HABERLER>KÜLTÜR - SANAT
6 Ağustos 2010 Cuma - 00:00

Vizyonda birbirinden güzel 4 yeni film

Sinemalarda bu haftasonu 4 yeni film vizyonda’… Coenler, ’‘Ciddi Bir Adam’’la döndü, Angelina Jolie yine bir ajan, Kanada’’dan bir gerilim ve ünlüler geçidi ’‘Zorlu Görev’’’…’

Vizyonda birbirinden güzel 4 yeni film

Sinemalarda bu haftasonu 4 yeni film vizyonda’… Coenler, ’‘Ciddi Bir Adam’’la döndü, Angelina Jolie yine bir ajan, Kanada’’dan bir gerilim ve ünlüler geçidi ’‘Zorlu Görev’’’…’

İSTANBUL - Sinemalarda bu hafta 4 yeni film vizyona girdi. Coen Kardeşler'in en son filmi 'Ciddi Bir Adam', Angelina Jolie'nin başrolünde yer aldığı 'Ajan Salt', Kanada yapımı gerilim 'Vahşet Sapağı' ve Katy Perry, Christina Aguilera gibi isimlerin de yer aldığı komedi 'Zorlu Görev' gösterimde.
 

CİDDİ BİR ADAM
Joel ve Ethan Coen kardeşlerin yönettiği ''A Serious Man''de (Ciddi Bir Adam) ise başrollerde Simon Helberg, Adam Arkin, Richard Kind, Amy Landecker ve Fred Melamed rol alıyor.
 
Komedi türünde olan ve konusu 1960'larda geçen filmde, Orta Amerika'da bir üniversitede fizik profesörü olan Larry Gopnik'in gitgide kötüye giden hayatı mizahi bir dille anlatılıyor. Filmin konusu şöyle devam ediyor:
 
''Larry, karısı Judith tarafından terk edildikten sonra karısının iş arkadaşı Sy Ableman'la birlikte olduğunu öğrenerek ikinciyi darbeyi yer. Bu yetmezmiş gibi bir de sorumsuz kardeşi Arthur da yanına taşınır ve evin tüm sorumluluğu Larry'e yüklenir.
 
Başına buyruk oğlu Danny ve alışverişten başka bir şeyi düşünmeyen kızı Sarah da Larry'nin dertleri arasındadır. İşin içine bir de kimden geldiği belli olmayan bir tehdit mektubu, üniversiteden mezun olmak için rüşvet teklif eden bir öğrenci ve güzel komşusu da girince Larry, bu karmaşanın içinde yapayalnız kalır.
 
Gerçek bir tavsiye ve yardım ihtiyacı hisseden Larry, bir hahama başvurur. Acaba tüm dertlerini sona erdirecek, ona yardım edebilecek güvenilir bir dost çıkabilecek mi?''
 

SALT
Anjelina Jolie'nin başrolünde yer aldığı ''Ajan Salt''ın yönetmenliğini ise Phillip Noyce yapıyor. Gerilim türündeki filmin konusu özetle şöyle:
 
''Evelyn Salt, görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir CIA ajanıdır. Ancak bir itirafçının onu Rus ajanı olmakla suçlamasıyla bağlılığı test edilecektir. Salt sahip olduğu tüm gizli görev tecrübesini kullanarak kendini temize çıkarmak amacıyla kaçar.
 
Salt’’ın masum olduğunu kanıtlamak için gösterdiği tüm çaba hakkındaki şüpheleri arttıracak ve geriye yanıtlanması gerekn bir tek soru bırakacaktır; ’“Salt kimdir?''
 

VAHŞET SAPAĞI
Kanada yapımı gerilim türündeki ''Detour''un (Vahşet Sapağı) yönetmenliğini ve senaristliğini Sylvain Guy yapıyor.
 
Luc Picard, Isabelle Guerard, Guillaume Lemay-Thivierge, Suzanne Champagne, Sylvie Boucher, Louison Danis, Jeff Andrews, Emilie Labranche, Roberto Mei, Sandra Lecouteur ve Gil Leveck'in rol aldığı filmin konusu şöyle:
 
''Leo Huff, 22 yıldır aynı işte ve aynı ofiste, aynı evde ve aynı kadınla, aynı eşyalar ve aynı günlük işlerle monoton bir hayat yaşamaktadır. Bir gün Leo, hazırladığı bir projeyle komşularının karşısına çıktığında çevresindekiler bundan pek hoşlanmayacaktır. Fakat bu sırada tanıştığı Luo isimli kadın Leo'yu, ilginç ve sıra dışı olayların içine sokacaktır.''
 

ZORLU GÖREV
Yine komedi türündeki Nicholas Stoller'ın yönettiği ''Get Him To The Greek''in (Zorlu Görev) başrollerini ise Jonah Hill, Russell Brand, Katy Perry, Christina Aguilera, Rose Byrne ve Pink paylaşıyor. Filmin konusu şöyle:
 
''Hırslı biri olan 24 yaşındaki Aaron Green’’e kariyerini etkileyecek önemli bir görev verilmiştir. Londra’’ya uçacak ve dünyaca ünlü Hollywood’’un efsanevi rock ilahını Los Angeles’’daki Greek Theatre’’da büyük bir geri dönüş konseri vermesi için ikna edecek, ona 3 gün eşlik edecektir. Plak şirketindeki patronu Sergio Roma, onu uyarır: ’“Bu sanatçı dünyadaki en kötü insandır.’”
 
Konser için geri sayım başlamışken genç adam, görevini yerine getirmek için, Londra''nın uyuşturucu batağına, Manhattan’’ın karmaşasına ve Vegas’’ın sefahatine girmek zorunda kalır. Tüm bunlar olurken kız arkadaşı Daphne''ye de sadık kalmaya çalışır. Tatlı dil dökmek, yalan söylemek, Aldous''la parti vermek gibi zorlu işler?Green’’i beklemektedir.?Yetenekli bir müzisyen ve kaçık bir rock-n-roll efsanesi olan Aldous Snow ise?tüm yol boyunca sarhoş olabilir, saçmalayabilir, saygısızlık edebilir, aşağılayabilir, aciz bırakabilir, tedirgin edebilir, uyuşturucu alıp tekrar düzelebilir. Ama Aaron onu Greek''e getirmek zorunda... ''

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
4 ilde silahlar susmadı: 1 şehit
Ağrı, Van, Diyarbakır ve Hakkari'den terör saldırısı haberleri geldi. ...
Havagazı’’nda Pinhani çılgınlığı
Büyükşehir Belediyesi’’nin ücretsiz ’“Çim konserleri’” kapsamında Tarihi ...
Balıkesir’’de manga coşkusu
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sahne alan gençlerin gözdesi Manga, ...
 
Aliağa’’da ’‘emek ve barış’’ coşkusu
Bu yıl 21. kez yapılacak olan Emek ve Barış Şenlikleri 6 Ağustos Cuma ...
Radiohead paylaşılamıyor!
Müzik tarihinin en iyi gruplarından Radiohead’’in 'In Rainbows' ...
Tarkan bir haftada rekor kırdı
DMC ve Hitt Müzik işbirliği ile geçen hafta perşembe günü müzik marketlerdeki ...
 
Şafak yazdı Bond kızı oynayacak
Elif Şafak ile Osman Sınav, Suret-i Aşk adlı film için güç birliği ...
Kenter Kültür Merkezi’’ni gezdi
2004 yılında Muğla’’ya gelen ve tiyatro sahnesi olmadığından yakınan ...
İnanır’’dan Yılmaz’’a film teklifi
Birkaç hafta önce arkadaşı Ozan Güven'le Cunda'ya tatile giden ...
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Vali Bey neden ‘yıkamam’ dedi?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Keşke idam olsaydı’ diyenler haklı mı?
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Birkaç gün önce Çin
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
'Pişman olmuş adama Nobel verdiler!'
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
‘Gönülsüz bekarlar’ için bakanlar devreye!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İmamoğlu yalnız mı bırakılıyor?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Atatürk’ten rövanşı alacaklar da…
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva