HABERLER>GÜNCEL
24 Eylül 2011 Cumartesi - 19:34

Siirt'te karakola saldırı: 5 şehit

Siirt'in Pervari İlçesi Belenoluk Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 asker şehit olurken, 7 asker yaralandı. Çatışmada 3 PKK'lının da ölü olarak ele geçirildiği belirtildi.

Siirt te karakola saldırı: 5 şehit

SİİRT- Siirt'in Pervari İlçesi Belenoluk Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi.
Akşam saat 18.00 sularında çeşitli noktalardan roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda açılan ilk ateşinde 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Karakolda bulunan askerlerin anında karşılık verip, yoğun ateş altına aldığı teröristler köy içine kaçtı. Kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için peşinden giden askerlerle PKK'lılar arasında köy içinde de çatışma devam etti.

KÖY YOLUNA MAYINLI TUZAKLI
PKK'lıların jandarma karakoluna saldırdığı Belenoluk Köyü'ne karayoluyla takviye askerlerin gelmesine önlemek için köy yoluna çok sayıda mayınlı tuzaklar kurduğu tespit edildi. Güvenlik güçleri mayınları temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'ndan kalkan Sikorsky helikopterlerle çatışma bölgesine özel eğitimli komandolar gönderildi. Teröristlerin gelen helikopterlere de ateş ettiği öğrenildi. Bu nedenle helikopterlerin inişte güçlük yaşadığı bildirildi. Kobra helikopterlerin de PKK'lıların bulunduğu alanları yoğun ateş altına aldı ve bombaladı.

Çatışmada yaralanan askerler helikopterle Şırnak Askeri Hastanesi'ne gönderileceği belirtildi.

VALİLİK; 5 ŞEHİT, 7 YARALI
Siirt Valiliği Pervari’nin Belenoluk Jandarma Karakolu’na PKK’lı teröristlerin yaptığı saldırıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, 5 askerin şehit olduğunu 7 askerinde yaralandığı belirtti. Saldırının saat 18.00 sıralarında yapıldığı belirtilen açıklamada şöyle denildi: ’Düzenlenen hain saldırı sonucu, 5 personel şehit olmuş, 7 personel ise yaralanmıştır. Jandarma Özel Harekat Timleri, Belenoluk Jandarma Karakol Komutanlığı’na intikal ettirilmiş, bölgede operasyonlara aralıksız devam edilmektedir. Şehitlerimiz Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifaler diler, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Milletin başı sağolsun.’

DİYARBAKIR'DA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NE SALDIRI
Öte yandan Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde PKK'lı teröristler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatarlı saldırı düzenledi. Saldırıda 2 polis memuru yaralandı. PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışma sürüyor.

PKK'lılar bugün saat 21.25 sıralarında Hani İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü'ne önce rokatar atıp, ardından uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırıda ilk bilgilere göre 2 polis memuru hafif yaralandı. İlçedeki güvenlik güçlerinin teröristlere karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmanın sürdüğü belirtildi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İZMİRLİ 25 Eylül 2011 Pazar 09:14

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan bu yana bu kadar aciz bir duruma düşmemişti Beceriksiz hükümet durumu bu hallere kadae getirdi resmen savaş durumu Yazıklar olsun Ölen askerlerimizin aileleri şimdi ne durumdalar kimbilir Çok acil hükümet istifa etmeli çünkü yüzüne gözüne bulaştırdı...

Yorumu oyla      12      6  
AHMET NEVZAT GÜVEN 25 Eylül 2011 Pazar 00:19

BAŞBAKAN: "TERÖR ÖRGÜTÜ KENDİ İŞİNİ YAPIYOR,BİZDE KENDİ İŞİMİZİ YAPIYORUZ"DEMİŞ. TERÖR ÖRGÜTÜNÜN İŞİ ASKERİMİZİ POLİSİMİZİ KATLETMEK,SİZİN İŞİNİZDE CENAZE DEFNEDİP,TERÖRE LANET OKUMAK MI? DERHAL SİZ,EMNİYET VE GENEL KURMAY'IN KOMUTASI İSTİFA ETMELİDİR.BU SÖZLER TERÖRÜN HERGÜN VURDUĞU BİR ÜLKENİN BAŞBAKANINA YAKIŞMIYOR.DERHAL İSTİFA EDİP,MİLLETİN YAKASINDAN DÜŞÜN.ÜLKEYİ ÇÖKERTTİĞİNİZ YETER.KOSKACA TÜRKİYE'Yİ ACİZ VE ŞAŞKINA ÇEVİRDİNİZ.BU YIKIM NEREYE KADAR?ARABA,BERBERİYE HİMMET,MİLLETE ZİLLET.

Yorumu oyla      13      6  
Vahap Güler 24 Eylül 2011 Cumartesi 23:42

Haberi çok büyük görmüşsünüz.Biraz daha küçültün 5 şehit neki değilmi ? Nasılsa şehit olanlar sizin yakınınız,evladınız,kuzeniniz değil...Saçma sapan haberleri kocaman görmüşsünüz şehit haberini köşeye bir yere küçücük.!YAZIKLAR OLSUN

Yorumu oyla      16      7  
AHMET NEVZAT GÜVEN 24 Eylül 2011 Cumartesi 22:41

PKK SALDIRILARI TÜRKİYE KUZEY AFRİKA VE ORTADOĞUDA EFELENMEYE BAŞLAYINCA BİRDEN ARTIŞ KAYDETTİ.PKK'NIN HİÇ BU ŞEKİLDE CÜRETKAR SALDIRILARINA ŞAHİT OLMAMIŞTIK.KÜRTLERDE BÖYLE BİR YÜREK YOKTU.BENİM MERAK ETTİĞİM ŞEY: ACABA PKK ADI ALTINDA İSRAİL VEYA ABD'NİN ÖZEL BİRLİKLERİMİ ASKERİMİZE SALDIRIYOR? ÇÜNKÜ EYLEMLER ÇOK İYİ İSTİHBARAT VE KOORDİNE GEREKTİREN DÜZEYDE OLMALI Kİ,ÇOK SAYIDA ASKERİMİZ HAZIRLIKSIZ BASKIN YİYEBİLİYOR.VERİLEN MESAJ AÇIKTIR.TÜRKİYE DIŞARIYLA İLGİNİ KES DEMEKTEDİRLER.

Yorumu oyla      14      6  
AHMET NEVZAT GÜVEN 24 Eylül 2011 Cumartesi 22:13

ARTIK YETER DEMEKTEN MİLLET USANDI.KARAKOLLARI SAVUNMA ÜZERİNE KURULAN STRATEJİ YANLIŞ.TEK ÇÖZÜM YOLU ATATÜRKÜN METOTUDUR.ACİLEN KÖYLER BİRLEŞTİRİLMELİ VE MEZRLAR ISSIZLAŞTIRILMALIDIR.OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLMELİ VE SEYAHAT KISITLANMALIDIR.AŞİRETLERİN SİLAHLANMASINA SON VERİLMELİDİR.KORUCULUK KALDIRILMALIDIR.İDAM CEZASI YENİDEN GETİRİLMELİ.TERÖRE YATAKLIK ETTİĞİNDEN ŞÜPHELENİLENLER TEHCİR EDİLMELİDİR.BAŞKA ÇÖZÜM YOKTUR.EKONOMİK VE SOSYAL İYİLEŞTİRME POLİTİKALARI VE YATIRIM İLE İSYAN BASTIRILAMAZ

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de BDP gerginliği
İzmir'de, aralarında milletvekili Sebahat Tuncel'in de bulunduğu BDP üyelerinin, ...
Polis Amca Parkı’nda sigara cinayeti
Karabağlar’daki 'Polis Amca Parkı'nda arkadaşlarıyla birlikte gezen 16 ...
İzmirli eczacılar sandık başında
İzmir Eczacı Odasının Olağan Seçimli Genel Kurulu başladı. Yeni başkan ...
 
Foça'da denizden çıkarılanlar şaşırttı
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteğiyle Türkiye'nin gözde turizm ...
Polis midibüsü kaza yaptı: 13 yaralı
Kadıköy’de lastiğinin patlaması sonucu metrobüs yolunun bariyerlerine ...
Kural tanımayan sürücüye tepki!
Karşıyaka’da tek yön yolda, geri giden otomobilin altında kalarak ağır ...
 
Zehir tacirlerine darbe
Buca ve Konak’ta, uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda ...
Polis cinneti: 5 ölü, 1 yaralı
Kırıkkale’de görev yapan polis memuru Alaattin G. geçirdiği cinnet sonucu ...
Çılgın Proje’ye dava sinyali
AK Parti’nin İzmir’de temelini attığı Çılgın Proje ‘Konak Tünelleri’ yargıya taşınıyor.
 
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Halkın gerçek gündemi sahnede!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Şimdi ne olacak?
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve Bugün Türkiye (10) 'Bak Postacı Geliyor'
Serdar DEĞİRMENCİ
Serdar DEĞİRMENCİ
Sonbahar
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Başıboş canileri toplamak!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bu da geçer
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yemek kitabı değil Kültürel Miras!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Son nefeste Göztepe!
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Townç Sowyer'in maceraları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Bektaşi Devleti tartışmaları!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva