HABERLER>EKONOMİ
8 Şubat 2013 Cuma - 15:20

Ödemişli muhtarlardan Ege-Koop ve Aslan'a övgü

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Efeler Diyarı Ödemiş’te Belediye Başkanı Bekir Keskin, muhtarlar ve halkla buluştu. Esnaf Birliği, Şoförler Cemiyeti, Elektrik Mühendisleri Odası, Serbest Mali Müşavirler Odası gibi meslek kuruluşlarını da ziyaret eden Aslan’ı coşkuyla karşılayan ve kendisine ‘Efe’ heykeli hediye eden Ödemişliler, yerel seçimde adaylık düşünen tüm isimlere Ege-Koop’u ve projelerini örnek gösterdi.

Ödemişli muhtarlardan Ege-Koop ve Aslan a övgü

İZMİR - Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Efeler Diyarı Ödemiş’te Belediye Başkanı Bekir Keskin, muhtarlar ve halkla buluştu. Aslan, Ödemiş gezisine Belediye Başkanı Bekir Keskin’i ziyaret ederek başladı. Keskin, zamanında Ege-Koop ile iş yaptığını belirterek, ‘‘Ege-Koop gibi büyük bir kuruluşu ilçemizde görmek, birlikte proje geliştirmeyi çok isterim.” dedi.

Aslan, Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ile Esnaf Birliği, Şoförler Cemiyeti, Elektrik Mühendisleri Odası gibi meslek kuruluşlarına da nezaket ziyaretinde bulundu.
 
119 MUHTARDAN COŞKULU KARŞILAMA
Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ziyaretlerin ardından 74 köy ve 45 mahalle muhtarı ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Muhtarların büyük bir coşkuyla karşıladığı Aslan, hem Ege-Koop’un çalışmalarını, hem de Ege-Koop Proje Merkezi’nin projelerini anlattı. Ege-Koop’un 1984 yılından bu yana kentsel dönüşümde harikalar yarattığını, İzmir’in 11 ilçesini modern ve sorunsuz yaşam alanları ile donattığını kaydeden Aslan, “ Şimdi sıra İzmir’in diğer ilçelerine, bölgenin diğer kentlerine geldi. Artık Ödemiş’te, Bergama’da, Tire’de ve diğer ilçelerde de Ege-Koop’un çağdaş ve modern yaşam alanlarını oluşturacağız.” dedi.
 
“KOOPERATİFLEŞİN, ÖRGÜTLENİN”
Ödemiş’in özellikle patates olmak üzere tarımsal üretimde önemli bir potansiyele sahip olduğunu, ancak bunun bile değerlendirilemediğini kaydeden Aslan, hem kentsel dönüşümde, hem de diğer alanlarda Ödemişlilere örgütlenmeleri önerisinde bulundu. Aslan, “Eğer biz bu kadar başarılıysak, eğer Ege-Koop bugün bir Türkiye markası haline gelmişse, bu güçlü bir örgüt yapısından kaynaklanmaktadır. Kooperatifleşmelisiniz. Sorunların çözümü kooperatifleşmekten, birlikte hareket etmekten geçer.”
 
“POLEMİKLERDEN BIKTIK, PROJELER ÖNE ÇIKSIN”
Aslan, yerel seçim sürecine ilişkin de çarpıcı açıklamalar yaptı. 2014 yerel seçimlerinin bugüne kadar yapılan seçimlere benzemeyeceğine dikkati çeken Aslan, “Bu seçim, hayati önemde bir seçimdir. Sadece yerel anlamda idarecilerimizi seçmekle kalmayacağı, aynı zamanda Türkiye’nin yeniden hangi yolda şekilleneceğine de karar vereceğiz. Başkanlık Sistemi’ne giden yoldan tutun da yeni Anayasa’nın nasıl olacağına dair her konu bu seçimin sonucuyla ilişkilidir. Ayrıca İzmir’in artık kaybedeceği zamanı kalmamıştır. Dünya’da her türlü imkana sahip olup da bu potansiyelini yeterince değerlendiremeyen tek kent İzmir’dir. Bu bana acı veriyor. Artık İzmir’i yönetmeye talip olacaklar da günlük kısır çekişmeleri bir kenara bırakıp, projelerini yarıştırmalıdır. Artık halk da bizler de polemiklerden bıktık. Artık devir vizyon ve proje devridir.” şeklinde konuştu.
 
MUHTARLAR, BELEDİYE BAŞKANLARINA KIZGIN
Gecede konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ise, “Biz muhtarları kendi personeli olarak gören, bir genel kurulumuza dahi ayaküstü bile uğramaya layık görmeyen İzmir’in belediye başkanları bilmelidirler ki, zamanı geldiğinde kimin arkasında olmamız gerektiğini iyi biliriz. Hüseyin Aslan muhtarlarımızın yüreğinde ayrı bir yere sahiptir. Yerel seçimlerde adaylığı düşünen isimler Ege-Koop’un projelerini örnek almalıdır” dedi. 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nasır’dan ‘dönüşüm’de güç birliği vurgusu
İTO Yönetim Kurulu başkan adayı, İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı ...
Milyonlarca kişiye ‘ucuz elektrik’ müjdesi
Serbest tüketici limitini 5 kat aşağı çeken EPDK, bu sayede ucuz elektrik ...
‘Kruvaziyer’de altın çağ!
Türkiye limanlarının kruvaziyer ve yolcu gemileri aracılığıyla ağırladığı ...
 
Shell Karadeniz'de ‘sondaj’ yapacak!
TPAO ile Shell, Batı Karadeniz'de arama için haftaya anlaşma imzalayacak. ...
Sanayide Aralık sessizliği: Çarklar durdu!
Sanayi üretimi geçen yılın Aralık ayında yüzde 3.8 azaldı.
Soyoğul yazdı: Bankalarla tefeciler arasındaki tek fark...
“Bankaların her biri ‘Deli Dumrul’u çoktan geçti, vatandaş göz göre soyuluyor, ...
 
İzmir’de ikinci Media Markt durağı!
Teknoloji marketler zinciri Media Markt, Türkiye’deki 23’üncü, İzmir’deki ...
İTO'da Güldoğan’dan Demirtaş’a yaylım ateşi
İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ın açıklamalarıyla oda üyelerini ...
Bakan'dan özel sektöre telekonferanslı Ar-Ge göndermesi
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin hedeflerine ulaşması için Ar-Ge ...
 
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Dün ve bugün Türkiye (2)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Acılar ‘askı’da!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türkiye'nin İslam’la sınavı
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Kamu yararı Çeşme Projesi’nin neresinde?
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
12 Eylül ve yeni Anayasa
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Atatürk’ün Toprak Kanunu ya da feodalizmin tasfiyesi uğraşısı
Dr. Hakan TARTAN
Dr. Hakan TARTAN
Siber ve milli!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Germir bağları
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Müzik ve mandolin
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
 Narin (İnce) Habercilik ve Medya Etiği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva