HABERLER>POLİTİKA
29 Şubat 2012 Çarşamba - 15:43

AK Parti Bayındır’da Cantimur heyecanı

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’ un katıldığı divan toplantısı miting havasında geçti.

AK Parti Bayındır’da Cantimur heyecanı

İZMİR - Bayındır Öğretmen evinde gerçekleştirilen genişletilmiş divan toplantısında, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Teşkilattan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Bayındır Koordinatörü Oben Yalçın, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş ve AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Necdet yılmaz hazır bulundu.
 
Soğuk havaya rağmen Bayındır Öğretmen evini dolduran AK Parti Bayındır İlçe Teşkilatı, kadın ve gençlik kolları, mahalle ve köy temsilcilerinin yanı sıra, AK Parti Bayındır İlçe teşkilatı kurucuları ile parti üyeleri birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
 
EV ÖDEVİMİZE İYİ ÇALIŞIYORUZ
AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, “Heyecanımız artarak devam ediyor, devam edecek” dedi. “AK Parti kurulduğu günden bu yana partimiz gerek Türkiye için gerekse ilçemiz için verdiği tüm sözleri tuttu tutmaya da devam ediyor. Hükümetimiz tarafından ilçemiz için istediğimiz, sulama göletleri, baraj, yol ve hastane 10 yıl gibi kısa sürede tamamlandı. Yüzümüz karada çıkartılmadı. AK Parti ailesi büyük bir ailedir. Dünyadaki tüm insanları kucaklarlar. Bizde ilçemizde herkesi kucaklamak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Ev ödevlerimizi çok iyi biliyoruz.” diye konuştu.
 
ZENGİN EVİN ŞIMARIK ÇOCUĞU OLMADIK
Genişletilmiş divan toplantısında konuşan, İzmir’in tek AK Parti’ li Belediye Başkanı olan Mehmet Kertiş, “Zengin evin şımarık çocuğu olmadık” doğduğum büyüdüğüm İlçe hizmet etmek ve AK Belediyeciliği hizmetini ilçeme getirmek için belediye başkanı oldum. Bayındır ilçemize hizmeti yaparken kimseyi kimseden öteleştirmedim. Belediye Başkanlığı seçimlerinde hemşerilerime verdiğim sözleri ise bir bir yerine getirmek içinde çalıştım. Ve bunların bir çoğunu da hayata geçirdi. Belediyeciliğin duayeni olan genel Başkanımız ve Başbakanımızı kendime örnek aldım. Hedeflenen 2023 muasır medeniyetler seviyesinde tarihi ve kültürel dokusu ve tarımcılığı ile Bayındır ilçesinin de hak ettiği yeri almasını sağlamak için çalışmak olacak. CHP’nin ise hizmet anlayışının ne kadar geri olduğu ise İzmir Büyükşehir belediyesinin yaptığı çalışmalarla ortadır diye konuştu. Başkan Kertiş, Post modern darbe olarak nitelendirilen 28 Şubat’ı da eleştirdi. Bundan 15 yıl önce ülkemizin huzur ve refahına göz koyanların emelleri boşa çıkmıştır dedi.
 
YENİ ÖDEVLER VERDİ
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay Bayındır ilçe teşkilatına yeni görevler verdi. 2014 yılında 18 ve 20 yaşında olacak gençlere AK Parti’ nin yaptığı hizmetleri, gençlik ve kadın kolları tarafından anlatılmasını istedi. İl Başkanı Akay, “Çünkü o gençlerimiz AK Parti kurulduğunda 7 ile 8 yaşlarındaydı. Anne ve babalarının hastane, banka ile resmi kurum kuyruklarında beklediklerini hatırlamaz” diye konuştu.
 
HEYECANINIZ SÖNMEMİŞ
AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “2009 yılında yapılan yerel seçimler ve 2011 yılında yapılan genel seçimler ve ardından yaptığımız kongrelerimiz sizi yormadı aksine heyecanınız artarak devam etmesi beni mutlu etti” dedi. Ankara’da yapılacak genişletilmiş İl Başkanları toplantısı öncesi Bayındır İlçe Teşkilatından üye sayılarını arttırmalarını istedi.
 
AK Parti Bayındır İlçe Teşkilatı genişletilmiş divan toplantısına katılan Genel Merkez Teşkilat başkan yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, bu coşkulu kalabalığı ve Bayındır ilçesi’ nin sıcak insanlarının gözlerine yansıyan inanmışlığı Ankara Genel Merkeze de anlatacağım dedi.
 
İNANMIŞSAK BAŞARIRIZ
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İzmir Koordinatörü Abdullah Erdem Cantimur, “Bu salonda 2014 yerel seçimleri öncesi başta İzmir olmak üzere neredeyse 30 ilçeye Ak belediyeciliği kazandıracaklarına inanmış insanlar görüyorum dedi. İnanmak başarmanın yarısıdır” diye konuşan Cantimur, “Hepimiz yarın seçim olacakmış gibi hazırlanmalıyız, ilçe teşkilatımızla, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle ve köy temsilcilerimizle, gerekirse kapı kapı dolaşarak kendimizi anlatmalıyız. Ak belediyeciliği ve hizmetlerimizi anlatmalıyız” dedi.
 
PARTİ BİNAMIZ 18 SAAT AÇIK KALACAK
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İzmir Koordinatörü Abdullah Erdem Cantimur, parti binamızın ışıkları sönmesin, kapısı kapalı kalmasın, başı sıkışan vatandaşımızın aklına önce biz gelmeliyiz, çok çalışmalıyız, Ak partiye gönül verenler “At üstünde de dinlenir” dedi.
 
Bayındır Öğretmen evini dolduran yüzlerce AK Parti üyesi, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’a 2014 yerel seçimlerinde İzmir’e AK Belediyeciliği kazandırma sözünü verdiler.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kaos 1 Mart 2012 Perşembe 11:22

bugüne kadar her seçimde oyumu ak partiye verdim ama izmir e gelip giden ak partili vekilleri ve il ilçe yönetimlerini görünce oy kullanmam her halde çünkü vebal büyük

Yorumu oyla      13      6  
cantimur a 29 Şubat 2012 Çarşamba 21:42

İzmir teşlilatını ne hale getirdiniz sn cantimur, hüsrana uğrayacaksınız. SN Başbakan kılıçdaroğluna söyle bir söylenmde bulunmuştu. Kılavuzunu değiştir sn kılıçdaroğlu diye. Anlayana

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"Kemalist diktatörlüğün katlettiği on binlerce..."
TBMM Genel Kurulunda, BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'ın sözleri gerginliğe neden oldu.
CHP’li Aygün’den bomba gibi iddia!
CHP'li vekil yazdı, Maraş katliamını hatırlatan olay sosyal medyada konuşulmaya başlandı.
Pamukoğlu: Kerkük Türkiye'ye bağlanmalı
Hak ve Eşitlik Partisi(Hepar) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, Irak’ta yaşanan ...
 
CHP’li Çıray nakilleri meclise taşıdı
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından büyük umutlarla başlatılan ...
MHP'li Tanrıkulu'dan Meclis'e 444'lü hat sorusu
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu tüketicilerimizin ...
‘28 Şubat olmasaydı, AK Parti de olmazdı’
Birgün Gazetesinden Barış İnce, 28 Şubat’ın 10. yılında Has Parti Genel ...
 
BDP bir milletvekili daha kaybediyor
Cezaevinden seçilen BDP'li Kemal Aktaş'ın 2 yıl 1 aylık cezası Yargıtay'da ...
Solak, Koçer’i Genel Merkez'e şikayet etti!
Delege seçimleri sürecinde etkili listeler hazırlayarak ‘siyasette de ...
Akay 2014'ün şifresini açıkladı: Gençlik
AK Parti İzmir İl Başkanlığı önümüzdeki seçimlerde ilk kez oy kullanacak ...
 
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
İzmirli kız ve Onur E. Yıldız meselesi
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Parti tabanı Özel’den kopuyor mu?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
CHP ne yapmalı?
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Sinema dünyasına İzmirli iki yıldız!
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Neden toprak reformu yapılmalı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Eril toplumda kıyamet alametleri...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İzmir’e kruvaziyer niye gelsin?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İzmir’in sokakları hem kız hem deniz kokar… 
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çocuk nasıl şımarır?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (8) 'Sokak satıcıları'
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva