HABERLER>YEREL MEDYA
7 Aralık 2009 Pazartesi - 00:00

Yalan haberle suçladı toplantıdan kovdu!

CHP Eski İl Başkanı Kemal Karataş, delege seçimlerine ilişkin basın açıklamasına gelen Yenigün Muhabiri Adem Nakçı’’yı nazik bir şekilde ofisinden kovdu.’

Yalan haberle suçladı toplantıdan kovdu!

CHP Eski İl Başkanı Kemal Karataş, delege seçimlerine ilişkin basın açıklamasına gelen Yenigün Muhabiri Adem Nakçı’’yı nazik bir şekilde ofisinden kovdu.’
 
CHP Eski İl Başkanı Kemal Karataş delege seçimlerini değerlendirmek için düzenlediği basın toplantısına Yenigün Gazetesi Muhabiri Adem Nakçı’’yı almadı.
Bugün saat 11.00 gibi Basmane’’deki ofisinde dün yapılan delege seçimlerini değerlendirmek için basın açıklaması yapan CHP Eski İl Başkanı Karataş, bazı gazetecilerin önceden geldiği toplantıya son anda katılan Nakçı’’yı görünce, ’“Seni davet etmemiştim. Yalan haber yapan gazetecileri toplantılarıma davet etmiyorum’” diyerek Nakçı’’nın dışarı çıkmasını istedi.
 
İkili arasında ilginç diyaloglar
İkili arasındaki diyalogdan dün yapılan ve Kemal Karataş ekibinin ağırlıklı olarak kaybettiği delege seçimlerini kast ettiği anlaşılan Karataş’’a Nakçı’’dan yanıt gecikmedi. Sayın Başkan, ’“Muhsin Kara arkadaşınız değil mi?’” diye yanıt veren gazetesinde ’‘Karataş’’ın arkadaşları kaybetti’’ şeklinde bir habere imza atan Nakçı’’ya yanıt veren Karataş, ’“Muhsin Kara arkadaşım ya da değil, seni ilgilendirmez. Dışarı’” yanıtı geldi.
Bunun üzerine Nakçı da ’“Gazeteye bildirmem lazım. Buraya gazeteyi temsilen geldim’” dedi. Karataş ise sakin bir ses tonuyla, ’“Bildir ama lütfen kapının dışında bildir’” dedi.
Bunun üzerine Nakçı, gazetenin Genel Koordinatörü Eyüphan Gündoğdu’’yu arayarak durumu bildirdi. Dön talimatı üzerine de gazeteye geri döndü. Gazeteye dönmeden önce son bir kez içeriye giren ve Karataş’’ın ofisindeki gazetecilere seslenen Nakçı, ’“Arkadaşlar siz artık gereğini yaparsınız’” diyerek Kemal Karataş’’ın ofisinden ayrıldı.
 
Toplantıda bulunan gazetecilerin Karataş’’ı yumuşatma girişimi sonuç vermezken ikili arasında uzun süredir bazı sorunlar olduğu biliniyordu. Karataş’’ın Nakçı’’nın ofisinden ayrılışından sonra Adem Nakçı hakkında bazı yorumlarda bulunduğu da toplantıda bulunan gazetecilerden öğrenildi.
 
KINIYORUZ
Aralarında her ne yaşanırsa yaşansın CHP Eski İl Başkanı Kemal Karataş’’ın davranışını doğru bulmadığımızı, kurumu temsil eden muhabire çalışma arkadaşlarının yanında, uluorta bu türden bir suçlamanın yapılmasının kabul edilemez olduğunu www.egedesonsoz.com ailesi olarak hatırlatıyor, gazeteci kovan Karataş’’ı kınıyoruz. İktidar baskısının gazeteciler üzerinde hat safhaya çıktığı bu dönemde sosyal demokrat bir partiye mensup, il başkanlığı tecrübesi bulunan bir siyasetçinin de gazetecilere karşı kabul edilemez tutumlar sergilemesinin bu partiye de o şahsa da yakışmadığını da eklemekte yarar görüyoruz. Başta İzmir Gazeteciler Cemiyeti olmak üzere çeşitli çevreleri bu konuda açıklama yapmaya davet ediyoruz.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in gündemi engellenen metro
Üçyol-Üçkuyular metro hattı ihalesinde KİK’’in İzmir’’in alehine ...
İGC’’den Ayvalı’’ya yapılan saldırıya kınama
Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti ...
Tire’’de gazeteciye meclis dayağı!
Meclis Toplantısı’’nı izlemeye giden Gazeteci Seyfullah Ayvalı, salona ...
 
Livaneli’’nin filmindeki 4 İzmirli
Hürriyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi, Zülfü Livaneli’’nin ...
Haberciliğe www.egedesonsoz.com damgası
İzmir’’de haberciliğe yeni ve hızlı bir soluk getiren, gündem yaratarak ...
Manisa'nın Derebeyi kim?
Manisalı gazeteci Ahmet Çınar, www.sol.org.tr'de yayınlanan köşesinde, ...
 
Yenigün’’de Karagözoğlu depremi
Son aylarda muhabir-yazar, editör ve çeşitli kadrolarından çok sayıda ...
Gazeteci Hasan Dalgıç Gaziemir Belediyesi’’nde
İzmir’’in sevilen ve başarılı gazetecilerinden Hasan Dalgıç, son görev ...
İzmir ve İstanbul'dan mektup var’…
Egedesonsöz’’de Gönül Soyoğul’’un yaptığı İstanbul’’da üst düzey görevlerdeki ...
 
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
34 yıldır katilleri nasıl bulunmaz?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Büyük İnsanlık İçin: MikroRNA!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva