HABERLER>POLİTİKA
29 Mayıs 2011 Pazar - 14:23

‘DP artık Türkiye’nin gündemindedir’

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Dr. Nuran Talu, “Biz, hükümet etmenin ne olduğunu Türkiye’nin nasıl idare edildiğini, esnafının, işçisinin, çiftçisinin nasıl korunduğunu, bu ülkeye öğreten bir partiyiz” dedi.

‘DP artık Türkiye’nin gündemindedir’

İZMİR - Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Dr. Nuran Talu, Demokrat Parti olarak Türkiye’nin üzerinde son 8.5 yıldır oynanan oyunları sessizce izlediklerini ifade ederek; “Bugün, yeniden ve güçlü bir değişim rüzgarıyla iktidara yürüyoruz. Biz, hükümet etmenin ne olduğunu Türkiye’nin nasıl idare edildiğini, esnafının, işçisinin, çiftçisinin nasıl korunduğunu, bu ülkeye öğreten bir Partiyiz. Daha da önemlisi, üreten Türkiye’yi gösteren bir partiyiz. Yalandan demokrasi uygulamalarıyla bugün halkımızı aldatmayı matah bilen iktidar, 13 Haziran sabahı nerede hata yaptıklarını düşünebilirler. Bu ülkeyi öz kaynaklarına dayalı bir kalkınma modeli ile yönetmedikleri için hatalılar. Devletin yapısını değiştirip, ülkemizi AB’nin “Kobay” ülkesi yapmasına izin verdikleri için hatalılar. Devlet kurumlarını şirkete dönüştürdükleri için hatalılar. Saygın devlet memurlarını, bürokratlarını, fikir üreten değil, uluslararası proje onaylayan, baş sallayan emir kulları haline getirdikleri için hatalılar” dedi.
 
Uluslararası güçlerle işbirliği yaparak padişah fermanlarıyla, orman kanunlarıyla Cumhuriyetin temel değerleriyle oynanamayacağını belirten Talu; “Halkımızın düşünce özgürlüğünü, inanç özgürlüğünü ve girişimcilik özgürlüğünü yok edemezsiniz. Kısır ve yanlış kültür felsefenizle ne kadar çılgın proje yazarsanız yazın, ne de idrak edemediğiniz milli kültür değerlerimizi dünyaya tanıtabilirsiniz. Uygarlık mirasımızın korunmasını ve yaşatılarak aktarılmasın sağlayamazsınız. Bu bizim işimiz. Halkımızın, ve özellikle gençlerimizin kültürel yozlaşması AK Parti’nin politikalarıyla başladı. Gençlerimiz afyonlanmış gibi dolaşıyorlar. Onların geleceğe güven duymalarını yeniden sağlayacağız. En önemli hedefimiz son 8 yıldır yok edilmesi için uğraşılan milli, manevi ve insani değerleri yeniden güçlendirmek tarih şuuru güçlü, hür fikri olan ve çağdaş bilim zihniyetine ulaşmış gençler yetiştirmektir. Bu konuda Genel Başkanımız Sayın Namık Kemal Zeybek, engin kültür felsefesiyle en önemli yol göstericimizdir, onun devlet adamı duruşuyla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.
 
Bir çift söz de ana muhalefet ve muhalefet partisine gönderen Talu; “8.5 yıldır memleketi satanlara nasıl bir muhalefet yaptınız ki, bu duruma düştük? Ülkenin ve milletin bölünmesine nasıl bir “milli duruş” sergilediniz ki, insanımıza, bugün son derece çirkin siyaset uslubuna hakim olan ve toplumumuzu kutuplaşmaya götüren, bir seçim atmosferi yaşamasını reva gördünüz” ifadelerini kullandı.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'İzmir'de kalkınma dönemine start verdik'
AK Parti İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Aydın Şengül, seçim çalışmalarını ...
Şahin çocukların sevgilisi oldu
MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Selahattin Şahin, sempatik tavırları ...
Aksünger: CHP iktidarında yüzünüzü güldüreceğiz
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Erdal Aksünger, ...
 
Oyan: Kimse işsiz kalmayacak
CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Oğuz Oyan, İşsizlik Fonu’nda biriken ...
Arıkan: Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız
Saadet Partisi İzmir milletvekili adayı Cemal Arıkan, “Saadet Partisi ...
‘El ele Meclis’e girecekler maskeleri düşürecekler’
İzmir’de “Balbay İçin Büyük Buluşmalar” adıyla Konak’ta düzenlenen etkinliğe, ...
 
Sakman: Her aileye bir sosyal güvenlik görevlisi
AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Osman Sakman, aile hekimliği ...
Dağ: Türkiye 2023 hedeflerine gençlerle ulaşacak
AK Parti İzmir milletvekili adayı Hamza Dağ, AK Parti’nin Türkiye’nin ...
‘Laf kalabalığıyla günü kurtarmaya çalışıyorlar’
AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Ali Aşlık, diğer partilerin ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Vali Bey neden ‘yıkamam’ dedi?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Keşke idam olsaydı’ diyenler haklı mı?
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva