KOCAOĞLUNA SEÇİMİ KAZANDIRANLARDAN BİRİSİ İLKNUR HANIM ŞU AN EN DOĞRU YERDE KIYMETİNİN BİLİNDİĞİ HİZMETLERİNİ DAHA İYİ YAPACAĞI YERDE ALAATTİN YÜKSEL ANCAK KONUŞUR BAŞKA BİŞİ YAPMAZ İL BAŞKANLIĞI YAPTIĞI DÖNEMİ DE BİLİYORUZ ZATEN DENİZ BAYKALI HARCADILAR KASETLE ÜSTÜNE KONDULAR ERGENEKONCULARLA ÜLKE YÖNETMEYE KALKACAKLAR YAZIKLAR OLSUN

Yorumu oyla      15      27  
30 Mayıs 2011 Pazartesi 17:06

hüseyin ahmetoğluna, Oradaki soruları üzerine alınmışsın anlaşılan. Sorular açık ve net. Hiçbiri de hakaret ve hiddet içermiyor. Mademki soruları üzerine alındın, sen cevap ver de neye sevdalı olduğunu anlayalım. ÖZELLİKLE BU BÜYÜK İŞ ADAMLARININ VERGİLERİ İLE İLGİLİSORULARIMA CEVAP BEKLİYORUM

Yorumu oyla      31      8  
hüseyin ahmetoğlu 30 Mayıs 2011 Pazartesi 16:33

sorucuya yanıttır:bir defa yorum yaparken hiddetlenmeyeceksin.sorumu makul ve mantıklı soracaksın.bilinçli soracaksın.militanca hakaret edrek kimseyi sorgulamayacaksın.bizler kimseyi aşağılamıyoruz herkesi kendisi gibi bırakıp yaptıklarımız ve yapacaklarımız anlatıyoruz.çünkü bizim şahıslarla işimiz hiç olmaz.bizler memleket sevdalılarıyız devlet millet için canımızı vermeye hazırız.tüsiad, müsiad, izsiad,esiad bırakın onlar da kendi kulvarlarında hizmet etsinler.İLKNUR HN. hiç tanımıyorsun demektir biraz araştırmanı tavsiye ediyorum.sana abi tavsiyesi kimseyi rencide etme .hoş gerçi senin adın da yok ya .İZMİRİ SEVİYORSAN SANA TAVSİYEM 1.BÖLGEDE SN.GÜNAY, 2.BÖLGEDE İSE SN. BİNALİ YILDIRIMA DESTEK VERİN DE izmir hakkettiği yeri bulsun

Yorumu oyla      15      26  
sorular 30 Mayıs 2011 Pazartesi 12:24

İLKNUR DENİZLİ derneğine konuşması için davet ettiği Fettah Tamilce ne vergi vermiştir? Merak edip sormuş mudur? Girdiği partiye gönül ve destek veren Ahmet Çalık, Remzi Gür, … gibi iş adamları ne kadar vergi vermektedirler merak etmiş midir? TUSİAD ESİAD; İZSİAD gibi derneklerin karşısına MÜSİAD derneğini kim çıkarmıştır ? MÜSİAD’ın MÜ’sünün anlamı nedir? Fethullah Hoca’nın berberi ile aynı listede olmak nasıl bir duygudur? Yazılmamış kitapların yasaklanması için ne demektedir? İnsanların dedikodular üzerine tutuklanıp yıllarca tutuklu tutulmalarını nasıl karşılamaktadır? Buna karşılık testere ile insan kesin HİZBULLAÇILARIn salınmasını nasıl karşılamaktadır?

Yorumu oyla      39      10  
DEMOKRAT 30 Mayıs 2011 Pazartesi 12:09

CHP nin 2 Bölgedende Adaylarından Mustafa BALBAY hariç hangisi Mecliste CUMHURİYET İlkelerini ve ATATÜRKÇÜ lüğü savunacak çok merak ediyorum.Tansu Çillerin eski ANAP lı Danışmanı Aytun ÇIRAY nezamandan beri CHP li olmuşta CUMHURİYET İLKELERİNİ savunacak.Oynanan Oyunu görün artık.Bunların çoğu düzene hizmet edecekler.İçinde bir gram ATATÜRK sevgisi olan dostlarımı CUMHURİYET GÜÇBİRLİĞİNE destek vermelerini bekliyorum.

Yorumu oyla      22      33  
kadir 30 Mayıs 2011 Pazartesi 11:46

alaattin bey ilknur denizli ito da sizin yanınızda çalışırken iyiydi de şimdi mi kötü oldu. hem kendiniz söylüyorsunuz teklif bile etmedik diye. ilknur denizliye teklif etmemişsiniz rakibiniz teklif etmiş, siz de birgül ayman gülere, aytun çıraya teklif etmişsiniz. siyaset biraz da tercih işidir, siz tercihinizi kullanmışsınız akp de kullanmış. hepsi bu.

Yorumu oyla      20      33  
erkan tek 30 Mayıs 2011 Pazartesi 11:07

bergamada idris başkanı ödemişten mehmet erişi bornovadan nevzat kavaları aday yapsan 10 garantiydi gittin bergamalı diyebi prof buldun ödemişe aytun çırayı koydun balçova başkanını bölge terfisi yaptın zaten il başkanı evlere şenlik miting günü halkı nasıl selamlıyo ya yanımdaki arkadaşım bu kim ya izinsiz mi çıktı bu kürsüye dedi dilim söylemeye elvermiyor dediğini durum bu 6 6 dan fazla çıksın ben senden özür dilicem çıkmazsa istifa et etmesende zaten anca gidersin

Yorumu oyla      20      33  
erkan tek 30 Mayıs 2011 Pazartesi 10:55

böyle giderse 2.parti olacaksınız izmirde söylemedi deme 12 gün kaldı sabah yazarına baykalı kötülüyon meclizte nasıl bakcan yüzüne 3.5 cahil kasaba belediye başkanını ttavlayıp siyaset yaptın hepiniz kaset ürünüsünüz

Yorumu oyla      20      34  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘İzmir’e zengin turistleri getirmek istiyoruz’
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, ''İzmir'e mutlaka zengin, yüksek ...
‘1923 vizyonu olmayanların 2023'ten haberi olmaz’
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim çalışmalarına İstanbul Anadolu yakasında devam etti.
Erdoğan: Kılıçdaroğlu diye biri yoktur
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kemal Kılıçdaroğlu diye biri yoktur. Kemal ...
 
‘SİT dediler, dur dediler, yılmadık mücadele ettik’
Ulaştırma eski Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili adayı Binali Yıldırım, ...
'Asıl ameliyat 12 Haziran'dan sonra'
MHP’li yönetici ve milletvekilleri hakkında yayınladıkları kasetle gündeme ...
‘DP artık Türkiye’nin gündemindedir’
Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili ...
 
'İzmir'de kalkınma dönemine start verdik'
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, seçim çalışmalarını ...
Şahin çocukların sevgilisi oldu
MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, sempatik tavırları ...
Aksünger: CHP iktidarında yüzünüzü güldüreceğiz
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Erdal Aksünger, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Keşke idam olsaydı’ diyenler haklı mı?
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva